• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Helt enkelt försöka använda mitt och mina mer.

  • Nibla

    Carma, vilken gullig, men ack så tankspridd dam!

    Kom hem 18.30 efter att jagat kläder på Allum Hittade inget, i alla fall inget som inte kunde liknas vid ett tält. Blä!

    Nu ska jag göra nudlar, latheten själv har talat.

    Det börjar en intressant dokumentär i TV4 Fakta idag, om en mordrotel i New York. Älskar såna program!

    Tez,
    Jag läser din blogg! Är impad att du skriver så roligt och är lite avis att jag inte kan underhålla min mediokra blogg bättre än jag gör.

  • Nibla

    God Morgon!
    Idag har jag sovmorgon, ska direkt till ett möte inne i stan kl 9.30. Mina katter ligger här bredvid och spinner, och regnet piskar mot rutan. Man KAN ha det sämre!

    Ab, jag kommer inte på lördag. Vi ska till mina föräldrar och berätta den glada nyheten! *nervös*

  • Nibla

    Addiz, Ab menar MIN Leif....du behöver inte vara rädd, så här nån vecka innan bröllopet.

    På morgnarna vill jag adoptera bort honom för då bits han i tårna, för att han vill ha mat... Grr!

    I am off! Vi hörs!

  • Nibla

    God kväll mina vänner!

    Vi har bokat resa!!!!! På påskafton åker vi till Kuala Lumpur där vi börjar med två nätter på femstjärnigt hotell. Sen är tanken att flyga vidare till Tioman Islands för 10 dagars sol och bad, för att sen avsluta med två dagar i Kuala Lumpur innan vi drar hemåt. Åhhh, vad jag längtar!
    På vägen hem från resebyrån slank jag in på Cassels och köpte en grön-vit sommarklänning för 79 spänn! Perfekt för resan ju.....

    Jag och bullen mår bra. Har varit hos bullmorskan idag och skrivit in oss och pratat om alkohol, mat och sånt man ska tänka på när man "bakar bullar". Spännade!

    Addiz,
    När jag läste om ditt diadem, att det skulle bli för mycket kom jag att tänka på hur det var för mig närjag satt hos frisören. Jag hade ca 10 hårnålar med pärlor på som frissan satt i. Jag hade också ett diadem med pärlor och strass och jag sa till frissan att det säkerligen kommer bli för mycket med både och. För skojs skull provade vi att sätta i diademet och jag kände mig ännu vackrare! Så prova dig fram!!! Kom ihåg att man FÅR vräka på när man ska gifta sig!

    Idag har jag varit och powerwalkat i Härskogen, 5 km i raskt tempo. Men hjälp vad otränad jag är....... Men det är ju en bra start i alla fall!

  • Nibla

    Hej på er!

    Det var nervöst igår...Vi kom dit vid 12-tiden men mormor och morfar skulle komma först vid 15-tiden och fika så vi väntade och berätta tills alla var samlade. Pappa fattade inte först och utbrast efter en stund -Va är du gravid??? och rusade runt bordet och kramade mig. Hihih! Sen berättade brorsan att de också skulle få en liten, och då utbröt allmänt jubel.

    Idag har vi promenerat 5 km i Härskogen med mamma och pappa. Jag och mamma pratade bebisar och förlossning hela rundan. Sen avslutade vi med kaffe och smörgås nere vid sjön. Mysigt!

    Jag har fått för mig att köra hemma-spa här idag. Är frusen och tänkte hoppa in i ducshen. Efteråt tänkte jag bada fotbad, måla naglarna, lägga ansiktsmask osv. Problemet är bara att jag har ingen god lotion, mask eller handkräm.....Finns Body Shop i Allum???

    Kram N

  • Nibla

    Addiz,
    Jag läser gärna! Skicka till min hem-mail.

  • Nibla

    Jag skrev dagbok när jag var 6 år. Bla, "Vi åt midag hos mormor. Sen spyde jag".

    eller

    "Mamma var hos barnmoskan. Dom låg på madraser. Det var löjlit"

  • Nibla

    Hon mår bara bra!!

    Får reda på ikväll om det blir någon middag med min kompis på lördag. Men jag ska i alla fall försöka komma på vigseln.

    N har fått för sig att med hjälp av kompisar och släktingar fälla två stora tallar på vår tomt på lördag. Jag vill inte vara hemma och se vår balkong förvandlas till kaffeved så i såna fall hänger jag med och fikar. Men som sagt, vet mer ikväll om lördag.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...