• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Fattar nog fortfarande inte riktigt vilken av dem som var din favorit.. Nr tre på bland vigselringarna? I sånt fall har vi väldigt lika smak!!

  • 20080614

    Ah! Ja det var ju inte samma som jag föll för men den var riktigt snygg den också!

  • 20080614

    Hej på er! Usch, en alldeles för lång dag i skolan (somvanligt).. Ibland är det inte så kul att plugga som man kan önska. Men men.

    Spännande att läsa vad era blivande ska ha på sig! M köpte faktiskt ett par jättesnygga skor i lördags. Inga klassiska finskor, men riktigt snygga. Ska bli så himla kul att se kort på er alla när det väl har burit av tycker jag!

    Nu lite mat.!

  • 20080614

    Jättefin klänning Anettan! Skönt att pricka rätt så snart som på 4e!

    Vi ska träffa cateringfirman på fredag och jag börjar fundera lite på vad vi egentligen bör prata med dem om. Meny har jag tänkt ut alldeles själv :-P men sen då..

  • 20080614

    Englali & Pumpkin, här är en till velpotta! Har inte en aning om hur jag vill ha eller. Lite idéer, men det är tusan så svårt att bestämma något!

    Däremot har jag beställt vigselring idag!(och lämnat bort min förlovningsring...) Känns helt galet. Gick in i en butik här i Linköping och plötsligt hittade jag vad jag ville ha. Min förlovningsring måste smältas ner och göras om bara, men jag känner mig supernöjd så det får vara så! Dessutom kommer det matcha Ms ringar ganska bra ändå Iiih! Vill ha dem nu!!

  • 20080614

    Anja: Tusan vad snygg du kommer bli i håret! Bilderna på bloggen är verkligen fina, gillade särskilt den första med lockar. Fick lite accosiationer till rosor! Skönt att veta hur du vill ha det!

  • 20080614

    Godmorgon på er! Lite skadad av veckans tidiga mornar tror jag, kan inte sova så lika bra att gå upp och läsa ifatt lite här
    Sen plugg..

    Anja: Jag tycker faktiskt de senare av skorna var riktigt snygga (även om de inte alls är en modell jag själv valt). Var ju bra att man kunde se dem uppifrån också, är ju så andra ser dem sen. Men det kanske är allra lättast att försöka prova i en affär och känna hur det känns. Har du bred klack kan du säkert gå okej med lite högre. Jag är plattskostjej (sällan gympadojor dock!) och ska ha typ 2.5 cm tror jag, fast någon slags inbyggd kliklack som låter skitmysko men som ser väldigt fin ut tycker jag. Å så guldskor såklart!! Sofia upp i dagen!

    Pumpkin: SÅÅ himla tråkigt med banden. Usch, hatar när det är sådär, man hittar något fint och sen finns det inte tillräckligt mycket. I värsta fall kanske du kan skicka de finaste korten till de du tror tittar mest noga och de andra till de du inte tror är lika petiga!?

    Englali: Usch och fy för halsont och sjukkänsla! Hoppas du mår mycket bättre idag!! Opererade bort mina halsmandlar efter alldeles för många sånna dagar, lider verkligen med dig!!

  • 20080614

    Min ring förresten! Åh, har legat och tänkt på den hela morgonen. Känns helt galet - jag - ligga och tänka på ring? Tänkte jag skulle hitta en bild på den, men affärens sida funkar inte så det skiter sig nog.

    Gick iaf in på en "riktig" guldsmed tillslut. De har massa designringar där så jag trodde det skulle blir alldeles för dyrt, men det hölls sig till budgeten!

    Ringen är iaf typ 5 mm bred och mitt på sitter 3 minismå diamanter på höjden, blir som att de "skär av" ringen på mitten. Sen ska de smälta ned min förlovningsring och göra en nästan rund ring av den som kommer blir mycket smalare, kanske 2 mm (min nuvarande såg alldeles för bred ut och dessutom blir den nya mycket mer gedigen och då känns det bra om båda passar ihop).

    Det slog mig när jag stod där att jag inte gillar när ringarna är lika stora men den ena har en grej på sig, typ en diamant. Kan var superfint på andra, men inte på min hand. Känner mig så himla glad, skönt också att slippa den våndan!

    Så, nu ska ni slippa superlånga meddelanden från mig, får hålla mig till någon mer vaknar!

  • 20080614

    Englali: Kul med hus! Skulle också vilja köpa..(men det dröjer). Vad är det för typ hus ni pratade med gubben om? Nyfiken!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.