Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Kanske Englali är så glad att hon hoppar runt och inte har tid att skriva till oss??

  • Pärlplattan II

    Ahhh - nu är jag så hungrig att jag går av på mitten, det är bäst jag går och äter och donar lite. Hoppas att Englali dyker upp och talar om hur det gått, tills jag är tillbaka.. (märks det att jag inte har något speciellt för mig om dagarna eller? och ändå mår jag så stressdåligt..)

  • Pärlplattan II

    Tjänaretjänare!

    Jag för min del har umgåtts med ena värdparshalvan idag, vi har t.ex varit i lokalen och räknat och kollat och funderat lite. Till slut bestämde jag oss för att vi tar både övre och nedre plan. Nedre till mat och övre för dans, tårta och kaffe. Jag tror det blir super och det är JORDENS bästa utsikt. Så himla fint. Dessutom fanns det en uteplats där det kommer finnas möbler och dit kan man öppna, så en jättelång balkong längs med hela övervåningen. Stora fönster med utsikt över Vättern. Fula gardiner dock, men dem kan man ju ta ner. Lekplats också, och ett litet rum där vi kan hiva in barnen med film, godis och lite papper och kritor. Naturen runt om är också jättefin. För 1600 får vi hyra allt inkl. porslin och köksutrustning fre-söndag. Jag är nöjd. Fem toaletter tror jag också det fanns, det är ju alltid bra...

    Det blåser utav bara f-n här. Tror fönstret ska rasa ner över mig. Skulle gå på körövning men jag orkar/kan/vill inte gå. Det känns som för mycket just idag - hoppas det känns bättre om en vecka eller så. Uäck för det här. Men. Jag ska iaf få ECT-behandling, min läkare skulle försöka få in mig så fort som möjligt, men vi får se..

  • Pärlplattan II

    Pumpan - Fick du det du beställt från Mycards häromdagen? Jag väntar fortfarande..

  • Pärlplattan II

    Aha - tre veckor. Ja, här har det ju bara gått en, än så länge. Håhåjaja.

    Peter har haft utvecklingssamtal - han har alltså jobbat och ska åka hem nu. Han kommer inte hem förrän i natt ju. (alltså vid 21). Tråkigt - men jag har ju mina katter och lite pannkisar i kylen. Och tvn.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jasså? Dina hjälper till.. Våra städar bort sig själva när det händer här..

  • Pärlplattan II

    Englali - Precis, ECT är elbehandlingar. Har fått det förut, och det har haft den bästa effekten hittills. Jag har redan hög dos av antidepp. som inte går att höja mer - eller, det går nog, men min läkare vill inte det. Han sa att vi såklart kan byta och testa något annat, men då tar det ganska lång tid när man först ska trappa ner, lägga till den andra och sen helt avsluta den här sorten. Knepigt, men jag hoppas du förstår. Sen sa han att han tyckte det var värt att prova, eftersom det har gått så lång tid, och de har inte sett någon sådär stadig förändring mot det bättre, utan det ligger liksom still. Då blir man ju inlagd ett tag och då kan jag inte vara här!!!!! Det är nog det största problemet - och avsaknaden av katterna såklart.
    Tycker för övrigt att du ska knalla iväg in på salongen. Kör hårt bara. Låtsas att du inte alls är nervös utan stencool. Känner igen din ångestkänsla alltför väl, så jag tycker verkligen du ska försöka!! *peppingpeppingpepping*

    20080614 - Vi är redan gifta, men ska ha bröllopsfesten den femte juli. Bor i Jönköping gör vi, och kommer ha festen i Huskvarna "på höjden" med utsikt över hela staden. Läget är minst hälften av det som är bra med stället (förutom hela köket och alla grejer). Att det är lite tråkiga väggar och sådär, det kan man ju fixa till, tänker jag. Antingen med tyger eller på något annat sätt.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jag tänker också så ibland, men det är inte så länge. Jag känner mig mest lugnare när jag tänker på att jag har "mitt på det torra". Det där med sexbiten är ju något man/ni måste prata om. Har ni olika behov - tja, hur kan man lösa det? Finns det något ni kan ändra på, osv. Som alltid i relationen handlar det ju om att ge och ta av det mesta. Min man borde t.ex ge mig lite mer sexinitiativ. När jag sexstrejkade så fattade han inte att jag strejkade utan trodde att jag bara inte ville. Det var ju iofs ett bra tag sen, men ändå, just då kändes det liksom hopplöst..

    Englali - Det är klart att det som ni går igenom nu sätter sina spår på livet i övrigt. Och det måste ju få vara så ibland också, samtidigt som man kan sakna det för att när det är "som vanligt" så blir allt annat som vanligt också. Någonting i det kaos som är som vanligt och som man kan hålla fast i. Min sexlust går upp och ner som en av och påknapp just nu, så man får ta tillfället i akt när det väl dyker upp.

    AllStared - Vaniljbullen är jag på FL.

  • Pärlplattan II

    Förresten - långt ifrån sex och sånt. Peter kom idag med ett förslag på hur vi skulle göra ljuslyktor till festen! Han var mäkta stolt över att ha klivit in i mitt område, mitt fort. Krossad mosaik på aluminiumburkar som är formade..

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja. Och precis som du säger. Det funkar ett tag, när man pratat om det, men sen blir det likadant igen. Kanske skulle strejka igen. Fast jag tror man måste vara lite mer rakt på då. Typ. Hetsa upp honom till max och sen bara säga, "nej, du, jag har ingen lust längre". Flera gånger, så kanske han kopplar..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.