• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Linum: Ja, och där stod du där och sa det och jag ville bara skrika Ssssccchhh!! Tänk om han kom på någon tanke om att du kunde ha rätt. Men jag tror inte att han misstänkte något.

    lykke: Sambon tröstade mig, men tyckte nog att jag var bra knäpp. Speciellt när jag satt uppe på natten och skrev listor istället för att sova. Men det fick lite fart på honom. Hade gjort massor av listor åt honom som han jobbade bra på. Han var ju tvungen att få ner pulsen på mig som han sa.

  • Carma07

    Och nu har jag suttit och förträngt bröllopet med blipspel alldeles för länge. Nu är det ju dags för längesedan att fixa mat. Och en massa annat egentligen, men jag får väl skriva listor till veckorna som kommer.

  • Carma07

    Linum: Förstod det. Han anade ingenting heller ju.

    Hmm, filmys. Tror jag ska se om jag också kan ha en filmkväll.

  • Carma07

    MissP: Ett stort grattis till er. Kul att hinna höra från dig innan ni sticker iväg. Ha en jättemysig smekmånad. Och snälla hör av dig direkt när du kommmer hem. Jag kommer att vara som på nålar ang borden och stolarna.

    Nickes: Tack och lov så är det ju svensexan ikväll och de seglar inte iväg förrän imorgon. Då säger prognosen att det ska bli bättre väder. Han brukar inte segla egentligen mer än en vecka varje sommar som han hänger med en polare med båt.

    Nu ska jag iväg in till stora staden och hämta min sambo från hans svensexa.

  • Carma07

    Godmorgon.

    Skulle ju iväg och jobba idag, men måste först köra ner killarna till båten igen.

    Linum: Tack för länken. Den blir användbar. Satt precis med sambons lillebror och vi hittade lite ord. De använder en hel del av de orden. Har du någon lista för göteborska också?

    MissP: Du hinner hem innan vårt bröllop? Då kan vi fixa med bord och stolar då.

  • Carma07

    Nu är killarna iväg igen för sin segelsemester. Det var verkligen annorlunda ute vid båtarna idag när det inte blåste så mycket.

    MissP: Då kan jag känna mig lugn tills ni är tillbaka. (Om du hinner läsa detta innan) Säger återigen; ha en superbra resa.

    Linum: Tack för dialektlänken. Kommer nog få ihop min ordlista nu.

    Är tillbaka på jobbet nu och det känns lite trist. Och dessutom ska jag iväg i eftermiddag för linser. Det ska bli spännande.

  • Carma07

    Addiz: Vet inte om såda stämpel på rak arm, men ska hålla utkik.

  • Carma07

    Addiz: Jag har en magnetstämpel med alfabet till som du kan få låna.

  • Carma07

    Addiz: Jag ska kolla vad typsnittet heter när jag kommer hem. Men det är liknande "skrivmaskinstypsnitt".

    Linum: Tack för ditt erbjudande. Återkommer om det skulle vara något.

    Det är klart vi letar upp ett nytt forum som vi kan babbla i sedan.

  • Carma07

    bauti: Jag tror jag kan hjälpa dig. Kom hem till mig en eftermiddag/ kväll, så åker vi till jobbet. Tror vår skrivare ska vara uppdaterad med nya delar.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4