• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    filifjonkan! Kul med inbjudningskorten! Vad fick ni för reaktioner när ni berättade? Jubelrop?!

  • 20080614

    Englali: Så himla jobbigt med din mamma. Är så svårt att föreställa sig hur det skulle vara att mamma var sjuk, men det gör ont att bara tänka på det.. Hoppas de inte hittat något mer nu och att det situationen blir så bra som möjligt utifrån förutsättningar.

  • 20080614

    Finns det inget de får lägga lite mer pengar till bröllopet på då? Typ snygga kläder som de verkligen vill ha eller något? För oss blev tex Ms kläder nästan dyrare än mina (iofs inte om man räknar med underkläder och smycken) och jag får en ring. Sen lägger nog jag ganska mycket extra utanför budgeten på sånt som M inte tycker är så viktigt. Tex just nu håller jag på och syr 100 organzapåsar, känner att det är nog något jag får stå för själv (kostade iofs 69kr för 9 m organza!)

  • 20080614

    Anne: Jag önskar verkligen att jag också kunde hitta någon ring jag tycker om. Har hittills inte sett en enda som verkligen känts bra. Många är väl fina men ingen känns som jag.. Haha, tänk vilka ilandsproblem man kan ha ibland! (men man måste ju faktiskta ha en ring om man ska gifta sig i kyrkan så det går ju inte helt att ignorera problemet..)

  • 20080614

    Anne: Han kanske inte har uppmärksammat att det är så, att du inte säger något om vad han spenderar pengar på? Tycker det låter som hans grejer också kommer kosta en del! Men det är ju verkligen svårt, känns allt blir dyrare än tänkt tycker jag ibland!

    Pumkin: usch va tråkigt! Typiskt att börja visa sånna sidor just när man planerar bröllop. Skulle faktiskt bli skitförbannad!

    Här hemma är det ganska lugnt på pengafronten faktiskt. M tycker jag kan köpa en dyrare ring eftersom han inte vill ha någon, det är ju väldigt snällt faktiskt!

  • 20080614

    Åh, men jag tror faktiskt mina förväntningar på vårt bröllop har trissats av BT. Ganska mycket till och med..! Men sen tror jag också att vi kommer få ett jäkligt snyggt och välgenomtänkt bröllop

  • 20080614

    Anne: Haha! Jag har precis samma problem, att jag inte riktigt vill ha min förlovningsring längre. Har iofs fått igenom att jag kan köpa en ny förlovningsring om jag väljer en lite billigare vigselring (så det täcks av budgeten) men då skulle jag egentligen vilja att han också byter så vi har lika!! Fast där tror jag faktiskt gränsen går tyvärr...

  • 20080614

    Alltså nu förstör jag väl allt genom att säga såhär,m en jag har bestämt mig för att inte tro på skråck och sånt så.. Har ni tänkt på hur bra BT funkar nu för tiden?

  • 20080614

    Var nog mer bra idéer jag menade när jag skrev förväntningar. För jag hade nog förväntat mig en underbar dag hur som helst, men nu förväntar jag mig även att den ska vara snyggt färgmatchad med en massa schyssta detaljer!

  • 20080614

    Anne: Ringen i mitten bland vigselringarna var ju sjukt snygg!! Den skulle gärna få sitta på mitt finger faktiskt.

    Länken funkade men man kunde inte se vilken ring du menade om du hade länkat till en särskild

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.