• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Abbe, hoppas du kryar på dig snart!!! N är hemma från jobbet med feber och halsont, han har också urtråkigt så han terroriserar mig på jobbet med mailbombning och telefonterror. Får inget vettigt gjort!

    Vi tog ju ner två "egna" tallar som stod på vår egen tomt förra helgen. Igår när kommunens tallar kom på tal sa grannen att det "skar i hjärtat på mig och frun när vi såg att ni tog ner dem". Snacka om drama-queen!

  • Nibla

    Bauti,
    Definiera NÅGRA glas vin..... Tre eller åtta?

  • Nibla

    Hej på er!

    Har precis kommit hem efter 5 km stavgång på elljusslingan i Härskogen. Skönt! Har precis kommit ur duschen och smörjt in mig i min tangerine-lotion. (Känns lyxigt!)

    Idag var en kul dag på jobbet! Fick beröm två gånger om, dels för att jag höll ställningarna förra veckan när en kollega var sjuk och dels för att jag "är självgående och tar egna initiativ". Känns väldigt kul med positiv feedback!!!

    Imorgon ska vi åka till IKEA och köpa gardiner. Ska köpa en sån där "dubbel-skena" man skruvar upp i taket som man hänger tunna panellängder i.

    Kram på er!

  • Nibla

    Hej på er!

    Tez,
    N var också hos tandläkaren igår och lagade ett stort hål. Enligt honom var han nära "ljuset i tunneln"....han har en viss tendens till att överdriva när han ska göra ingrepp hos läkare, tandläkare etc.

    Carma,
    När vi var på dop för min brorson köpte vi Silvriga Sängkammarboken. En sångbok med alla möjliga barnsånger och en tillhörande CD-skiva med alla melodier. Sen köpte vi också en flaska portvin som skall lagras i 18-20 år. Fast det köpte vi mer som en kul grej. Inte för att vi trodde att pojken kommer tycka om portvin i den åldern. Lite kul minne i alla fall!

    Hurtig och hurtig.....Det känns mer som ett måste att vara ute och röra på mig för att kunna klara av en förlossning och för att inte gå upp alltför mycket. Är så otroligt otränad, kan inte fatta att jag gått upp så mycket som jag gjort på bara tre år, närmare 6 kg om året. Långt borta känns tiden när man spenderade 5 dagar i veckan på gymmet, tränandes flera pass på raken utan problem! Buhu!

  • Nibla

    Tez,
    Släng iväg ett mail till Linum. Jag tror hon är vår whisky-guru!

  • Nibla

    Hej på er!

    Har idag varit på IKEA och köpt gardinerstänger och gardiner till såväl matsalen som vardagsrummet. Blev sååå bra!
    Fick bli "snabbmat" ikväll, nåt så kulinariskt som stekt falukorv och snabbmakaroner. Jag tror jag fått dille på falukorv. Carma, är din mosdagar över?

    Kanske ska satsa på Norsesund istället för Damernas Afton? Ang Damernas Afton var det ju en del som hellre ville vara hemma hos någon av oss, för nån var det inte så noga och nån skrev att hon kunde tänka sig att gå om nån annan gick, och en del svarade inte alls vilket jag tolkar som att intresset inte finns. Så jag tycker vi lägger ner.....

  • Nibla

    Hej hej!

    Ab,
    I matsalen blev det en skena i taket som gör att man kan dra panellängderna till vilket håll man vill och dra för när solen lyser in. Det blev skira, tvärrandiga, vita längder. Vi köpte fyra men beslutade oss för att bara behålla två och köpa två helt vita istället. När man skulle fästa tyget på skenan var det inte helt enkelt att får det rakt, och ha två randiga längder bredvid varandra där linjerna inte är raka skulle reta gallfeber på mig!

    I vardagsrummet blev det bara nya stänger och gamla gardiner. Mest för att testa om stängerna blev bra. Blev genast mycket hemtrevligare och inte så kalt.

    Köksplanerna går bra. Vi har inhandlat alla luckor, lådor och vitvaror. Det enda som fattas är bänkskivor, diskho och kakel. Den 1/3 kommer svärfar och hjälper oss att riva och veckan efter kommer snickaren (N's kompis) och monterar. Så FÖRHOPPNINGSVIS har vi ett färdigt kök innan vi sticker till Malaysia. Men man vet ju aldrig......när hantverkare är i farten tenderar det alltid att dra ut på tiden.....

    Barique låter trevligt! Vi fick presenkort där i bröllopspresent. Kanske ska man kolla med dem om de har lediga bord imorgon (fet chans iofs....NOT!) och överraska med en Alla Hjärtans dag-middag.

  • Nibla

    Ab,
    Ingen aning om vad Tacid assumtions betyder. Assumption betyder ju antagande, men det är ju med ett "p" mitt i......

  • Nibla

    tacit: tyst, underförstådd, stillatigande

    Enligt Prismas Engelska ordbok

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...