• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Sommarliv: Grattis!! Åh, en lille till. Kan ana att det inte är så planerat (med tanke på det inställda bröllopet), känns det bra och spännande ändå?

  • 20080614

    Anja: Usch, känner precis lika dant. Känns som jag bara ätit hela påsken. Men nu får det bli ändring på det. Har praktik i 6 veckor så det blir träning när jag kommer med tåget (tänker jag nu iaf..)

  • 20080614

    Jag skulle verkligen inte ha något emot en liten nu jag heller. Fast det blir nog till att vänta innan vi försöker, känns som det vore skönt att få klart skolan iaf.

    Börjar också bli lite nervös. Englali, ni har tur som har 4 månader kvar tycker jag! För oss är det knappt 2 och en halv..! Pratade iaf med fotografen idag och bokade tågbiljetter till honom. Ser verkligen fram emot den där dagen så himla mycket, samtidigt som jag blir alldeles nervös över allt vi måste fixa innan dess!

    Förresten, om det är någon som vill se våra blockljus finns bild snart i galleriet!

  • 20080614

    Tack! Vi har tänkt ha dem på borden. Ska inte ha så mycket dekoration, en vas med en rosa pion och så blockljusen på varje bord + en brun smal löpare. De ska stå på ett glasfat från ikea, finns bild när ett ljus står på ett sånt. Tycker nog inte ljusfaten är så himla fina, men de syns nog å andra sidan inte så mycket.

    Flamora: Har skrivit ut trycket på silkespapper och smält på. Jätteenkelt faktiskt!

  • 20080614

    Nienna: Har sett någon som gjort med monogram, jättesnyggt! Vi har inget å så tycker jag mer om bilder än bokstäver så för oss blev det träden istället. Är ju faktiskt ett jättekul sätt att piffa upp ljus, blir sugen på att göra fler! Kanske kan bli årets julklapp..

  • 20080614

    Nienna: Vilken snygg sparbössa du har hittat! Var har du köpt den?

  • 20080614

    Flamora: Så himla snygga inbjudningar!

  • 20080614

    God morgon på er!
    äntligen har jag lyckats läsa ifatt lite och har tid att sitta kvar här! Har börjat min praktik i veckan och det tar verkligen på krafterna.

    Englali: Hoppas allt går bra med katten! Tråkigt när djur bli sjuka, men det kanske är bra redan idag!

    Anettan: Vilken tur med klänningen! Vi hade lite liknande tur med ringarna. Hade fått ett beräknat pris på 6600 som vi också fick betala, men samtidigt berättade de att det var felräknat och att det egentligen kostade 8450.. Blev det vita ljus från ikea, de på rea? Ska bli jättespännande att se hur det blir med dina tryck. Är ju jättekul att man kan göra så olika med precis samma utgångsaker, ljus, en skrivare och silkespapper!

  • 20080614

    Englali: Sigge förresten är ett av namnen som finns på förslag här också! Tycker det är riktigt snyggt och väldigt gulligt på en liten kille!

  • 20080614

    Pumpkin: Va roligt!! Har ni fått många svar hittills?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.