Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin - Vi följer ditt exempel här. Vi ska handla till nyår och till oss själva nästa vecka. Sen får vi besök i kväll av en gammal kompis. Ska bli trevligt! Det är jobbigt att jag är så fruktansvärt trött och inte kan slappna av - det tar mkt energi. Jag får väl vila hårt i morgon, och så bli pigg på måndag.

    Någon som har en idé om vad man kan göra för veg. alternativ till Tjälknöl? Vi ska äta det på nyår och har en vegeterian i sällskapet.

  • Pärlplattan II

    Sådär - vi hittade till slut en köttbit. Vi får väl se om det blir någon knöl eller ej. I värsta fall får vi väl dra in och köpa en kasslerbit eller så. Till vegon köpte vi qournfiléer eftersom fantasin tryter. Jag är fasen fortfarande inte frisk från min förkylning... Så vansinnigt trött i hela kroppen och jag sover ändå ganska rejält. Kompisen som skulle komma fick utebli så jag någon gång kan vila och bli frisk!! Som tur är har vi installerat trådlöst nu, så jag kan ligga i sängen och surfa.

    Köpte senaste Allt om bröllop idag, tänkte att det blir som en nyårspresent till mig själv. Kan söka lite inspiration och så fanns ju den Calligraphens katalog med och det är aldrig otrevligt med en sådan!

  • Pärlplattan II

    Englali - Vad skönt att du fått ha en bra dag so far! Och att du kan slappna av ikväll med dina goda vänner. Jag vet inte hur man kommer undan den typen av ångest, det är så svårt - du får försöka tänka att din mamma säkert vill att du ska ha roligt och må bra, även om hon är sjuk. Det kanske kan underlätta lite? Jag hoppas iaf att du kan njuta av kvällen - verkligen - och bara ha det lugnt!

  • Pärlplattan II

    Annim - Trist med svacka! Jag hade också en - kan tänka mig att det till viss del berott på stressen kring julen, allt som "måste" göras. Det är ingen picknick att försöka stanna av när allt bara snurrar runt en.

    Englali - Kan nog vara bra att lägga det på is. Det är ju självklart att allt hamnar långt bak i det läge som du nu befinner dig i. Jag säger som Pumpkin - jag hoppas du tittar in här lite då och då, för att få annat att tänka på och för att skriva av dig! Det kan behövas lite distraktion!!

    Jag sitter här hemma och undrar var min usb-sladd till kameran tagit vägen. Är det någon som har en idé så är det välkommet! Vi har städat runt så den borde dykt upp, men det händer ju såklart inte. MEn, det är ju iaf fint på golvet och toaletterna. Jag verkligen avskyr smutsiga och ostädade toaletter, nu är min syster här och hon är sådär lagom intresserad av ordning (läs: inte alls), och det blir snabbt supersunkigt. Eftersom jag är som jag är, så blir det inte alltid som jag tänker, utan allt blir liggande och ja...ni fattar.. Men det var skönt att vi iaf fått lite ordning.

  • Pärlplattan II

    Gott nytt år alla här i tråden!!! Hoppas ni får en rolig kväll och ett riktigt super 2008!

  • Pärlplattan II

    Jag hoppas - speciellt efter julfirandet - på barn 2008. Fast det känns ju svårt att ha som ett löfte, de verkar inte alltid göra som man tycker... Spermierna och äggen menar jag.

    Sitter och "proväter" ett förslag till tårta som vi fick på nyårsafton, det var en med ananas och persikopuré och chokladmousse och en med hallon och chokladmousse. Den senare har mina röster hitills. Tur att man verkligen MÅSTE proväta. Så slipper man det dåliga samvetet. Och tur att jag fick en boxsäck i julklapp, så jag kan träna sen...

  • Pärlplattan II

    Anneilund - Perfekt - perfekt - perfekt!!! Efter den här tårtan är jag på samma linje. MEN jag var ju faktiskt tvungen att äta den. Och ja. Hallon och chokladmousse är precis så underbart som man tänker sig.

  • Pärlplattan II

    Englali - Det går säkert finfint!

    Pumpkin - Jag är vaken nu! (eller har varit ett tag), men nu är jag här!

    I natt funderade jag på festprogramen. Om man kanske ska ha vartannat program i rosa och vartannat i brunt. Alltså samma fast tvärtom, om ni förstår hur jag menar. Jag tror det kunde bli ganska så fint.

  • Pärlplattan II

    Guuuuuuuuuuuuuuuuudars flickor - vilka skrivartakter! Så mkt ni hinner med på bara några timmar. Och roligt var det också!!

    Pumpkin - Jag vill vara med på bröllopsfestlistan också faktiskt, även om vi är giftade. Men jag utgår ifrån att du har koll, för det har du alltid, och eftersom vi har samma dag så kan du ju inte glömma det...

    Har köpt snygga papper idag! MYCKET finare färger än i mina tankar i natt. Mörkt brun och ceriserosa. Fast lite känns det ju som om jag börjar i fel ände, med festprogrammen istället för inbjudningarna, som ju ska ut först. Well, det är nog ganska likt mig ändå, jag lär väl sitta de sista dagarna och slita mitt hår. Tänk om jag skulle lova mig att jag skulle vara lite mer strukturerad det här året? Lika troligt att det skulle fungera som om Anja och Pumpkin (och för all del, även jag) inte skulle äta choklad. BIG no-no.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.