Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin - Det ÄR trist att man svarar och folk inte verkar höra. Jag tänker "men Pumpkin har ju sagt att det ska bli bra, och då blir det väl det".

    Jag länkar till en och annan hemsida här, så ni vet om det dyker upp okända som läser hos er..

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, den är onekligen väldigt snygg tycker jag också - lite flashig!

  • Pärlplattan II

    Tack mina vänner! Då blir det nummer två, jag tror det bli snyggt! (och nu studsar posten ner här, kan det inte vara supersnabb leverans av stämplar och papper??????)

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag tycer inte det låter särskilt roligt. Stressad dröm! Det kan nog betyda att du är stressad... *Åsadrömtyderpåhögnivå* Det är så hemskt när man vaknar, och är helt i upplösningstillstånd..

  • Pärlplattan II

    ÅH - vad bra, nu har jag fått vara här så länge att jag kunnat läsa igenom allt!

    Jag väntar stadigt på mina beställda grejer så jag kan börja producera!

    Apropå mat - nu är det så skralt i kassan att vi håller på att gå under. Eller, ja, ni vet - sista delen av januari och INGENTING att spendera. Typ. Jag är såååååååååå sugen på frukt! Men på fredag har vi tänkt frossa i just hämtmat från en grekisk restaurang här i stan. Har testat lite (mest dip som jag hittade efter att systeryster varit här) och det var super!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag förstår att du inte är tillfredsställd... :-P Jag tittade runt på deras hemsida, och nu är jag ännu mer sugen. Det var inte det smartaste drag jag gjort i mina dagar.

    F----------------------n vilken j--------------------la skitdag det är idag. Jag är så trött på att må så här hela tiden!! Ingen ork och ingenting. Usch, usch, usch. Dessutom bangar hela tiden BT - det enda roliga på dagen. Jag vill bara slippa allting. Det är fasen inte ett liv det här, det är bara en väntan på att få slippa skiten. Jag hoppas verkligen jag får få lite mer ECT-behandling, det är det enda som hjälpt åtminstone ett tag. Då kanske man står ut ytterligare..

  • Pärlplattan II

    Shit vad ni skrivit - nu orkar jag inte läsa. Jag är för trött.

    Mina pysselgrejer har inte kommit idag heller! Det har gått två dagar. Det vore så roligt att liksom komma igång. Dock har jag sålt iväg saker på tradera, just pysselgrejer. Inser att jag ju har en hel del massa papper som jag skulle kunna försöka kränga där (ni vet ju hur många olika inbjudningar jag har). Då vore det nästan som att gå med vinst...

    Det snöar här idag!!! Det är jag glad över. Och så funderar jag på om jag ska skaffa ett munspel - någon som är bra på det här?

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag har svarat i din gästbok. Men det har du ju säkert sett. WWF - jag tänkte först på Wrestling (apropå sport liksom) och funderade hur det gick ihop. Sen kopplade jag.

    Har fortfarande inte fått mina stäääääääämplaaaaaar!!! Jag kan ju inte börja mitt arbete då ju. Min kurator säger att jag måste ha något att pyssla med, då mår jag lite bättre (eller, för den som vill, jag tänker inte lika mycket, men problemet försvinner inte) och däför borde de ha kommit nu tycker jag!

    Jag ska kanske få lite mer ECT-behandling! Min kurator tyckte det verkade som en bra idé att ta det i samband med att jag ska börja arbetsträna i april (som det ser ut nu), då kommer man upp med lite skjuts och förhoppningsvis behåller man effekten med tabletter och sysselsättning, så att man iaf inte mår riktigt lika mkt skunk.

    Funderar på om man skulle ta och skära upp sitt papper i olika lagom storlekar, är ju jättemånga på Tradera som säljer massa papper. Jag har ju rätt många som bara skräpar liksom..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.