• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Kom på att jag faktiskt gör någon inför bröllopet iaf, hela dagarna! Håller på och försöker förbättra min hållning Går faktiskt ganska bra, får lite ont och träningsvärk bara, men nog tusan ska jag nog bli rak till bröllopet!

  • 20080614

    Pärlplattan: Jag vet ganska mycket om MS, något särskilt du vill veta?

  • 20080614

    www.multipelskleros.nu/ finns mycket information om du vill läsa.

    Vad man får för symtom av sin MS är helt individuellt. Endel människor får bara 3 skov (gränsen för att få diagnos) väldigt utspritt och kan sen leva länge utan nya symtom (dock är ju sjukdomen kronisk). Till en början har de flesta skov, dvs man får symtom som sedan kan gå tillbaka om nervsystemet får "läka". Dock kan det i ett senare skede (alt. om MSen är mer aggressiv) vara så att skoven inte går tillbaka, man blir alltså successivt sämre.

    Hade praktik på en rehabavdelning med MS patienter förra våren. Är verkligen inget proffs på området, men du får gärna fråga så kan jag om jag inte kan svara, kanske hjälpa dig med var du kan leta efter svaren.

  • 20080614

    Hedebris: Kul! När ska de skickas, har du någon plan?

  • 20080614

    Hej på er! Satt också och tittade på let's dance. Men plötsligt försvann bilden på alla kanaler och verkar inte behaga komma tillbaka..

  • 20080614

    Finns det någon mer "inredningsbutik" som liknar lager house i stockholm? Ska till stockholm på födelsedagsfest och fika imorgon, funderar på om jag ska ta en sväng på stan och titta efter lite möjliga grejer till bröllopet också..

  • 20080614

    Godmorgon! Är alldeles för tidigt för en lördag, men jag håller på och tvättar och då får det vara värt det.

    Anja: Tycker det kan vara supersnyggt med svart runt ögonen, även på bröllop, huvudsaken är att bruden passar i det. Och gröna ögon och rött hår, så skulle min drömprins se ut hade jag en bestämd åsikt om på högstadiet!

  • 20080614

    Trevligt med tvättkompis! Är så himla skönt att få det gjort, förut om att jag känner mig lite seg i bollen. Sitter och skriver in gästpresentationer till festhäftet. Jag och M började med några igår och det var riktigt svårt och riktigt roligt, skrattade så jag grät. Hoppas våra gäster kan uppskatta det lika mycket!

  • 20080614

    Försökte lobba lite för att ha med dom här texterna med vad barn tycker om äktenskap/bröllop. Gick inte riktigt hem.

    Kan nog vara skönt att hoppa över, känns somd et kommer bli en hel del jobb. Lite lättare med dem man känner väl också, än tillexempel vänners respektive.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.