• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    öl är ju billigare i tyskland än danmrk. men vinet tror jag kan va rätt så samma men vi ska handla allt från tyskland.

    anja jag kommer inte ihåg alls vad det stället hette i danmark som jag var på, men det köp centret i helsingör är rätt så känt och det var massa svenska bilar när vi var där med buss.. så kolla runt lite om någon vet vad det heter. ska kolla om jag kan lägga en tråd om det om någon kanske vet vad det heter.

    vi ska ha flaskor på borden sen i baren sen blir det nog tetra eller något sådant. till bålen ska det med va tetra i och fruktsoda, saft och massa frukter.

  • Bellanote

    Vi ska nog bara ha hallon och melon. ev jordgubbar men inte så mycket frukt så man slipper stå och peta i botten på galset för att få upp dem känns inte som rätt tillfälle när man har fin klänning.

    I och med att vi ska ha hallon i så kommer bålen att bli inom färg koden med det kom jag på sist jag gjorde den. Älskar bål.

  • Bellanote

    anettan ja det är en hel del andra affärer där med..

    anja vet inte vad det heter dit vi ska är svärfar som bestämmer det Men tyskland blir det het klart, vet att mamma hade med sig såna flaskor hem där ifrån som jag handlade i danmark sist. och tror de är t om lite billigare där men vet inte alls vad priset ligger på. tetra är ju billiga som tusan. 10 kr/st för dem är ju inte farligt men som sagt man blir ju dålig på dem, men till bål tror jag det blir dem och sen i baren får de va som blir över.

  • Bellanote

    Jo fick reda på att mammas arb kamrat har 10 % rabatt där vi ska köpa min ring så jag får den lite billigare, visst det blir bara en trehundring men endå..

    Anettan usch hemskt när man hör om sånt.

  • Bellanote

    Pumpkin du får ju ta före och efter kort så vi ser skillnaden.

  • Bellanote

    ha ha ibland förstår man inte hur folk är på Fl var inne på ens sida i galleriet där hon hade massa bilder och så bilder på sin gravid mage och så klart hade hon värsta silikon pattarna och de bilderna la hon ut, en del höll hon för och én del var från när hon badade i badkar. Jag menar man lägger la inte ut såna bilder och sen klagar de på fl om att en sida tar bilder från dem och lägger ut på en annan. Det är la inte undra på när man lägger in såna lättklädda.
    Oj ursäkta var bara tvungen att avreagera mig lite.

  • Bellanote

    Englali det låter ju toppen att du fått så mycket info och gjort på en dag..

  • Bellanote

    Englali jag tycker brudkrona är jätte sött men jag vill inte ha det själv. men en del är faktiskt riktigt fina.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.