vi blir bara ung 50 gäster och anledningen till att vi funderar på buffe är att det inte finns nåt värmeskåp eller dyl och att hålla tex potatisgratäng till 50 pers varmt + ev kött blir så bökit så vi ska nog ha lite kallt kött ev tjälknöl, rostbiff etc men jag tar gärna emot recept på kall fläskfile. och funderar på lite olika potatisallader till det och även pastallad
Yrvädret skrev 2008-02-22 14:12:29 följande:
Hej!Har nu läst igenom alla 49 sidor av tips och antecknat det jag eller vi kan ta till oss;)Vi ska nog ha ungerfär samma budget/pers. som många av er men vi kommer att ha fler gäster än de flesta här har skrivit iaf. Vi kommer nog bli uppåt 150 st och tänker oss en budget på kanske 35 000, men det är max. Helst ser vi ju att det blir billigare förstås. Är det någon mer som tänkt sig så många gäster?Vi hade däremot inte tänkt oss någon buffé. Verkar svårt att beräkna tycker jag plus att det kanske blir mindre lyckat om 150 pers. ska springa och ta mat hela tiden. Kan nog bli lite rörig. Hade tänkt att köpa fläskfilé och göra två olika recept på det, kallt och sedan beställa två sorters potatissallader från en stor matvarukedja med restaurang. Sen gör vi någon rolig sallad till det och bakar bröd förstås. Typ pitabröd hade jag tänkt mig. Någon mer som tänkt sig en enkel rätt som middag?Förrätten är lite osäkert, men kanske bara chips med olika dipper eller så. Någon som har ett lätt och billigt tips som är rimligt att göra till 150 pers?Och så blir det kladdkaka till efterrätt. Den kan man ju förbereda och frysa in. Tänkte däremot ha någon specialsmak på den, kanske banan, apelsin eller mint, så det inte blir så vanligt...