• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Dags att starta en ny tråd där vi kan snacka vidare. Passar på att döpa om den eftersom det inte är länge kvar tills vi alla är fruar.

    Här är den gamla tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2531398.html

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...
  • Frujj

    Linum: Ja, vi får väl se, det känns som om det är ett sånt jobb som man både kan ha och mista. Får jag det blir jag glad såklart, men får jag det inte så är det inte någon större katastrof. Har inte tänkt färdigt än om jag är nån "säljarperson".

  • Linum

    Är det någon mer än jag som tror att den svenske världsartisten som åtalas idag är Tito Beltran?

  • Nibla

    Jag har fått ljuga mig genom hela julen. På julafton valde vi att åka hem på kvällen, så jag körde. Hos svärisarna på juldagen sa vi att det var min tur att köra eftersom N körde på julafton. *ljug*
    Sen har jag skyllt på att jag varit bakis ett par gånger, så jag inte har velat dricka två dagar i rad. *också ljug*

    På släktkalaset i förrgår gick jag omkring och smuttade på ett stort glas alkoholfritt rödvin, som för övrigt smakar apa-äckligt!

    På nyårsafton tvingade min svåger mig att smaka på en fin whisky han köpt. Jag ÄLSKAR ju whisky annars, blötte läpparna lite och låtsades att jag provsmakade. "mmmmm, den var rejält rökig". *ljug ljug* Ö

  • Nibla

    Linum,
    Jag läste en artikel idag i någon av tidningarna, där han går ut självmant med att han är "värsldartisten" och självklart är oskyldig....

  • FruTez

    Nibla: Oj, du är ju proffs på vita lögner nu då! *fnissar*

    Frujj: Du som redan jäst klart två st, hur var det för dig?

  • Frujj

    Linum: Det står på Gps hemsida att TB åtalas för våldtäkt idag.

    Tezz: Med illamående och sånt eller vad, ljugandet i början?

  • FruTez

    Frujj: Med ljugandet i början! Hihi!

  • Linum

    Har inte ens läst tidningarna idag... Men det var ju illa att jag hade rätt då. Synd att den rösten hörde ihop med en idiot...

    Nibla: Det vita alkoholfria vinet (Fre heter det) är inte så illa enligt en kompis till mig. Testa det nästa gång!

  • Frujj

    Linum: Det finns en annan sång som passar jättebra till dop, som Sonja Alden skrivit men som Shirley Clamp sjunger. (Tror jag) Hon (S el S) har skrivit den till sin son. Den passar även till bröllop så jag har skrivit ner titeln nånstans.. ska leta upp den!

  • Carma07

    Tebax och ni är kvar!!

    Frujj: Ja, det är ett familjeföretag. Stämpelklockan i sig är väl egentligen inget problem. Det som retar oss är att stämpla ut den betalda rasten. Och så säger de att det inte är för att kolla oss. Mmmm, vad vi tror på det.

    Tezz: Vi kollade upp lite vad som gällde på arbetsrätten och vad vi hittade så stod det inget om det. Efter x antal timmar har man rätt att ta rast en viss tid, men inte att den behöver vara betald. Men däremot har man rätt till pauser, så vi går ner och hämtar kaffe och te och så dricker vi det vi datorn. Vi får se vad som händer. Det är så mycket mer också som vi kan ta på cv-dagen eller fikat. Det känns som en sandlåda här iaf.

    Har inte läst tidningarna och vem är Tito Beltran?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...