• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Usch, jag hinner verkligen inte alls hänga här med er just nu känns det som. Trist! Vill också diskutera tårtpriser och annat bröllopigt. Själv är jag bara på skolan hela dagarna och övar på rygg/nack/knä- mm -undersökningsmetoder, sen hem och plugga ännu mera. Nu ska jag nog iaf ta lite ledigt ikväll och hänga med Micke framför TV.. Nästa vecka blir det till att läsa igen och öka bröllopssufandet igen!

  • 20080614

    Phu! Äntligen läst ifatt iaf en av dagarna jag missat här.. Helt slut idag, har varit i skolan och tränat inför tentan igen. När jag väl kom hem somnade jag i soffan och det är först nu jag börjar känna mig som en människa igen!

    Pumpkin: Härligt med Lasses kläder!! Låter supersnyggt. Tänker att det kommer blir riktigt snyggt till din klänning att han också är riktigt uppklädd! (även om jag tycker kavaj är riktigt uppklätt också, men för mig ger det en liten annan känsla)

    Anja: Blir ju hur bra som helst med korten! Tycker det var jättesnyggt med olika band på, synd att de som får dem inte får se dem tillsammans så.. kanske på kort iofs!

    KKC: Grattis!! Låter som ni hade en alldeles underbar dag igår!

    Enlgali: Strunta i svärmor. Hon kanske bara är orolig att ni ska dra på er för mycket utgifter eller något.

  • 20080614

    Borde det inte funka att bara lägga i kuvertet i skrivaren? Eller annars kan man ju köpa adressetiketter, sånna med klister på baksidan. Kanske inte så roligt med helt vita, men det går ju att skriva ut med bakgrundsfärg eller bakgrundsmönster på, då skulle det nog kunna bli riktigt fint!

  • 20080614

    Pumpkin: Iiih! Bli alldeles pirrig av att tänka på bröllopskläder! Är klänningen lite mer åt guld/gul hållet än åt kritvitt? Har Lasse sett din klänning?

    Jo, just nu är det lite för mycket. Men imorgon ska jag försöka varva ned, kolla upp det sista och sova! På måndag är den praktiska tentan och sen är det lite lugnare. Har skriftlig tenta på fredag, men det känns alltid lite lättare. Alltid värst när man vet att någon ska titta på vad man gör och kan ställa precis vilken fråga som helst när som helst..

  • 20080614

    Vet inte om det funkar att lägga i kuverten så, men man får väl kolla på ett vanligt A4 först så texten hamnar rätt. Om du skriver adressen längst ned i ett word-dokument och sen lägger i kuvertet borde det väl bli rätt? Annars är det nog bara att prova prova prova till texten hamnar rätt kanske. Största problemet är väl om kuvertet är för kraftigt tänker jag..

    Vad har ni köpt för kuvert förresten?

  • 20080614

    Pumpkin: Det får du gärna göra! Skulle vara jättekul att se

    Smart tjej som tejpade fast på A4. Undrar vad hon tejpade med bara så det inte blir märken på kuvertet sen.. Hon kanske skrev det också?

    Jag borde ta tag i våra festprogram och vigselprogram snart känner jag. Vet bara inte riktigt vad jag vill göra med dem.. Känns iaf som jag kommer ha lite mer fritid snart när vi har praktik, borde bli lite mer som ett jobb än vad min skola är just nu..

  • 20080614

    Åh! ordning & reda.. fattar inte varför det inte finns i uppsala. Borde finnas i varje stad tycker jag! Låter superfint med kuverten iaf. Vad ni ha för färg på texten? Vore jättekul att se hur era inbjudningar ser ut "inuti" tycker jag. Lite nyfiken!

  • 20080614

    Englali: Hade någon tanke om att jag skulle sy min egen brudklänning när jag läste sömnad på en folkhögskola, men det har jag inte tänkt någon gång i närheten av bröllopet faktiskt! Usch, skulle få världens prestationsångest..

    Har köpt en nixa, hm, just nu minns jag inte modellnumret, kan vara 911.. Hur som helst, ni känner säkert igen den för jag tycker den är med på alla deras annonser (eller var iaf). En ganska enkel axelbandslös klänning utan släp som är lite snett skuren från höften ned mot knät på motsatt sida och en stor tyllkjol under. Ska ha guldskor från vagabond till (super fina tycker jag, men kanske inte så bröllopstypiska). Micke ska ha svart kostym och brun slips med vita prickar. Ganska enkla kläder men de känns precis lagom för oss!

  • 20080614

    Englali: Superfina inbjudningskort! Vilket snyggt papper/tapet (?) på insidan också. Ska ni använda det till något mer, typ dukning eller placeringskort eller så?

    Åh, har också lite panik på att håret är på utväxt. Har börjat fundera på om jag kanske vill ha lugg på bröllopet också. Den är på utväxt just nu för att gå att sätta upp, men just nu vet jag verkligen hur jag vill ha det. Bäst är väl att fortsätta spara tänker jag och klippa mig precis innan i sånt fall. Vore ju synd om jag klippte mig nu och ångrade mig sen ingen..

    Måste spana igenom hårbilderna någon dag jag också!

  • 20080614

    Har faktiskt för typ första gången i mitt liv, börjat ta hand om mitt hår lite! Känner mig riktigt duktig Det brukar inte blir så lätt slitet, men nu innan jag klippte mig sist var det inte kul på något sätt. Har bokat in klipptid typ 3 veckor innan bröllopet i samband med provhår, hoppas det blir ganska lagom. Vad tror du?

    Våra inbjudningskort är utskickade och temat från dem tänker jag ska komma igen i dukning och andra pappersgrejer på bröllopet. Vet bara inte riktigt ännu hur.. Har iaf sytt 100 organzapåsar i brun-guldskiftand organza som vi nog ska ha ris i till kyrkan. Måste nog ta tag i det här med dukningen snart. Skulle bara vilja träffa vår florist så jag kunde få lite koll på vad blommor och sånt kostar.

    Låter som engångskamrorna kommer bli riktigt snygga!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.