Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Sådär - vissa katter gillar att smyga bakom datorn och helt plötsligt fungerar inte tangenterna. Dessutom glömmer jag vad det var jag skulle skriva..

    Pumpkin - Tänkte wire och pärlor, men jag funderar på hur man kan göra, lite snajdigt sådär..

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - På två månader hinner du lätt! Jag hade ju inte haft nytt namn i två månader när jag åkte till USA, men jag hann med fint ändå. Resan vi gjorde två veckor efteråt hette jag dock mitt gamla vanliga..
    Du behöver inte kämpa med servettringarna om du inte vill, jag har ju lite klur, men är inte helt på på någonting..

    Posten dunkade just ner här, jag hoppas det kommit roliga saker!

    Annars är dagen dålig, jag känner mig så stressad! Det var likadant igår, och jag bara mår jättedåligt. Tungt att andas och bara massa tankar på vad jag borde göra.. Försöker tänka att jag ska ta det lugnt osv. Funkar sådär. Typ inte alls. Jag har verkligen INGENTING som jag behöver göra idag, men ändå...

  • Pärlplattan II

    Englali - Jag är sjukskriven för "svår depression", jobbade inom äldreomsorgen men är egentligen tänkt att bli arkeolog. Har 1,5 termin kvar till fil.mag. Branschen är ju lite liten dock, så vi får väl se. Det lär hursom inte bli tillbaka till äldreomsorgen om jag och kuratorn får bestämma. Tanken är att jag ska börja arbetsträna i april, kanske är det det som sätter sig på hjärnan. Förhoppningsvis ska jag få elbehandling också, och då får man ju en skjuts vilket kanske kan hjälpa till - vi får se. Ska till läkaren på torsdag och det är väl han som bestämmer.
    Hoppas ni snart är husägare då!!

    Färgtema alltså - Rosa, brunt och vitt. Kanske också guld - jag är lite tveksam till det. Kan bli lite mycket tror jag.

  • Pärlplattan II

    Englali - Absolut inte någon fara. Då hade jag inte skrivit något..

    Jag tror ju också att det nog är snyggast utan guldet, men så har vi guldfärgade hjärtan som vi kunde ha som bordsdekoration. FAST. Man kan ju kanske ha med dem ändå... Det behöver ju inte bli så mkt, liksom..

  • Pärlplattan II

    Englali - Förstår att spänningen är hög hos er! Jag hoppashoppashoppas att ni får huset!

    Säger som du, Pumpkin - jag vill också! Fast däremot vill jag inte flytta härifrån, ffa för att det är så jobbigt att släpa allt från vindsförrådet, när det inte finns hiss. Så jag är lugn ändå.

    Namnen ska gå på max två veckor, det tog en för mig, och passet tar en vecka. Du bör alltså kunna köra på det du ska heta. Eftersom det är USA så är det ju förstås verkligen viktigt att allt stämmer, men jag tror ändå inte att du behöver vara orolig.

  • Pärlplattan II

    Englali - Jag försökte också med släktnamn. Jag hette Berglund och han Nyberg, så det var ju ungefär samma lika, tänkte jag, mig spelar det ingen roll. Tänkte att ett släktnamn ju kunde vara roligt och trevligt, och nytt för båda. Men inte en chans där inte.

  • Pärlplattan II

    Ahhhhh - jag hoppas min man kommer snart, han skulle köpa godis och frukt. Jag är såååååååååååååååå sugen på just det!!!

  • Pärlplattan II

    Englali - Nu är det snart bara en timme kvar!! Nedräkningen har börjat..

    Arbetsnamnen på våra barn är nu Esther och Zebulon (Peter vägrar ge upp det, hans idol är väl Zeb Macahan). Egentligen ska pojken heta Emil. Det har jag bestämt.

    Anja - Vad är det för fel på Åsa??? *harkelharkel*. Men faktiskt det är ju inte världens mest interanationellt gångbara namn, men det är ganska tidlöst, finns liksom alltid någon i varje generation som heter det - en gång var vi TRE stycken i en klass med det namnet. Det har jag aldrig varit med om förut... Eftersom jag ju är insnöad på arkeologi är det ju passande eftersom det är ett så gammalt och nordiskt namn. Dock, jag har inte varit förtjust i det hela mitt liv, det är på senare år jag har försonats med det..

    Hos oss är det jag som inte orkar ligga och lata mig i solen hela dagarna. Alldeles för rastlös för det.. Jag tycker såklart det är skönt en dag eller kanske två, men man vill ju göra saker!! Det senaste året har ju mest varit grått i olika temperaturer, känns det som, så nu kan jag lätt tänka mig en bröllopsresa till Karibien nästa vinter..

  • Pärlplattan II

    KKC och Pumpkin - Fasen vad coolt!!!

  • Pärlplattan II

    13.02 Englaliiiiiiiiiiiiiii??????

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.