Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Förresten tycker jag era inredningstankar låter superduper! Jättefint!

    Ska nog passa på att använda min extra energi till att ta en prommis. Bäst att passa på.

  • Pärlplattan II

    Grattis Pump!

    Anja - Snyggt som bara den!

    Naglarna - Jag har haft billiga lösnaglar, hade det när vi gifte oss. Satt som berget (och jag var superorolig för gången innan lossnade de konstant)! Alltså var jag supernöjd! Senaste gången så lossnade de dock, men då var det ett annat märke och jag hade klistrat fast dem lite hastigt och lustigt, så det kan ju bero på det. När vi gifte oss lade jag ju ner tid på det, på ett helt annat sätt.

    Jag har på min prommis hittat 1 st tussilago och en hel massa videungar!! Eller, jag vet int eom det är så positivt egentligen, men lite mysigt att våren är på G. Förmodar att det drar in ett snöfall av gigantisk form ungefär lagom till den 5e mars eller så.

  • Pärlplattan II

    Anja - Men det är ju Skåne. Här i norr(a småland) och det s.k höglandet är det ju heeeeeeeeeeeeeeeelt annat.

  • Pärlplattan II

    Anja - hmmm.. Men vi har ju å andra sidan ljust mycket längre på nätterna här. Fast som sagt. Det har ju inte varit mkt sol att tala om det senaste året. Men vi var ju på Birka och kryssade förra veckan, så då satt vi en timme i deras konstgjorda sol, och det var väldigt skönt.

  • Pärlplattan II

    Nu har jag uppdaterat min personliga blogg - med roliga foton på både make och katt. Håll till godo om någon skulle önska:

    www.sagoland.webblogg.se

  • Pärlplattan II

    Tjingeling!

    Ser att ni skrivit mycket - får se om jag uppdaterar mig på riktigt eller bara hänger med i diskussionen.. (kanske kan göra både och, liksom pö om pö).

    Det där med modet är ju så sant - man tänker "uäh, fy fasen" och sen så vänjer man sig och till slut står man där. Så har det varit med färgen rosa för min del - jätteanti har jag varit, men vem är det nu som har rosa i hela bröllopsplaneringen??? Och t.o.m ljusrosa. Började min bana i de mörkare rosa nyanserna....

  • Pärlplattan II

    Sommarliv - vi tog den/de som vi tyckte passade mest, som vi trodde skulle ha lättast att klara av uppgiften. En av mina kompisar och en av Peters. Känns som ett bra val, tycker jag nog. Min kompis är en riktig klippa i ordningsärenden!

  • Pärlplattan II

    Vad är viktigt att få med på ett informationsblad i inbjudan?

  • Pärlplattan II

    Vi firar vår halvårsbröllopsdag på påskafton. Blir inte direkt privat då heller, men tårtmakerskan kommer med ett bröllopsfesttårtsförslag då, så det blir ju uppmärksammat ändå, kan man säga..

  • Pärlplattan II

    Englali - Vad skönt! Pratade med vår igår - hon påminner mig hela tiden om att jag får ta hjälp av dem! Och jag är ju så mkt kontrollfreak, så jag helst gör allt själv. En riktig prövning att ha en bröllopsfest där jag inte ska göra annat än att ha roligt...

    Vår tårta ska min bästa vän göra, hon är utbildad konditor, så jag vet ju inte riktigt vad det kommer kosta (inköp av ingredienser och sådant). Vill hitta en rolig tårtdekoration, men det är ju supersvårt! Har kollat överallt känns det som. Såg en i choklad i tidningen idag, det var chokladmässa i helgen här i stan - men jag vet ju inte vilka som gjort den... Det skulle ju hursom passa oss. Tycker jag. (Iaf mig).

    Inspirerad av Anja och hennes mellanmål så sitter jag nu och mumsar mellis istället för att hungra.. Dessutom promand runt sjön i motvind. Det borde ju vara lite bra iaf..

  • Pärlplattan II

    Jag skulle nog också önska mig en Orbitrek om jag visste att någon hade råd att ge mig en.. Vore bra att ha. Fast idag gick jag en promenad, och då tänkte jag att man kan göra så mycket själv, promenera, jogga osv. så det är onödigt att lägga pengar på det...

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" Fast jag håller med dig. Kanske man skulle starta någon slags uthyrningsfirma.. Orbitrekuthyrning. Ska jag göra. Kanske faktiskt skulle vara bra. Uthyrning av träningsredskap liksom.

  • Pärlplattan II

    Englali - Superfina kort! Fast jag känner som Pumpkin, att jag vill göra nya. Å andra sidan har jag ju inte gjort dem färdiga än, så det är ju praktiskt.. Need my stämpls!

    Det är så tråkigt vääääääääääder. Nu kommer väl nästa storm, har jag hört. Buä. Ska åka och hälsa på en kompis idag iaf - det ska bli trevligt. Funderar på att åka en sväng förbi godisfabriken. Bara för att jag är i närheten - inte alltid man är det. Och jag åker inte tre mil (6 mil tur och retur) för en påse godis annars. Kanske kan spara den... (yeeeaaah, right!!!)Ska till min kurator först. Jag vet inte hur det känns, mest ångest.

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Jo. Somliga är ju godisgrisar... De har väldigt mkt choklad dessutom. Det bästa är ju att de har alla "trasiga" praliner. II-hand liksom.

    sajberpillan - Kommer väl skumkycklingar och tuppar och sådant nu, men det är kanske inte samma sak? Jag är inte så hemma på skumgodis. Skumdelfiner gillar jag dock..

    Anja - Jag tror jag hört den.. Den är väl bra (den rad jag hör i huvudet alltså, vilket förmodligen är den enda raden av den låten jag har alls)

  • Pärlplattan II

    Tosa - Marscherar!! Förlåt, men det låter så roligt.. Jag ser en entré i arméstil! Kolla Åsa Jinder t.ex. "Att ett hjärta kan längta så" är en av mina favoriter. Skärgårdsdoktornlåten - vet inte vad den heter, men den är fin..

  • Pärlplattan II

    Tosa - Nej, jag förstår. Det är inte lätt då såklart..

  • Pärlplattan II

    Hallå flickor - Nu drara jag härifrån ett tag.. *snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyfft*

    Ska få första ECTn på fredag, och jag ska lägga in mig själv idag, så de kan ta prover imorgon. Hoppas jag får permission snart, så jag kan hänga här. Det är ju en bra sak, så jag är ju såklart glad över att det händer något, men trist att inte kunna hänga med er här!!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - TACK! Jag hoppas det också, man får ju se fördelen med det..

  • Pärlplattan II

    Hej tråden!! Snaaaaaaaaart får jag komma hem på heltid (tror jag åtminstone) och kan få i ordning korten. Min käre make tog med sig materialet och åkte till sina föräldrar några dagar och skulle fixa med dem. TUR är att han inte gjorde det, för han hade ju såklart fattat helt fel.

    Min behandling har till slut gett lite resultat, men det har tagit jättemkt tid. Näst senaste gången fick de ingen kontakt med hjärnan och några gånger tidigare visade min hjärna ingen aktivitet när de sa att jag skulle tänka.. Förmodar att den är överkokt. Hursom, så känns det mycket bättre, mycket stor skillnad och jag längtar så tills jag får komma hem helt!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.