• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Hej och god fortsättning!!!

    Jag har haft en underbar jul! Åkte upp till mina föräldrar dagen före julafton där vi tjuvsmakade på julskinkan. Vi spelade BingoLotto, har inte gjort det på typ 10 år, sen "Loket" ledde programmet. Vann inget!
    Vi bytte också de årliga "fulklapparna", dvs hitta nåt helt onödigt för en 50-lapp. Jag fick en fläckborttagningstvål gjord på oxgalla, huvva! Och jag gav bort en pannlampa från Clas Ohlsson, kanke nåt för dig Ab?!? Hehe!

    På julafton åkte vi till min farbror och faster på det årliga julkaffet där hela släkten på pappas sida samlas, i år var vi "bara" 35 pers. Rekordet är 39.....
    Sen vankades det jullunch hemma hos föräldrarna och på kvällen öppnade vi julklappar. Fick en massa fina saker, bla en symaskin! Roligt! Jag är inte så bra på att sy, men man kan väl lära sig? Ska försöka mig på att sy gardiner till matsalen.
    Fick också fårskinnstofflor, presenkort på Cervera, te, pyjamasbyxor, en varmvattensflaska som N köpt på Designtorget. Ni vet en sån där man fyller med vatten och lägger på magen när man har mensvärk.

    Igår var vi hos N's föräldrar och åt porterstek. Mumma! Fick en jättefin ullpläd och biljetter till genrepet på Melodifestivalen i Scandinavium i februari. Lite kul!
    På kvällen gick vi till Bergakungen och tittade på Arn i VIP-salongen. Kommer nog aldrig gå på vanlig bio efter det.....extra brett benutrymme, skinnfåtöljer man kunde fälla bakåt, eget bord vid sidan, och det ingick popcorn och läsk.
    Själva filmen var helt ok! Såg bror i närbild faktiskt!

    Idag var jag och N på Allum och bytte en julklapp. Jag lämnade också tillbaka en svart In Wear-klänning jag köpte för 800 spänn före jul. På julafton gick en söm upp där bak, vilket resulterade i att hela sömmen lindades upp. Dålig kvalitet för det priset! Så jag fick tillbaka vartenda öre, ska köpa mig nåt nytt snyggt inför nyår.

    På nyår ska vi ha stor fest här hemma. N fyller 30 strax efter nyår, så vi ska ha kombinerad inflyttnings-, 30-års, och nyårsfest. Det kommer 16 festglada människor, så vi ska komma på en kul meny som är lätt att förbereda. Någon som har nåt tips? Ab? Du brukar ju "entertaina" och laga mat?

    Ikväll ska vi hem till några vänner och äta kalkon. Gott!

    Oj, vad långt detta blev!
    Kram på er!

  • Nibla

    God kväll!

    Här har det varit full rulle sen dagen före nyårsafton då vi fick besök av vänner från Stockholm. På nyårsafton hade vi fest för 12 pers, skulle egentligen varit för 15 men vi fick tre återbud samma dag.....Igår fyllde N 30 så då hade vi 25 släktingar och vänner på besök. Känns som om jag inte stått annat än i köket dessa dagarna. Var hur trött som helst imorse, så jag tog sovmorgon och åkte in till jobbet lite senare. Gött!

    Får se om jag hänger med på fika på tisdag. Är sååå himla trött på kvällarna nuförtiden, däckar av redan vid 19.30.....

    I helgen ska vi på 5-årskalas! N's guddotter ska uppvaktas. Älskar små tjejer i den åldern, de är så förnuftiga och lillgamla. Hihih!

  • Nibla

    Linum, den var bra den filmen! ÄLSKAR Forrest Whitaker!! (Han med det sneda ögat...)

  • Nibla

    GRATTIS Ab! Jag drömde om dig inatt, att du ändrade nick här på BT till bara Ab. Skumt!

    Idag är jag ensam på jobbet! Så jag tänkte unna mig lite BT-tid. Första gången jag är här inne på arbetstid sen i augusti! Duktigt va?

  • Nibla

    Tänkte bara ventilera mig lite angående festen vi hade på nyårsafton. Ett kompispar till oss ringde en timma innan festen och sa att de inte fått tag på hundvakt så de var tvungna att ta med sin hund, en naken-chihuahua. Fair enough, hunden kan inte sitta ensam i flera timmar, så vad skulle vi säga?

    Till förrätten parkerade de hunden i soffan så han inte skulle störa. Det tog inte lång tid innan han stod vid min stol på bakbenen och gnällde. Försökte fösa undan honom lite lätt eftersom jag inte är så förtjust i hundar som tigger vid matbordet.
    Sen till varmrätten hade hussen tagit upp hunden i sitt knä vid matbordet, använt en av mina fina linneservetter till täcke till hunden och satt och matade honom med oxfilé! Jag tycker INTE det är ok. Oxfilé som vi köpt för dyra pengar i saluhallen och omsorgsfullt stått och lagat för att den skulle bli perfekt för våra gäster, MÄNNISKO-gäster.......

    Överreagerar jag?

  • Nibla

    Tycker för övrigt inte att det är ok att ha hundar vid matbordet i knät på en middag......

  • Nibla

    Jag tycker ju Ainbusk's sång: Älska mig passar bra på dop. Bättre än på bröllop faktiskt! Fast den kanske är för vanlig?

    *funderar*

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...