• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Tez,
    Japp är på jobbet. Har väldigt lugnt just nu, det är därför jag är här inne hos er!

    Fast jag ska iväg på möte nu mellan 15-17 så jag lämnar er snart.

    Ska till Le Pain Francais ikväll och träffa en kompis och berätta om bullen. Hon är världens partytjej och barn finns inte på hennes karta....får se hennes reaktioner. Hon kommer säkert tycka synd om mig! Hahhah, så olika det kan vara..

  • Nibla

    Hej på er!

    Väninnans reaktion på nyheten om bullbakningen var väldigt överraskande! Hon blev jätteglad och det var det enda hon pratade om under hela fikan. Undrade vad som tagit åt henne! Hihih!

    Det är samma väninna som fyller år i helgen, men hon ska jobba så det blir ingen middag så jag hänger med på såväl dukning som Taras!! Yay! Kan inte svara för Nicke än, han är väldigt hemmakär för närvarande men det går nog att lirka lite med honom. Heheh!

    Ställer jag till det om jag tigger skjuts av dig, Carma?

    Förresten Carma, vad roligt att se den lille! Jag såg vår förra måndagen, en liten prick med en ännu mindre prick som blinkade. (hjärtat!) Fantastiskt!

  • Nibla

    Välkommen hem Bauti!!! Antar att Koh Chang var till belåtenhet....
    Själv sticker jag till Malaysia över påsk.... *läski läski läski*

  • Nibla

    Idag ska jag köra lastbil!!! Ska till Volvos provbana och ratta runt... Skoj!

  • Nibla

    Nides,
    Jo, hahahha! Jag kanske sadlar om efter detta besöket!

    Magen lär ju snart börja växa på mig, så sen är det ju bara hängrövs-jeans, rutig flanellskjorta och keps som fattas. Eller Tez, du som kommer i kontakt med dessa chaffisar, är denna klädsel bara en myt??

  • Nibla

    Hej på er!

    Kändes lite snopet och trist att jag bangade middagen igår. Har de senaste dagarna börjat må mer illa än jag gjort under de första 9 veckorna.....skumt! Trodde det var i början man mådde illa och att det skulle avta och inte TILLTA.......

    Åkte hem till svärföräldrarna där jag tvingade i mig lite lasagne, sen åkte vi hem och kollade på en hyrfilm, Disturbia. Helt ok!

    Idag är det vackert väder så det blir nog en promenad.
    Kram på er!

    PS: Addis, var du var vacker igår!! Väldigt vacker ceremoni, fick en liten tår i ögonvrån. Vi väntar spänt på full rapport från festligheterna!

  • Nibla

    God afton mina damer!

    Har varit och fikat med en kompis som har en 9 månaders bebis. Han är så charmig så jag skulle vilja äta upp honom! Tänk att man har en sån snart......konstigt!

    Annars inget nytt med mig.

    Förresten, det verkade inte vara nåt brinnande intresse för Damernas Afton i Vattenpalatset i Lerum, bara två har svarat........

  • Nibla

    Hejhej!

    Har lite att göra. Chefen bjuder på tårta 14.15 så jag ser mest fram emot det.

    Ikväll är det Let's Dance!

    Vad tycker ni, ska vi blåsa av Damernas Afton eller??

  • Nibla

    Addiz,
    Vilken underbar dag, eller dagar kanske man ska säga, ni hade!!! Det var verkligen en vacker vigsel...

    Allt bra annars tjejer? Förutom Abbes förkylning och W's lunginflammation?
    Här är det som vanligt, alltså inget nytt.

    Har kommit i lite av en dispyt med ena grannen.....Kommunen har mark som gränsar till våra tomter och näsa vårt hus står två tallar som vi tycker har svajat en massa i de senaste dagarnas blåst. Vi ringde kommunen som var här och tittade på dem och beslutade att ta ner dem. Detta motsätter sig grannen å det bestämdaste! Han menar att om tallen stått där i 50 år så kommer den stå i 50 år till, plus att han tycker de är vackra och har karaktär. Som grädden på moset sa han också att nåt sånt här hade aldrig de som vi köpte huset av kommit på tanken att göra. Bah!

    Så nu har vi en sur granne och två tallar som svajar. Man kan ju fråga sig vad som gäller med försäkringar om tallen skulle blåsa omkull på huset?!?!?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...