• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    ha ha det missade jag helt att det är limmat under. blind idag eller vad..

  • Bellanote

    vi ska skicka ut våra om 2 veckor efter den 7 mars för då är vi hos mamma och de är där våra inbjudnings kort är. får panik när du ska skicka ut dina pumpkin du gifter ju dig 2 veckor efter mig.

  • Bellanote

    ja det blir det ju.. jag tänker midsommar för oss hela tiden. men det är ju veckan EFTER midsommar. nu är jag klar och har skrivit info om alla i gäst prsentationen det tog några timmar men nu är det äntligen klart och det är nog det som tar längst tid. ja och sen göra bordsplaceringen med.

  • Bellanote

    ja jo skrev dem själv men gubben fick säga sitt när jag visade efter jag skrivit då han satt jämte..

  • Bellanote

    ahhh jädrans också skrev ett långt och så försvann det..

    20080614 du behöver ju inte ha panik ännu egentligen behöver man ju inte göra det förns osa datumet gått ut när du vet hur många som kommer.

    egentligen är det mer panik med glas och dekorationer och så men finns inget ikea här så tar det sen när vi flyttat hem om 3 veckor ..

  • Bellanote

    ja vi har rätt så många som inte känner varann så det kan va rätt så bra att läsa vad de är för filurer..

  • Bellanote

    Så nu är jag med här. min fästman kom med en jätte god parfym till mig idag som försenad alla hjärtans dag present. vi kom överens om att inte ge varann något för vi hade inte råd och så fick jag en dyr lacoste parfym som luktar gudomligt och verkligen är min doft.. så gullig han är

  • Bellanote

    På tal om orbitrek sambon gav mig ett wii i födelsedags prsent. jo visst fyller inte förns på onsdag men var ju tvungen att testa och man blir andfådd. var så roligt att stå och spela tennis för hunden trodde jag kastade iväg bollar åt han så han var hel galen ett tag för han hittade ju inga bollar .. så han började skälla på mig, han skäller annars aldrig inne. bara på matte när hon är galen.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.