Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Här diskuteras det ringar märker jag.. Jag har ju redan mitt klart, men eftersom hon i Usa skulle ha tre så kanske jag ska uppmärksamma maken på det - det är ju trots allt med bröllopsfesten det känns komplett!

    Nu har det löst sig med f.d tärnan om någon minns problemet, och såklart är hon välkommen. Så himla knäppt det kan bli ibland.

    Idag har jag varit väldigt duktig tycker jag, om jag får säga det själv med gårdagen alldeles för närvarande och med tanke på att huvudvärken ligger precis bakom ögonen (jag hade huvudvärk i natt också, när jag sov). Jag har mailat till likalinnehavarna och frågat om möjlighet att komma dit och kolla, jag har mailat min vän och kollat om hon ställer upp på att vi kommer och invaderar hennes hus dagen innan festen för lite tjejmys och på det iordningställande av oss själva på dagen F. Dessutom har jag ringt till den köransvarige i staden (i den kör jag tänkte att jag skulle vara med) och lämnat meddelande på svararen.

    Köpte sötaste barnkläderna i går - det är ju tur att jag inte har barn. Kära nån vad mkt fint det finns!! En liten manchesterkjol i brunt med tillhörande munkjacka och strumpbyxor. Hade det funnits i min storlek hade jag tagit det direkt!

  • Pärlplattan II

    Japp - nu har jag fått bekräftat bokad tid i lokalen. UNDERBART. Han är rolig, killen som sitter där - jag mailade ju förfrågan och fick datum och tid, så då skrev jag att vi kommer då. Nu fick jag ett tillbaka. "Det blir bra det". Det är tur att man är övertydlig, så blir det färre misstag.

    Nu kan jag muntert sitta här och digga till musik... Tills huvudvärken slår till. Gäller att passa på. Kanske ska göra lite kort. Kanske.

  • Pärlplattan II

    Flamora - JA, snälla, kan du inte göra det?!?!? När jag var på rymdmuséet i Washington kom jag på att fysik vore väldigt intressant att lära sig mer om och på så sätt komma i kontakt med astronomi osv. Fysik har aldrig varit mig grej tidigare, men jag kan verkligen tänka mig att det är lättare när man förstår!!!

  • Pärlplattan II

    Jag minns av fysiken egentligen bara astronomin som rolig... Men så hade jag tvåa också. Dock en fyra i matte (fast det var ju allmän kurs)

  • Pärlplattan II

    Vi dissikerade räkor. Väldigt spännande.

    Pumpkin - Klart det inte stör, som tidigare påpekats, vi äger alla tråden. Luften är fri liksom - skriv den som vill. Det är väl bara skönt att det är någon som håller koll och startar upp nya trådar så slipper man tretton nystartade trådar. Jag förstår inte alls problemet (och är det den jag tror, så lär vi väl inte få veta det heller).

    Jag har nu lagt ansvaret på en trevlig grabbkväll för maken dagen innan på toastmastern. Det tror jag är bra, så har han nåt att fokusera på.

    *kommer ihåg att kopiera*

  • Pärlplattan II

    Visst är jag?!?!? Han hade inte kommit på det själv, om jag känner honom rätt, så det är bäst jag gör det..

    Frågan är nu, om jag ska skaffa mig ett liv och faktiskt göra någonting.. T.ex fixa gratulationerna till den lilla tösen. Och mina egna inbjudningar. Jo, kan vara dags.

  • Pärlplattan II

    Ah... Nu har jag pratat med toastmadamen vår.. Hon har många tankar och idéer, det ska bli sjukt roligt med vår bröllospträff i februari!!!

    Nu ska jag fortsätta pyssla lite...

  • Pärlplattan II

    Englali - Vad tråkigt för er! Tänkte på dig igår, vi får verkligen hoppas att det inte hunnit sprida sig! Jag tycker ni ska prata med din mamma/föräldrar/familj och se vad de tycker. Kanske kan det bli någonting trevligt att se fram emot mitt i allt annat.

    Pumpkin - Verkligen jättefint kort! Jag blir inspirerad, speciellt av den där lilla fickan. Det ska jag nog anamma!

  • Pärlplattan II

    Anne -

    Pumpkin - Det gör väldigt mkt med den metalliska looken tycker jag. Det blir väldigt snyggt. Jag testade ett metallisktbrunt med guldstämple och det blir faktiskt snyggt även om det går i varandra, om man säger så. Men jag tror det är det som gör det snyggt. Tycker dock inte det är för många lappar. BTW - beställde du pappret från panduro? Eller vart?

  • Pärlplattan II

    Beror på vad jag ska ha för kuvert - men faktiskt, när du säger det, så tycker jag det är en bra idé att greja på nåt. Kanske man kan ta samma som man har på korten annars.. TÅL att tänkas på detta.

    *Tänker*

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.