Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Brud 080524 - Klart att det kommer synas, det tror jag. Men jag tror inte att särskilt många bryr sig om det. Eller - jag hade då inte brytt mig om det som gäst.

    Bellanote - Ja, eller hur? Bollplank är alltid bra!

    Hedebris - Fyyyyy... Förstår att det känns jobbigt. Känner väl igen känslan! Det är så grymt tungt då. Usch! Stor kram till dig!

    Idag känns det lite som om jag kanske kommer att komma igång med pysslet, eller åtminstone försöka. Det är så jobbigt att vakna upp med ångest och tryck över bröstet. Svinjobbigt överhuvudtaget just nu. Man vet inte vart man ska ta vägen liksom. Skulle behöva en flytväst.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Just vad jag hoppas på. Annars får jag dra några avsnitt av SATC istället.

  • Pärlplattan II

    Vi brukar lyfta våra katter till klösbrädan om de klöser där de inte får, och de klöser sällan där de inte får numer.

    Kattmynta undrar jag mycket över - våra katter bara tvärvänder om vi tar fram, så det har vi helt dumpat.

    I natt drömde jag att jag fick barn, helt oväntat och det sa bara plupp så var han ute. Sen kunde jag verkligen inte bestämma mig för ett namn (och jag har bestämt att en eventuell framtida pojk ska heta Emil, sen ungefär urminnes tider). Peter var hos sina föräldrar och hade fullt upp så han kunde inte komma och hjälpa mig heller. Men det gick bra, hittade våra (mina och mina syskons) gamla grejer, vagn, filt, kläder, ja... allt. Sjukt.

    Har faktiskt delat på papprena nu! Bara resten kvar alltså. Om jag får stämplarna någon gång.

  • Pärlplattan II

    Anne - Åhå, jag förstår. Aja. Flytta klösbrädan till henne då..

    Anja - Nej, jag tror inte det. Allt är precis som vanligt (alltså mens som dyker upp nästan exakt på minuten osv). Det var därför jag inte märkt något i drömmen heller..

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Aha. Jag tänkte att jag hört överallt att alla katter bara älskar Kattmynta, så jag undrade ju om det var fel på våra. Däremot köpte vi några kattgodisbitar på båten, med ost och kyckling i. Elsa älskar dem, medan vår andra inte alls tycker de är något att ha. Hon föredrar torrfoder och gelén på blötmaten.

  • Pärlplattan II

    Anne - Har hon haft mkt a-sex kanske? Det är därför.. Har hört att det kan bli liknande resultat på människor?

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Moahahaaaaa.. Synd att det inte funkar så i det här huset. Peter har börjat räkna points (igen, för trettiosjunde gången) så han behövde verkligen lite sånt. Ska testa med kattmynta så får vi se.

    Anne - Ja.. Det är nog bäst.

  • Pärlplattan II

    Åh - Ni är så himlarns bra på att göra livet lite roligare! Det är skönt att få le en stund!

  • Pärlplattan II

    Ahhhhhhrghhhh!!! Irriterande!! Har köpt en bok på tradera, och har verkligen inte fått någon kontakt med säljaren! Eller, jo, det har jag - nämligen två olika mail: Mail 1 - Säljaren sur över att ingen skrivit alias när de betalat. (Okej, det förstår jag, för det är ju snorjobbigt att reda upp). Jag svarade på mailet och skrev att jag inte betalt, eftersom jag inte fått något mail med betaluppgifter (jag kollade alla mail jag fått, jag kollade överföringar på banken, jag kollade i traderas vinnarmail om info fanns där men ingenstans fanns några som helst betalningsuppgifter). Inget svar från säljaren.

    I förrgår skickade jag ett nytt mail med samma innehåll, dvs. att jag inte hade fått några betalningsuppgifter, och därför ej heller betalat. Allt i väldigt vänlig ton. IDAG fick jag ett mail där det stod: "Sista påminnelsen". Och så vidare att hon inte fått någon betalning. Och att om jag inte betalat senast måndag, så skulle hon lämna negativt omdöme. Nu fanns ju dock betalningsuppgifterna med, så jag kunde betala. Skickade mail tillbaka och talade om att jag försökt få kontakt men att det inte lyckats.

    Suck och stön. Jag kan göra fel, hoon kan göra fel, alla kan göra fel. Men när man liksom försöker att få tag på någon och den inte svarar? Vad ska man göra? En del är verkligen inte medvetna om att ingen är felfri. F-N så sur jag är!!!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jaaaaaaaaaa. Det värsta är just det där "jagharintegjortnågotfeljagärsäljarenjagvetalltingjagkanintegörafel" och så står det som pers. medd. att de har haft problem med nätet. HELT OKEJ ju. Sånt rår man inte över. Men att helt låtsas som ingenting!!!!!!!!!!!

    (fast det är skönt att känna sig lite förbannad ett tag, istället för ångest)

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.