• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Låter som något som min mamma skulle kunna tycka också. Men samtidigt blir det ju väldigt snyggt och häftigt om man är väldigt många. Dessutom är ju svart en basfärg, de flesta har ju något svart hemma vilket förenklar lite om man inte får välja färg själv. Har du sett bilder i någon bröllopstidning, kanske amelia 2006, från bröllopet där alla gästerna hade svart och rött på sig?

    Var ska ni ha vigsel/fest?

  • 20080614

    Jag tycker aboslut ni ska köra på! Ibland är det ju svårt att föreställa sig hur saker ska bli och din mamma kanske helt ändrar uppfattning när väl dagen kommer.

    Ah, bor du i Uppsala?

  • 20080614

    Pumkin: Hemtenta, usch, vad handlar den om? Du får ge dig själv en present när du skrivit den! Brukar vara bra för motivationen tycker jag

    Funderar på om jag ska gå och träna, men känner mig helt slut i kroppen. Kanske skjuter på det till söndag..

  • 20080614

    Va roligt! Jag bor i Uppsala, men vårat bröllop blir i Linköping. Hoppas kunna flytta söder ut när det är dags för att söka jobb..

  • 20080614

    På väktargatan i en tvåa. Helt okej för att vara studentboende!

  • 20080614

    haha, ja, allmäna tvättdagen tar ut sin rätt! Nu är det iaf färdigtvättat för mig, skönt.

    Anja, har du mätt också?

  • 20080614

    Åh, jag blir lite sugen att se spektaklet nu. Inte för att jag tycker det brukar vara varken roligt eller bra, utan bara för att det är så tråkigt att inte veta vad alla pratar om..

  • 20080614

    Usch, min blivandes farmor ligger på sjukhus och är helt förvirrad. Hon har varit helt klar tidigare, inga tendenser till förvirring innan. Nu har hon på bara några dagar åk på 2 hjärtinfarker och nu kanske även en stroke. Sen har man konstaterat att hon har hjärtsvikt. Usch, blir alldeles ledsen. Känns inte som hon kommer finnas så länge till om det fortsätter såhär..

  • 20080614

    Pärlplattan: Va skönt med din svägerska! Har de kommit något längre i tankarna om vad det faktiskt är?

    Själv somnade jag efter att jag skrev här sist och vaknade för en stund sen igen. Snacka om dvala! Men nu måste jag tvinga mig att vara vaken faktiskt.

  • 20080614

    Pärlplattan: Jag tänkte också så, att en nerv kanske hamnat i kläm. Har hon haft ont i ryggen något? Eller varit väldigt stressad? Ibland händer så konstiga saker med kroppen också. Fattar inte riktigt, ibland känns det som att ju mer man vet om kroppen dessto mer förvirrande och komplex är den..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.