• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    KKC grattis det lät helt underbart.

    Pumpkin det är surt när de kortar av meny så där. har vart på en del ställen när de gjort så ibland och gästerna tycker inte alls om det. är typ oftast bara två fisk ocg två kött och sen förrätter och alla påminner de om varann så det går snabbt.

  • Bellanote

    Ja man tycker ju det men ibland vill de ju inte alls. och de kan ju faktiskt förbereda så mycket det går så att allt finns istället. har man en stor restaurang så ska man kunna laga alla mat även om de är fullbokat. annars läkker man en annan meny från börja. det kan man ju se om man åker från o´lerays till o´learys att det är olika snarlika men inte samma

  • Bellanote

    Pumpkin jag vill ha billy fast vitrinen. de är så snygga med spot ocg glas dörrarna.

    ÅÅh har lite ågren idag var ute med ett par igår kväll som vi har bjudit till bröllopet. igår vart han så jjädra full så han hamni bråk som han startade och det hela slutade med att den ena killen fick åka ambulans ocg vår kompis fick åka polis bil. men till grejen jag vet inte om jag vill ha med han på bröllopet om han ska va sån där. innan har vi mest umgåtts med dem hemma och vart och bowlat med dem. igår var första gången vi var ute med dem så hade inte en aning om att han var sån på krogen. är ju inte så precis att man kan dra tillbaka inbjudan för han.

  • Bellanote

    ja det är en hel del de räknar ut. men jag tycker det står lite fel. till åtta pers ska det räcka med en flaska vin till förrätten. men jisses då blir ju glasen knappt halv fulla men det kanske det som är grejen att de inte ska bli så fulla så tidigt.

  • Bellanote

    ja så sa jag med till N att 5 glas blir det ju ungefär. ser lite halv snålt att bara servera dem ett halvt glas. känns som en vin provar middag el något så.

  • Bellanote

    anja ni ska handla i tyskland eller? för blir det över så går det ju att ha grill fester och liknande. det billiga går ju att köpa där. men typ sprit kan man ju köpa på systemet om du är orolig över det så får man ju lämna tebax det man inte gör åt.

    Vi ska ha samma glas hela middagen då vi ju har det i en icke restaurang så utan bara en gammal klubb lokal.

  • Bellanote

    Pumpkin du får göra upp en egen kalkylator

    Sen tror jag det är skillnad på med vad man har för folk bjudna till bröllopet med, som vi har ju mest yngre som jag vet att det kommer gå åt mycket öl till och sen en del äldre som kommer dricka vin. men sen har vi farmor typ som inte komer dricka något annat än alkohol fri cider. Så det är så svårt att beräkna efter systemets sån för oss. ja det är det nog för alla tror jag. De går nog mest på bratzens familjer i sthlm kanske

  • Bellanote

    anja tyskland bag in box viner blir jag likadan på men de svenska från sytemet är ingen fara, fråga mig ej varför..

    Men ska köpa liebfraumilch har jag för mig det heter på flaska.. 110 spänn för 6 flaskor så inte så farligt och det är vitt och gott. lite halvtorrt så där.

  • Bellanote

    anja de priserna handlade jag sist för när jag var i helsingör. de som har hemsidor brukar va dyrast man ska hitta en liten affär vid sidan va i ett samhälle typ där är de billigast. har du inga vänner som handlar i tyskland/ danmark? de brukar veta var man hittar dessa affärer. har en svåger som åker varje månad ner dit så han vet var de där affärerna ligger. den i helsingör var en köpmarknad utanför ca 3 km.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.