Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Snitte - Fast jag tänker att det förmodligen är mer säkert än någonsin nu, eftersom de verkligen har ögonen på sig efter det här! Det förbättrar förvisso inte det som de gjort tidigare när det gäller hantering, och kanske är jag blåögd, men då får det väl vara så. Har aldrig blivit dålig av något kött jag köpt - tur eller inte, jag vet inte - men man märker ju själv om det är dåligt. Marinerat kött köper jag dock aldrig, och har aldrig gjort, eftersom jag tänker att det förmodligen är gammalt. Oavsett affär. Fast idag ska jag inte köpa kött, bara komplettera lite.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Finns det inga möjligheter att få gå upp i tid? Om det nu skulle bli det?

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Aha.. Smidigt. Hoppas du får nåt annat då! Fast såklart är det bättre än ingenting!!

    Nu ere mat!

  • Pärlplattan II

    Jag vill också äta julbord!! Tror ni det är omöjligt att få tag på det nu? Eller? Det borde gå, tycker jag... Men det är ju jag!!!

    HElt slut idag, vi bar ner och bar sen upp alla kartonger till vinden. Vi bor ju, så vi har hiss, men vårt vindsutrymme ligger av okänd anledning i ett hus, förvisso på samma gård men med helt annan adress, fyra trappor upp utan hiss. Vi ska ALDRIG flytta härifrån. Det får bli ett barn, blir det två får de dela rum. That's it. Aldrig. Jag menar ALDRIG mer. Nu ska jag äta mat.

  • Pärlplattan II

    Hedebris - Väldigt bra! Vilken tur ni har!!

    Transporten är ju en sån där grej man funderar över.. Visserligen är vi redan gifta, men ändå, det är vår bröllopsfest och på nåt sätt ska vi ju ta oss till själva festen. Gissningsvis anländer vi väl efter det att gästerna kommit, men det är ju halvql att komma i a/den egna bilen, eller b/i taxi. Min vän har dock en pappa som i sin tur har en bil som han brukar köra studenter i till balen, så det kan j uvara ett alternativ. Fast bilen har jag såklart aldrig sett.

  • Pärlplattan II

    God morgon - Godiset blev gott. Och det blev rätt mycket vin också.. Men, det var väldigt trevligt!!!

    Idag är det julkort som gäller... Efter det att vi varit och inhandlat lite mer papper, penna/or. Jag hoppas på bakismiddag med sushi på a6 (köpcentrum). Min älskling hör ju lite illa, så han tyckte att jag sa.. "Vi ska ha sex och då ska jag äta sushi".

  • Pärlplattan II

    Anneilund och Englali - Vad härligt att ni haft bra helger båda två!!

    Pumpkin - Ja, eller hur? Kunde kanske ha naveln att hälla soja i - tillsammans med wasabin blir det säkert inga problem med bakterier...

    Har inte riktigt kommit igång med korten än, men vi har dessbättre hittat lite julklappar. Och jag har hittat mer papper så jag tror att det kommer bli jättebra kort. Hoppas jag.

  • Pärlplattan II

    Englali - Det ständiga problemet. Jag kommer inte på något sådant där klockrent! Irriterande! Just DET DÄR har jag inte lyckats hitta.. Än. Andra grejer har jag hittat, däremot. Det är bra det... Men det blir bara lite småprylar, känns det som "i brist på bättre".

  • Pärlplattan II

    Hej hopp!!

    Nu ska jag verkligen snart börja med de där förbaskade korten!! Måste ju vara färdiga den här veckan. VARFÖR är jag så långsam?!?!??!?!

    Min älskling har just insett att vi måste spara pengar även till festen... Surprise!

  • Pärlplattan II

    Hedebris - Vi kan ju kanske supporta varandra... :-P Har gett upp min tanke på att göra små flätade hjärtan, nu ska jag istället pärla snyggt. Rent terapiarbete...

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.