• Bellanote

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    ska på mässa den 27 i karlshamn får se om det är något att ha..

  • Bellanote

    ringde guldsmeden idag och fick en offert på ringen typ från ett fjärde ställe. fick ett pris på 5340 kr svin dyrt då jag har fått ett pris på 3000 på ett annat ställe. plus att skulle jag ha inte eget guld så kostade den 6500 inte så mycket mera . på de andra ställena har de ju dragit bort minst 2000 om man har med eget guld.. ja de blir det inte ialla fall. alltså från början har det varit ca 5300 utan då.

  • Bellanote

    ja har med varit hurtig idag. gick upp vid fem och gick en halv timmes promenad det kallar jag hurtigt ska ta tag i de där fem kg nu till bröllopet. klänningen ska sys in lite tycker jag..

  • Bellanote

    pärlplattan det kan va att hon har börjat marsa redan med mindre roligt. katterna hemma hos farfar på gården har redan börjat så det ska bli en tidig sommar sa farfar då.

    jo man känner sig som en 12 poängare idag.

  • Bellanote

    pumpkin vad har du för dig? bryder hela forumet med röd arg text..

  • Bellanote

    pumpkin det med att betala 500 kr för att bli fixad hemma det är nog helt klart värt det.. tänk vad lyxigt det måste kännas.

    fick tag i en fotgraf idag äntligen får betala 2000 för hel dag det är hennes hobby och hon har spec sig på bröllop. hittade henne på fotosidan.

  • Bellanote

    pärlplattan såg långt tebax att du visste om en bröllops bokning. får man fråga var och pris?

  • Bellanote

    jo fick ju tag i fotograf igår och har ni några ideér på annorlunda bilder som jag inte förstör eller skitar ner klänningen..

    ska ligga på en strand tänkte jag. så klart med ett lakan under som är inbuttat. sen finns det några nedfallna grenar vid vätter stranden precis vid vattnet som jag tänckte försiktigt så klart ut och klättra på. och sen uppvuxen på gård som man är så klart måste det ju bli någon ko fösar och raktor körnings grej bild med.. har ju en hel gård att utnyttja..

  • Bellanote

    Funderar på hotellbokning - ett hotell här i stan har en bröllopsbokning, då ingår middag i det, typ trerätters.. Det tycker jag känns lite onödigt att betala för, om det inte vore så att man tog natten efteråt istället förstås, men det hade ju vi inte tänkt. Bättre med bubbel, frukt och choklad och sen frukost på rummet!

    detta som du skrev jag vet inte hur man citerar.

  • Bellanote

    pumkin jag tycker med du ska göra det hemma. tänk att slippa gå upp mega tidigt.

    fick tid för provuppsättning den 31 maj åh inte långt dit ju hi hi bara 4 mån men endå..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.