• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Frujj, ja det finns helvita till gardinsystemet Kvartal. Man köper en rulle tyg och fäster sen en skena i vardera änden. Den översta skenan på gardinen hakar man i skenan som sitter i taket.... Sök på Kvartal på IKEA så ser du exempel, lite marigt att förklara!

  • Nibla

    Ab,
    Vill också klippa mig! Ser ut som ett ras i håret......usch, känner mig som ett ras överlag! Blä!

  • Nibla

    Ab, vad skönt det måste var med ny frilla!

    Jag har haft en liten gråtattack här på jobbet, tur att kollegorna var ute på lunch allesammans.
    Egentligen väldigt löjligt, men jag är väldigt känslig just nu och gråter för minsta lilla.... För nån vecka sen eller två, sa N i förbifaraten att vi väl inte ska göra en stor grej av Alla Hjärtans dag, vi har aldrig varit mycket för att fira det. Men jag tycker ändå man kan uppvakta varandra med en liten present, en kvast med blommor eller nån annan romantisk gest. Inget överrivet alls med överösning av presenter eller romantiska get-aways à la USA.
    Pratade precis med N och föreslog att gå ut och äta eftersom det var ganska längesedan, varpå han menar att vi ju inte skulle göra nåt speciellt. (han vill fixa hemma med köket och börja förbereda)
    Då bet jag ifrån och sa att vi visst kunde fira eftersom det aldrig är spontant med presenter eller blommor de andra 364 dagarna på året.... När vi la på luren fick jag så dåligt samvete och började grina i min ensamhet.

    Det kommer säkert sluta med att han fixar nåt till imorgon i alla fall, och då känns det som om jag tiggt och bett om det, vilket tappar sin poäng, eftersom det är spontaniteten och överrasningsmomentet jag är ute efter.....

    Usch.....

  • Nibla

    Ab, snacka om att vara femte hjulet!

    Förr-förra året hade jag sagt till N att gå två timmar tidigare från jobbet och möta mig på stan. Jag tog med honom på helkroppsmassage medan jag gick och handlade räkor och andra goda saker. Gick hem och fixade en brasa i öppna spisen, dukade upp maten på en filt framför.

    Förra året var det min förra chefs sista dag, så vi var på puben och drack "hejdå-öl" för honom. Men jag fick en chokladkaka av N innan vi gick.....

  • Nibla

    Vill bara påminna om att det inte är dyra eller extravaganta presenter eller överraskningar jag efterlyser. Blev tex överlycklig när N kom hem en fredag med en present till mig. En reflex i form av ett hjärta som han köpt för 10 spänn.
    Detta var över ett år sen......

  • Nibla

    Ab, vi får höras imorgon. Kanske sväljer jag min stolthet och dukar upp till en liten festmåltid imorgon, med en liten present i bakfickan....

  • Nibla

    Nu ska jag till IKEA och byta gardinerna. Sen blir det soffan och skidskytte-VM.

    Kram på er!

  • Nibla

    Hej Tez,
    Jobbigt med begravningar, i synnerhet när de gått bort i "förtid".
    Jag var på en märklig begravning en gång, min gamlemormor hade gått bort efter en tids sjukdom (cancer) och vid jordfästningen när de hissat ner kistan i marken tappade hennes syster sin handväska ner i hålet och utbrast: "Jävlar".
    Sen på minnesstunden efteråt var det en tant som var väldigt frispråkig och satt och kommenterade de andra gästerna. "Oh herregud vilken bred rumpa". "Jaha, nu ska hon den tjocka ta en tårtbit till, det kunde man ju räkna ut".
    Det var rena farsen......

    Vi sticker till Malaysia på påskafton, dvs den 22/3.

  • Nibla

    Jaha, nu har jag fått ångra att jag öpnnat min stora mun......

    Fick precis ett blomsterbud, en jättevacker bukett med röda och vita rosor, och en massa grönt runt, med ett kort som det står "Älskar er".
    Så nu har jag suttit och grinat. Fast av slädje denna gången.

    Ringde N precis och han sa att han beställt denna redan i tisdags, innan jag börjat mala på om att jag aldrig får överraskningar. Vad lär man sig av detta? Jo, att vänta ut dagen för man ska aldrig säga aldrig.......

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...