Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Haaaaaaaaaaa... 13 sidor PLUS den förra tråden!!!! Får se om jag orkar tränga igenom allt!!!

  • Pärlplattan II

    Jag tycker ni ska ta hus! Verkar ju supermysigt!

    Vi funderar på om vi ska åka till Kina. Har någon varit där - jag läste i senaste tidningen om en sådan resa. Vore fränt. Hur vädret där under vintern tro?

  • Pärlplattan II

    Anne - Det är bättre idag än häromdagen, men inge vidare. Vet inte. Mkt tankar på MÅSTE och BORDE osv. Min kurator säger att jag ska släppa dom, träna på det = ångest!! Men, försöker slappna av. Har ju dessutom en förkylning i kroppen, så jag tror inte jag borde träna sådär ruskigt mycket. Försöker fokusera på att hämta maken vid bussen och gå och mysfika och hyra film sen...

    20080614 - Aha. Har du senaste "Allt om Bröllop"? Så tänkte jag ungefär en liknande resa, alltså att man reser runt. De var bl.a i Peking, sen tror jag Shanghai(som väl ligger i Kina? Mina geografiska kunskaper är INTE vad de borde vara) och också "Kinas Hawaii". Vi tänker också, det är ju ett stort land, så om man söker sig söderut så kan det ju vara rätt schysst väder.

    Vi tänkte att det nog också är dyrt att åka under sommaren och augusti pga OS och sådär. Dessutom kan vi inte boka just nu, eftersom vi är fattiga som löss och sparar till festen. Dra ut på allting är ju jättehärligt, då får man myspys hur länge som helst!!

  • Pärlplattan II

    Nu har jag kollat på Bridezilla - det var bra, nu känner jag mig helt normal!!

    Utöver det har vi gått en lång, härlig promenad där jag hittade min vante som jag tappat häromdagen! Så bra med snälla människor. Inpsirerande att kolla på alla kort - jag hoppas få till något lika snyggt!

  • Pärlplattan II

    Ja... Det är väl ingens önskan. Får man hoppas!! T.o.m Peter satt och vägrade slita sig

  • Pärlplattan II

    Tackar Pumpkin för trådtipset!

    Jag är ett stort fan av spraylim jag, men dubbelhäftande tejpgrejer är också bra. Däremot inte limstift Fast jag använde faktiskt det till julkorten, för att kunna doppa kanterna i glitter och det blev jättebra!

  • Pärlplattan II

    Funderar på om jag kanske ska ta och göra lite kort.. Så man vet hur man ska ha dem - EXAKT. Kanske ska kolla igenom mina gamla provkort också - det kan ju faktiskt finnas bra alternativ där!

  • Pärlplattan II

    Brödrost funkar ju utmärkt tycker jag. Päfäckt (som de säger här). Tyvärr får jag halv hjärtinfarkt varje gång den "hoppar upp" trots att jag vet att det ska hända, så kanske jag ska gå över till spisplatta istället..

    Pumpkin - Vi ska nog göra ungefär så många inbjudningar, tror jag.

    Flera av våra gäster tror tydligen att save-the-date korten var inbjudningar. Lite knepigt... MEN, förhoppningsvis förstår de det, när ryktet börjar gå (det finns fördelar med många släktingar i en relativt liten radie). Det mest angelägna var ju att de som ska åka långt ska veta, så det kan planera..

  • Pärlplattan II

    Förresten - Kan någon av er förklara det här med Maxbud på Tradera? Alltså, jag fattar själva poängen. Men om en auktion börjar på 3 kronor och så lägger jag ett maxbud på t.ex 15 kronor - går priset då DIREKT upp till 15 eller `börjar det på 3 och fortsätter uppåt om någon annan budar? För det känns ju onödigt att höja till 15 om man kunde fått det för 3...

  • Pärlplattan II

    Okej, så om jag sätter 15 som max, så kommer jag ändå få det för 3 om ingen annan bjuder?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.