Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Snitte - Jorå, massor av mediciner.. Eller, antidepressiva, sömntabletter (två sorter) samt lugnande. Anideppen går att höja ytterligare, men det gör de inte gärna, dvs. dosen är redan ganska hög..

    Anja - Åhhhhhhh!! Precis en sån möhippa skulle jag vilja ha!! Tror jag ska länka till det här inlägget till de som jag tror/misstänker ska fixa den. Fast det blir ju en fruhippa såklart.. :-P

    Jag har kommit igång med korten faktiskt. Det blev rätt bra till slut! Nu har jag ju iofs inte satt ihop dem än, men ändå.. Måste ha något att göra under dagen..

  • Pärlplattan II

    Lycka till idag Pumpkin!

    Här blir ingen julskinka förrän på julafton. Ska i år för första gången fira hos makens familj. Mycket intressant. Förut har vi i vår familj bakat julgodis på förmiddagen (sen den tiden vi var små och inte kunde låta bli att norpa allt om det var färdigt innan....) och sen börjar vi julaftonen "på riktigt" med glögg och sådär vid klockan Kalle. Så äter vi efter det, och sen blir det Karl-Bertil och sen julklappar. Ungefär. Spela spel brukar vi göra också. Men, det är som sagt med min familj det.

    I älsklingen är de mer morgonpigga och har således risgrynsgrötslunch, INGEN glögg och världens julbord efter Kalle och Kan du vissla Johanna. Tomten vet jag inte riktigt... De tittar heller inte på Karl-Bertil. Jag undrar hur det ska gå.. Just nu känner jag mest oro och ångest över alltihop. Vill bara krypa ner under ett täcke och ligga där. Men det är väl mer ett tecken på mitt sänkta allmäntillstånd än annat. Jag försöker tänka att det ska bli kul..

    Nu är korten färdiga!!! Ska bara slå in dem i cellofan... Hoppas jag hinner innan jag ska iväg till läkaren.

  • Pärlplattan II

    AnneiLund - Du kan behöva en när du har delat ut dem!!!! Jag hoppas du får en. Jag köpte en till min svägerska igår, hon ska få ett fotspapaket, så då tänkte jag att choklad är bra.. Nu funderar jag på om jag ska provsmaka själv..

  • Pärlplattan II

    Åh f'resten så blev det klart till slut, alla korten. Men jag säger eder: Aldrig mer cellofan! Åtminstone inte i icke-färdig form!

  • Pärlplattan II

    Hallå hallå!

    Sticker in min näsa.. Det är lugnt här idag, maken är förkyld och sover och sover och sover. Igår försökte han med en Whiskey - kanske är det den som gör att sömnen är god. I morgon drar vi till svärisarna för att fira jul - och jag kan inte hänga med i tråden på flera dagar!!!

  • Pärlplattan II

    Englali - Jag har inte varit i din sits,men jag vill verkligen att du ska veta att jag känner med dig! Det måste kännas fruktansvärt. Jag är så ledsen för din och din mammas skull. Jag har nog inget egentilgt råd, men det är bra att du gråter, och det är nog bra att prataprataprataprata, inte knuffa undan känslor och allt utan låta det komma. Stora kramar till dig!

    Apropå mat, - så hörde eller läste jag någonstans någonting i stil med "det spelar ingen roll vad man äter mellan jul och nyår, det som spelar roll är det man äter mellan nyår och jul".

  • Pärlplattan II

    Englali - Vad skönt med en så bra chef! Känner igen det där med att allt kommer på en gång - då känns det så tröttsamt, livet. Usch!

    Pumpkin - Jo, precis, det betyder ju knappast något i det stora hela. Tur det, eftersom min syster köpt lite Ben&Jerrys till mig (Cookie dough). Den bör ju ätas upp...

    Jag hade en bröllopsfråga till er igår - eller om festen, givetvis - men nu har jag glömt. Verkar hursom, som att flera tror att vårt julkort är själva inbjudningskortet.. Kanske är det inte så konstigt att folk inte förstår osa och annat man skriver i inbjudningarna, om de inte ens tycker det är konstigt att man bara får ett datum och inget mer...

  • Pärlplattan II

    Jättemärkligt - jag skulle bli lätt förvirrad och, om inte jag fattade att det nog kommer ett till, ringt och hört med någon som kanske hade en aning (t.ex brudparet själva). Men det är ju jag.

    Jobbigt med pengarna - alltså problemet när man inte vet, givetvis. Inte själva pengarna! Det känns ju kanske inte heller jättebekvämt att fråga heller.

  • Pärlplattan II

    Jag förstår dig precis - det är ju väldigt mkt som underlättas av att man vet. Jag tror kanske inte att de egentligen tycker att det vore konstigt att ni undrar, men det känns ju inte lättare att fråag för det. Kanske lättare om Lasse frågar..

  • Pärlplattan II

    Nej - det var kanske ganska logiskt. Med min Peter är det såhär: Han ska fixa ditt eller datt. Sen tar det tusen år - "jag gör det sen", "jag ska göra det när jag gjort ...." "ja, just det, jag gör det snart" osv.osv.osv.osv.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.