• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    jo kanske men inte ibland då far det saker åt alla håll.. men ditt var ju så smått mitt var ju bara att skära efter en linjal så var det klart.

  • Bellanote

    tack alla för beröm för korten, glad jag blir..

    bröllops boken ska ligga framme hela kvällen så från det att man kommer til fest stället så får det börjas skriva i den.. men korten tas direkt typ med bål glaset i näven. eller så får man helt enkelt skriva i en vanlin gästbok och lycka till eller så.. får se hur vi gör..

    var hos en till guldsmed idag och kollade priser är nog bäste priset hittills men ska ringa på måndag och få pris med eget guld nu kunde han säga vad det kostade med nytt guld. plus att jag gicj upp till 0,12 karat från 0,10 som jag har frågat på de andra ställena om men var endå billigare..

  • Bellanote

    vi har satt ett ja de får komma nu på våra frågetecken.. blir 54 st då om alla svarar ja men man kan nog räkna bort ialla fall en 10 stycken kan jag nog tänka mig ialla fall. men då kanske man kan skicka ut ett till kompisar man inte träffat på länge.. nej usch får inte börja tänka så för då blir det så veligt..

    snitte det är jobbigt med väntan hela tiden.
    mormor har nu avslutad sin 25 dgar lång strålbehandling hon tyckte det var jätte jobbiggt fast hon tyckte cellbehandling var värre då hon hade cancer sist. men nu är det bara att vänta för oss med..

  • Bellanote

    anja roligt att jobba lördag??

  • Bellanote

    vi har beslutat för att ta sista minuten ev så ska vi avboka bröllops natten och istället be blivande svärfar att göra i ordning i deras spa avdelning med jacuzzi och bara slappa med lite ost korv och kex och varann så klart.

  • Bellanote

    vi vill åka på semestern de tre veckorna där någon av dem.. vart vet vi inte utan det blir som en suprice.. jag har bara varit i turkiet en gång så det kvittar lixom, fästmannen har varit i de flesta så han kvittar det med. helst vill han till portugal men det är så dyrt dit så det blir det nog inte.. hans far hade lägenhet där innan så då var de ju där varje sommar.

  • Bellanote

    ja de har ett litet hus typ som en gammal dräng stuga som de har en relax avdelning med jacuzzi bastu och vilo stolar och duscha och så jätte mysigt är det. och då är det ju verkligen bara att kliva ner och vila sen.. men var vi vill sova ja det får la bli där ute hos dem med.. be dem ställa dit en husvagn kanske vi förlovade ju oss i en..

  • Bellanote

    jepp bt krånglar här med.. suck som vanligt.

  • Bellanote

    vi firar 3 år jag och gubben min i sommar.. ungefär vid bröllopet fast en månad senare

    just nu har man inget att göra så sitter och kollar på frifting från jönköping. ser om man känner igen någe folk..

    ja surt när bt krånglar beroende som man är..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.