• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja du kan ju göra den stram fast med lite roligare indelningar och sektioneringar framtill så det inte bara blir så mkt frisyr där bak, så att den känns lite festligar o finare framtill också. I mitt galleri, långt ner har jag ju en bild på en "bulle" som du skriver Den är lite högre upp och från sidan ser du att frisyren har lite olika benor.

  • Englali

    Anja: Benorna syntes inte så bra, men en sidbena eller något och lite andra indelningar på sidan. Sedan behöver ju inte själv uppsättningen kanske vara SÅ stor som i mitt galleri. Tänk lite på Daniel också, har han stort eller litet hvud och ansikte? Hur är hans i förhållande till ditt? Större, mindre?

  • Englali
    Bellanote skrev 2008-02-21 21:40:40 följande:
    garvar åt anjas förklaringar tur att det inte är jag som är frisör
    Hahaha!!! Det var lite kul. Men tro mig, hon är inte så speciellt komplicerad. Jag har stött på betydligt värre.
    Anja du beskriver väldgt utförligt och mkt bildspråk

    Jaa... men det är ju sådana benor och indelningar jag menar ju... *suckar* Sådana som korsar varandra. Så kan du självklart göra någon inbaka fläta här eller där.
    Att jag frågar om Daniel är så ni ska matcha varandra. Har han inte så stort huvud kan det se lite roligt ut om du vräker på med värsta jättehåret, han kan lätt se lite pyttig ut framme i kyrkan då. Men har han störr huvud så gör det ju inget om din frisyr är lite mer framträdande.

    Ang. ditt diadem så vet jag inte. Kan kanske gå. Men du frågar fel person... för jag tycker ju inte om när det blir för mkt. Och ska du ha både flätor, lockar och strass-stenar och diadem, ja då blir det lite to much för min smak.
  • Englali

    1 inch, stämmer det är det är 2,54 cm?
    Tänker på klackhöjden på skorna på den där sidan.

    Bellanote hur beställde du därifrån?

  • Englali
    Bellanote skrev 2008-02-21 21:49:41 följande:
    jag fick måtten på inch från henne ett ögonblick sja jag leta upp det.jag mailade henne annie som står som kontakt har jag för mig så hon har varit jätte trevlig.
    Tänkte lite på storlekar och så. Hur gjorde du med det? Du menar att du betalade det priset för BÅDA de två paren?

    Anja: Puh... vilken tur. Visste inte hur jag skulle avråda dig här
    Nej men då så... antingen eller. Kör på det du tycker mest om tycker jag.
  • Englali

    Anja: Haha, du är för härlig!! Tror inte du ska slänga in lite sådana sporadiskt ihop med glitterdiademet. Less is more!!
    Men en sicksack bena är inte fel och sedan får slingorna från benan korsa varandra lite på vägen bak mot själva uppsättningsdelen. Har du kollat frisyrerna på projectwedding.com Där har du mängder! Gå in under kategori photos, sedan väljer du hair and make up. 1800 frisyrbilder... du borde hitta något att ha med dig i morgon och visa. Kom ihåg att vi firsörer gillar bilder!

    Bellanote: Ok. Ja för jag hittar inga priser på sidan, mailade hon dem till dig också? Är intresserad av dem som vi kallar nr2 som du beställt. Vad kostar dem? Gillade dem verklige, i ivory isf.

  • Englali

    Anja: JAG läste fel i ett inlägg såg jag nu. Tänkte detsamma... "Va f-n hon skrev ju nyss att hon INTE menade så".. det var därför jag motarbetade det igen.
    Håller med Anne. Men din klänning och det håret... då räcker det med lite bling-bling i bullen, fine!!

    Anne: Jag gillar de frisyrerna. De är enkla klassiska. Iaf framifrån, sen kan man ju göra dem hur crazy man vil baktill, det beror ju lite på vad du är ute efter.

  • Englali
    AnneiLund skrev 2008-02-21 22:08:16 följande:
    Har ni sett bilderna på min sida? Ja de är konservativa...but thats me!!!!Anders har beställt tid hos en florist i morgon.....beställt tid...wow....han går från noll engagemang till 100...han har nog fattat att jag faktiskt har saknat honom i planerna..jag gifter ju mig med honom, inte med mig själv....
    Jag har kommenterat dem Anne. Och är det du... jag då ska du ju självklart köra på dem!

    Tycker faktiskt det var himla fint gjort av honom att boka tid hos floristen, tror jag inte min hade kommit på...
    Just nu håller han på o hjälper ett par med musik till deras bröllop på lördag... DET har han tid med *tjurar lite*
  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-21 22:14:04 följande:


    Annejag hade sååå lätt kunnat tänka mig dig i en sån här frisyr...vet att du inte vill ha utsläppt men WOW detta var snyggt tyckte jag, och jag tycker att det är perfekt för dig och ditt hår och ditt ansikte!mumma...
    Vad för frisyr?

    Anne: Jag har bilder i mitt galleri, någon i stil med de översta. Hade ju först tänkt mig något stramare (finns bild långt ner i mitt galleri) men nej, jar hag tänkt om och det är inte jag. Här blir det inge bling eftersom min klännig glittrar och jag vill aboslut inte bli för mkt.
    Kommer nog ha den stora blomman som sitter på klänningen i håret i stället, lite snett bakom ena örat tror jag. Är såld på Jessica S.frisyren i galleriet och så ha min blomma i den.

    Gillar iofs KiK frisyren också, den slickade med det jättestora burret ner över axlarna. Men där sa A blant NEJ! Hahaha!!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.