Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin - För somliga verkar det inte helt enkelt... *mummelmummelmummel* Det är svårt med nymodigheter som Sav-the-date. Jag tänkte att alla förstod att det inte var det enda de skulle få veta (över ett halvår i förväg), utan att mer info kommer. Tydligen var det också svårt att förstå att själva datumet är spikat. Jag kanske är bridezilla, men om det är så jobbigt allting, så skit i att komma *mummelmummelmummelmummel*.

  • Pärlplattan II

    Härligt med friska initiativ! Tänk om du hittar en massa gratisgrejer! (Gratis är gott!)

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - För att inte tala om det... Men det ingår (förhoppningsvis) i det som är gratis!!!

  • Pärlplattan II

    Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh - Vad är det för fel på BT?????? Jag hoppas det här inlägget kommer med!

  • Pärlplattan II

    Bellanote - Det tycker jag var väldigt duktigt av dig!! 12 poäng!

    Min tidigare frustration berodde på att BT bara la av hela tiden när jag försökte lägga in saker. Till slut tröttnade jag på alltihop. Då började det ju fungera såklart.

    Vi ska åka på en liten minisemester på sportlovet. Med Birka och bubbla i poolerna. Ska bli ohyggligt skönt att komma bort! Bara en sån liten grej kan ge en hel del tycker jag.

    Våran lillkatt tycker hemskt synd om sig själv idag - hon har jamat som en tokig. Förmodligen för att hon, som aldrig tidigare brytt sig ett dugg om annat än torrfoder, igår fick smak för blötmat. Det har ALDRIG hänt förut, vår andra katt äter både det ena och det andra men har hittills fått ha det i fred. Får se om de fortsätter vara goda vänner... :-P

  • Pärlplattan II

    Bellanote - Nej, inte marsning. Hon är kastrerad nämligen. Men, nu har det varit tyst ett tag..

  • Pärlplattan II

    Englali - Tänker på dig! Håller tummarna för att ni ska få ett "bra" besked i morgon, om du förstår hur jag menar.. KRAM!

    Jag ska nog göra allt hemma, frisyr och smink. Det gjorde jag när vi gifte oss, så jag bör ju klara det på festdagen också! Fast jag tror jag tar hit lite goda vänner, som håller mig sällskap och pysslar om mig lite iaf. Det blir nog vindruvor och godsaker minsann!

    Funderar på hotellbokning - ett hotell här i stan har en bröllopsbokning, då ingår middag i det, typ trerätters.. Det tycker jag känns lite onödigt att betala för, om det inte vore så att man tog natten efteråt istället förstås, men det hade ju vi inte tänkt. Bättre med bubbel, frukt och choklad och sen frukost på rummet!

    Igår fick jag veta att min kompis änteligen blivit far! Jag har inte hört ett ljud så orolig blir man ju såklart, men äntligen hade den lilla dottern tittat ut, i lördags! Så idag måste jag såklart dra ut på stan och botanisera bland barnkläder och skicka över (de bor på Åland). Tur att det fortfarande är rea!! (då kan man köpa mer ju - barnkläder är så roligt)

    Annars är idag är sån där riktigt dålig dag. Jag vill ha tillbaka mitt liv!! Det är är så j-la tradigt och bara äckligt. Jag tänker bara i termer av "jag är så ful, jag är så tjock, jag är så äcklig, jag är så dålig, jag är så fel" osv. Jag vill så gärna tänka alla de där positiva tankarna jag vet att jag borde tänka istället, jag försöker verkligen tänka - ja, men ändå, vad spelar det för roll om jag inte är smal, jag mår ju fysiskt bra, jag behöver inte bry mig om det, de som dömer en efter utseendet är ändå inget att ha. Men jag tror ju såklart inte på det. Jag försöker att tänka att det är okej med en dag då man tar det lugnt, men likförbannat blir jag så stressad av att jag inte gör någonting, inte tränar t.ex, att jag får ångest och allt bara rasar............... Så. Nu har jag vräkt ur mig lite till er också. Hoppas jag får skicka iväg hela inlägget också...

  • Pärlplattan II

    Flamora - Jag röstar också på den gröna.. Jag tycker båda var fina, men den gröna var snäppet högre! Den, tycker jag personligen, känns också mer som en klänning man kan ha vid olika tillfällen efteråt också..

    Har varit och snokat på min favorithobbybutik. Mkt spännande har de - fast jag tycker hon som äger stället är lite besserwissrig, det drar ner betyget lite - så jag kom ut med massor av spännande grejer. Och det enda jag skulle köpa var saker till ett kort som jag tänkte tillverka.. Nu kan jag nog göra rätt många kort. Typ.

  • Pärlplattan II

    Bellanote - Ursäkta, men nu förstår jag inte riktigt vad du menar - vad för bröllopsbokning alltså. Jag är inte så smart...

  • Pärlplattan II

    Bellanote - det var Klosterkungen som hade erbjudande om en romantisk weekend, alltså inte bara bröllopsnatten. www.klosterkungen.se

    Annars gillar jag nog bäst Elite, som har ett erbjudande på bröllopsnatt!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.