• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Dags att starta en ny tråd där vi kan snacka vidare. Passar på att döpa om den eftersom det inte är länge kvar tills vi alla är fruar.

    Här är den gamla tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2531398.html

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...
  • Nibla

    Tack tjejer för en trevlig fika! (som vanligt!)

    Jag och Ab kom på en briljant idé på vägen hem. Vattenpalatset i Lerum anordnar "Damernas Afton" varje söndag från 18-21. Då badar och bastar man och det är ett tema på varje kväll, tex Tupperware, smink, smycken. Det kostar 100 kr i inträde.

    Jag tycker det skulle vara en rolig aktivitet! Någon som är "på"??

    Tez, gör du en lista? Hihih!

  • FruTez

    God morgon tjejer!
    Tack för en jättetrevlig fika igår! Ni är som vanligt bäst på att få en på bra humör!

    Damernas afton låter jättekul! Jag är på! Det enda kruxet blir väl att hitta en söndag som passar. Kanske kan börja kika på det efter Addiz bröllop? Är det ok?

    Hittade även denna informationen på nätet:
    --- Damernas afton på söndagar 18.00-21.00 ---

    Våra spännande teman och innehåll på kvällarna varierar men det erbjuds alltid någon spa-behandling, ett pass av VattenAerobics och en underbar miljö att simma och vara i. VattenAerobicen är i stora bassängen för alla som vill vara med och jympa.

    Caféts "DamernasMeny"
    Parma, Exotic, Lax, Taco, Brie eller Tapas-tallrik 80kr/st, förboka senast onsdagen innan på tel. 0302-175 20.
    --------------------------------------------------------

    Jag har lagt upp några bilder från gårdagens fika på vår fikasugnablogg! Hihi!

  • Ab fab

    hej hopp

    tack för igår. trevligt som vanligt. saknade er andra. hoppas du kryar på dig Linum (hur gick det jobb för M?????) o att vi snart får se dig Nides.

    Damernas afton låter perfekt tycker jag. Jag har varit där ett par gånger o det är jättemysigt. bad, vattengympa o prat... bra kombo

  • FruTez

    "och lugnet har åter sänkt sig ner över Bt tråden..."

  • Ab fab

    va kul att du la in bilder på bloggen Fru T. Det var länge sedan vi uppdaterade den. Kollade igenom - vi har gjort en massa roliga saker! Skall vi springa vårruset i år med?

  • FruTez

    Ab: Bra ide! Det hade ju varit jättetrevligt med lite Vårrus! Kanske slipper jag vara så jäkla förkyld denna gången! Haahha! Dessutom behöver jag lite motivation för att komma igång med träningen igen. Jag hänger gärna med på lite Vårrus! Några flers som är intresserade?

  • Nides

    hej hej

    Ser att ni hade det mysig igår.. inte alls avundsjuk. :)
    var tvungen och hjälpa mamma men en grej o det tog längre tid än jag ville. Man måste ju hjälpa lilla mammsen. Sen hade jag glömt mobilen på jobbet. och tog med mig jobbtelefonen hem istället. hahaha bra va??

    Bada låte kul... jag har inte varit o badat på badhus sen, hmm jag minns inte..

    bestämde nåt inför den 26:e??

    Vårruset. Jaaaaaaaaaaa.....MEN jag tror att jag ska springa med jobbet. De gör tydligen en jätte grej utav det hela. Men jag kan ju fortfarande gå med ER, eller ska vi springa iår??? :)

  • Frujj

    Hej hoppas ni hade en trevlig fika igår

    Själv fick jag spendera kvällen på barnakuten igen. När jag kom hem efter att ha städat på skolan så hade W svullnat upp ännu mer i ansiktet, på benen, ryggen.. ja överallt. Så vi fick åka upp med honom igen. Ny dos Tavegyl och Betapred men det hjälpte inte så mycket. Men eftersom han inte var andningspåverkad eller så så fick vi åka hem. Så nu sitter jag här med en liten man som är full med prickar. Ser ut som om han drabbats av pesten eller nåt
    Trodde medicinerna skulle ta kål på det mesta men det verkar vara ett enviskt prickeri. Läkaren sa att det var en ovanligt kraftig reaktion. Usch och fy. Kliar gör det oxå.. har just klippt naglarna på honom så mycket det går.

  • Carma07

    Halloj

    Tack alla för igår. Jättekul att träffas som vanligt. Saknade er som inte var med. Ska kolla bloggen också lite senare. Damernas afton tycker jag låter som en kul idé.

    För pysselintresserade har vi ändrat oss till söndagen istället om någon skulle vara intresserad då. Vill gärna veta på ett ungefär innan imorgon eftermiddag om någon är intresserad för matplaneringen.

    Vårruset låter kul, men inget spring för min del. Det blir promenad som gäller.

    Linum: Krya på dig

    Nu är det MAAAAT.

  • Carma07

    Frujj: Usch, vad hemskt det låter. Hoppas allt vänder snart.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...