Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    De kommer inte bli så avancerade egentligen - det låter mer avancerat. Tror det kommer gå rätt fort, OM JAG BARA GÖR DET!!

  • Pärlplattan II

    Englali - Jag hoppas det går bra! Det gör det säkert.. Bättre att tänka så, än att tänka annat i förskott. Lättare sagt än gjort, men iaf. Jag tänkte bara säga att jag tog bort cellförändringar på livmodertappen (och det är förmodligen något helt annat din mamma ska göra) och när jag var på efterkontroll så sa gynekologen att de gör det hellre än att inte göra det. Ofta är det ingen fara, men att det är som att ha säkerhetsbälte när man kör bil - man vet inte vem som ska krocka, men alla har (eller ska ha) det.. Hoppas, hoppas, hoppas på att det är ungefär likadant!!

    Pumpkin - Du ligger iaf inte på latsidan! Det är bra - jag hoppas du får något! Jobb alltså...

    Har fått Ellospaket idag. En jättefin guldklänning till nyår!!! Funderar på om jag ska slå in den och ge mig själv i julklapp för att utöka julklappsbeståndet under svärfamiljens gran.. :-P Kanske kan se det som en tyst demonstration mot 1-julklappsjulen. Jag och barnen får stora högar medan de andra bara får ett litet paket... Moahahahahaaaaaa....

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag vågar inte svara på det där!! Men det borde ju, som du säger, räcka med ett.. Gör det någon skillnad i hur mycket pengar man får ut? För i så fall kunde det ju vara läge att ha två med.. Men jag vet, som sagt, ingenting om det.

  • Pärlplattan II

    Anja - Om du skickar dem som julkort så är det ingen säkerhet att de kommer fram dagen efter - åtminstone har det inte varit så förr för mig. Fast det kan ju förstås bli bättre för dig!! Det hoppas jag! Och att du får lite internet också, så det blir fullt här, som vanligt!

    Pumpkin - Grattis till dig! Vad roligt att du slipper vara utan jobb så länge!

    Sitter och pärlar små ringar som ska bli hjärtan att hänga på julkorten. Usch, jag känner mig helt stressad, och blir bara irriterad när maken min bara sitter och tittar och inte gör någonting av allt sånt planerande. Fast, eftersom jag vet att han gör så mycket annat här hemma, så får jag dåligt samvete över att jag tycker han borde vara lite mer engagerad och så går det runt så. Min vän, som ska vara värdpar är dock väldigt intresserad och så, när vi väl kommer igång, så jag tror jag ska klara mig när vi börjar köra igång lite mer aktivt!

  • Pärlplattan II

    Anja - AHAAA!!! (Jag = iq badboll) Härligt att du är tillbaka igen!

    Jag tillhör också skaran som gillar de där tunna papprena. Vi ska ha det också. Hade ju en idé om hur korten skulle se ut, men fan vet - eventuellt ändrar jag mig. Eller, det är väl kanske rent av ganska troligt. DOCK har jag faktiskt köpt just sådant papper, vitt, så jag tror att det blir det iaf. Apropå det, Pumpkin - när ska ni skicka ut era inbjudningar?

  • Pärlplattan II

    Ursäkta min svordom!!

    Pumpkin - Aha. Hm. Vi skickar nog lite senare tror jag, eftersom vi har savethedate på julkorten. Men det är ju på sommaren, så det kan ju vara bra att vara ute i god tid. Mars får det bli, tror jag.

  • Pärlplattan II

    Har precis lyssnat på min favoritjullåt (en bland många) Karl-Bertil Jonssons jul, med The real group. Mysigt, mysigt.

    Längtar sjukt mycket tills nästa vecka då min älskling får jullov och vi kan vara tillsammans och bara älska varandra! Och fira jul då... Nu är det ju helg, så det är nästan detsamma, men inte riktigt. Ska bli så skönt.

    Igår testade jag att embossa med brödrosten som elvärmepistol. Det gick ju hur fint som helst, och det blir hemskt snyggt! Det ska jag sysselsätta mig med sen under dagen.. SEN är det bara skrivandet kvar. På söndag iväg (jag kör med julfrimärkena... :-P)

    Brud 080524 - Vad skönt att det börjar vända för din syster. Jag har själv varit i ätstörningsträsket (eller delvis är fortfarande) och har tänkt att det måste vara hemskt att vara anhörig. Julen är ju en sån där tid som jag själv upplever hemskt jobbig eftersom allt handlar om mat, men försöker peppa mig själv och tänka att jag faktiskt inte äter så mycket året runt... Sådär bra går det, men jag vet att det är sant iaf.

    Funderar på om jag är manodepressiv - när jag läser om det så känner jag igen mig. Just nu känner jag mig mest helt utsliten, och då har jag ändå inte gjort någonting särskilt som när man jobbar. Tänker jag jobb blir jag superstressad, och då blir det pannkaka. Sen kan jag bli nästa speedad när jag väl gör någonting, och efter det jättetrött. Upp och ner hela tiden.. Kanske iaf någon slags manodepressivt drag.. Jag vet inte. En stilla fundering i tråden som ju har ett gäng kloka människor..

  • Pärlplattan II

    Pupmkin - *hopparuppåner* JAG är vaken!!!!

  • Pärlplattan II

    Och nu vet jag varför man ska ha en önskelista till ev. presenter när man gifter sig. Igår fick vi nämligen två sådana där skålar som man verkligen inte vill ha. Ni vet - kristall eller nåt, med typ ananasar på sidorna. Alltså, självklart är jag glad över att de uppvaktade oss med present, eftersom vi gifte oss i hemlighet och tanken är ju värd mest! Men det är SO NOT us.

    Nu väntar jag på att duschandet är klart för maken, så vi kan ge oss ut och slåss bland ivriga julklappshandlare..

  • Pärlplattan II

    Snitte - Nej, jag kan tänka mig att det inte är någon hit, men när man läser och känner igen de små "smygande" likheterna så är det lite otäckt. Å andra sidan kunde det vara lättare med en diagnos. Min läkare är bättre än jag trodde, han förstår vad jag säger (däremot har jag svårare att förstå vad han säger, för han bryter väldigt mycket), så det är skönt att få prata av sig. Min kurator är väl också okej, men allting går så långsamt. Jag har liksom varit sjukskriven sen i juli, och fortfarande HÄNDER ingenting. Jag bara går bakåt hela tiden, hade lite uppåtgång när jag fick elchockerna, men eftersom jag inte hade samtalsterapi samtidigt så var ju glädjen av det inte så långvarig. Nu är jag bara trött på allting, trött för att jag inte orkar, trött för att jag inte vet hur det är nästa dag osv.osv.osv.osv......

    Skulle handla lite genomskinlig embossingpulver. Tror ni de hade det??? Neeeeeeeeeeeeej, ocvh efter att ha slagits med massa av folk var jag trött och sur och köpte helt sonika klistermärken. Så får jag väl se hur det blir till slut. Däremot fick jag med cellofan så jag kan slå in korten utan att de inte syns! Bara att göra det....

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.