• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Brunt och rosa är färgerna, lite guld detaljer och lite prickigt också! Lite 50-tals retrokänsla, fast jag vill gärna ha in ganska mycket romantik också, typ rosa blommor (fast antagligen inte rosor) Finns iaf bild på våra inbjudningskort på vår weddingannoucersida, 20080614.weddingann... om du vill titta!

    Åh, önskar jag kunde får göra flera provuppsättningar också.. skulle vara skönt! men det blir nog inte så för mig tyvärr. Är det en arbetskamrat till dig som gör ditt hår?

    Nä, nu ska jag sova tror jag! Ses nog imorgon igen! Godnatt och sov gott

  • 20080614

    Aboslut, men jag vaknade också mycket tidigare än tänkt. Tänkte iaf sova till halv nio men vaknade som vanligt innan åtta.. Ska försöka komma igång och göra sista rycket inför tentan snart. Sitter och tittar på vår fotografs bildspel bara och drömmer mig bort till vår bröllopsdag!

  • 20080614

    anettan: vem ska ni ha som fotograf?

  • 20080614

    Hej på er! Är det någon som har bilder på lite snygga tårtor jag kan få titta på? Mamma har fått något ryck och tycker vi ska ha fintårta på vårt bröllop som hon vill betala. Vet bara inte riktigt hur jag vill att den ska se ut om det blir så, har inte tittat så mycket på tårtor eftersom jag ändå inte trodde vi skulle ha råd..

  • 20080614

    Englali: Är det *Lilla M* du tänker på? Hur fin krona som helst!

    Jag har tänkt att jag ska ha krona, vet bara inte riktigt om jag gillar kyrkans krona eller inte. Den är i guld som jag vill, men den är inte riktigt så enkel som jag önskat. Var bokade du in dig på kronan? Var det något annat ställe än kyrkan som också har kronor för utlåning?

    Låter som ni hade en toppendag! Blir alldeles sugen att åka på mässa jag också. Men det känns som mina chanser kanske är förbi, måste kolla om det kanske råkar finnas någon mässa jag har missat!

  • 20080614

    Oj vad ni skrivit idag!! Måste försöka läsa igen. Har precis kommit hem från en tur på stan och framför allt från min tenta som jag tack och lov klarade. Så himla skönt!!

  • 20080614

    Så, nu har jag äntligen läst ifatt och självklart även glömt vad jag hade tänkt kommentera!

    Har iaf hittat ett superfint paraply idag, har köpt det. Vet bara itne om det blir godkänt av mr M. Får väl se när han kommer hem!

  • 20080614

    Englali: Åh, låter helt underbart med era husplaner!!

  • 20080614

    Hedebris! Stort grattis!! Vilken liten sötis!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.