• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Brud 080524 skrev 2008-02-23 19:42:27 följande:


    Vi hade inte berättat för så många mer än familjen så det blev ju lite överraskningar iaf!Nu ringde min lillebror och sa att han skulle komma hit med godis till mig. Ska nog bädda ner mig i soffan och kolla på melodifestivalen. Ni får ha en trevlig kväll!
    Vi ha en STOR familj där alla vet allt om alla typ... Så den glada nyheten spred sig ganska snabbt. Alla mostrar o fastrar hade väldigt svårt att vara tysta! Haha, men det gör inte så mkt, är ju trevligt att de gläds för våran skull.

    Jag ska nog sätta mig o pyssla lite med inbjudningskorten framför melodifestivalen så småningom. Ska leta färdigt adresserna först.
  • Englali
    Bellanote skrev 2008-02-23 20:22:39 följande:
    jag skriver dem på datorn för vi har cellfan kuvert så lite svårt att skriva på dem så lägger ner det jag skrivit ut direkt i kuvertet så det syns ju igenom sen.
    Ok... Andreas har lovat att han ska ordna så adresserna skrivs ut direkt på kuverten i samma blå färg som texten i inbjudan.

    Pumkpin: Mysigt... har du varit med Emilia hela dagen eller? Lite barnsugen nu ikväll då kanske!?!
  • Englali

    Åh det låter så mysigt!

    Här är bebis-suget stort, SJUKT stort faktiskt. Hos oss båda...
    kan knappt vänta tills det är dags!

    Jag är själv ikväll... A är o gör bröllopspengar Finfint!! Fast, jag längtar efter honom!

  • Englali
    Bellanote skrev 2008-02-23 21:11:23 följande:
    englali ja det blir nog bra med samma färg på texterna då blir det ju att de hör mera ihop..
    Aboslut. Så kommer det sitta lika dan ljusblå dekorväv på utsidan av kuvertet som det gör på inbjudan. Den kommer även att finnas på vigsel- och festprogrammen.

    Ska även ha en stämpel på kuvertet... om den nu vill dyka upp. Är så irriterad på dem på Formatpapper.se som inte svarar på mitt mail. Grrr!!!
  • Englali
    Bellanote skrev 2008-02-23 21:34:31 följande:
    englali går det inte att ringa dem?? så näst sista del finalen klar nu då. bwo och frida vidare..
    Jag ska göra det på måndag om jag inte fått svar på mitt mail då. Tycker bara det är såå dålig stil att jag inte fått varorna ännu!

    Jag kollade inte på festivalen så mkt, hörde den mest i bakgrunden o det räcker iofs för mig. Bra att BWO gick vidare, men Frida... hallå!?! Nej, inte min smak kan jag bara säga.
  • Englali

    Jag gillar ju inte melodifestivalen alls. Tycker det har blivit ett för jäkla utdraget jippo för att dra in så mkt pengar som möjligt. Näe, har aldirg varit någon stort fantast av tillställningen.

    Jag är trött... men klockan är ju inte alls mkt. Längtar efter A o vill att han ska komma hem. Fast det gör han inte förräns mellan 03.30 & 04.00... dryyyygt!!

    Vad gör du ikväll Bellanote?

  • Englali

    Ojdå, det lät inte bra med rösten på killen som ska sjunga. Men du han hinner säkert bli pigg igen till erat bröllop!

    Vi ska ha en Dj på festen, fast A har inte bokat någon ännu. Han har pratat med tre stycken och kan inte bestämma sig för vem han ska välja. Haha, jag har HELT överlämnat den biten till honom, det är ju lite hans grej, han kan ju det där.

    Vad lugnt det är här ikväll... var är alla? Bara jag som sitter ensam o glor på lördagskvällen... hm...

  • Englali

    Haha är du som mig med datorer kanske. Fungerar det inte som jag vill direkt, då stänger jag av dem.
    Lika dant med fjärrkomtroller o så... strular dem, ja då bankar jag dem lite i bordet eller i golvet och tja... det brurar nästan alltid fungerar Fast A blänger lite på mig när jag gör så med hans fina dyrar teknikgrejer

  • Englali

    Hello Anja... trevligt att du joinar oss.

    Jobbigt att ni har det så. Är han alltid på kasst humör under den mörka tiden av året eller?

    Om det är någon som flyger i luften i vårat förhållande så är det jag. Det tar lååång tid innan Andreas blir riktigt förbannad. Har bara sett honom det ett fåtal gånger. Jag kan expolodera över småsaker för att sedan nästa sekund bli lugn igen, that´s me!
    Men under vinterhalvåret... då är vi båda extremt mkt tröttare och gnälligare. Hakar betydligt mer upp mig på småsaker då än andra tiden på året. Spec. den här vintern då sommaren var KASS!!!

    Just det! Jag är såå nöjd. Har varit lite orolig för Andreas nya jobb och hur hans semesterperioder skulle bli där och gissa... han får planera den helt själv så vi kan lägga alla veckor tillsammans kring bröllopet, perfekt blir det! Vi är vana sedan innan att alltid kunna lägga alla våra veckor ihop, så himla härligt att vi kan fortsätta med det.
    För ärligt talat... så länge jag/vi inte har barn så ser jag inte såå stor poäng i att ha flera veckors ledigt ensam och han jobbar. En vecka ok, men inte allihopa!

  • Englali
    Bellanote skrev 2008-02-23 23:04:48 följande:
    anja ni måste ha bra make up sex då med andra ord nehe flickor nu är det läggdags här blir nog att sova på soffan anar jag för har en sambo och 2 hundar vars fisar inte luktar hallon. usch blä..
    Men fy! Inte nice... menar du att du sover på soffan för jämnan!?! *orolig*
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.