• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anettan 73: Usch trist att hon inte är pigg. Skönt att ni får komma iväg till VC. Kan ju kanske vara svinkoppor.

    Varför har du låtit dina hål växa igen, allergier eller har hålen strulat?
    Jag ska också ha pärlor i öronen men bara för att man har det behöver man inte ha pärlhalsband, tycker inte man måste ha både och. Jag ska nog inte ha något halsband alls tror jag. Använder sällan det, känner mig inte så bekväm med det. Så här blir det nog bara örhängen och troligtvis ett armband.

  • Englali

    Pumpkin: Har kikat på henne i galleriet, vilken sötis!

  • Englali

    Pumpkin: Japp, han är underbar

    Åh jag borde ta tag i och städa här hemma. Andreas chef kommer hit i morgon bitti och de ska ha möte här hela dagen så det vore ju trevligt om det är lite rent o snyggt. Men just nu förmår jag mig inte... och A är ju borta hela dagen. Får väl gå o småpyssla lite i den takt jag orkar. Jag avskyr verkligen att inte vara pigg!!

  • Englali

    Pumpkin: Har du beställt därifrån innan? Jag funderar på att göra det också. Har ju kört Decleors hudvård nu ett tag o den fungerar super, såg att det var en hel del billigare att beställa därifrån.

    Anja: Jag vet faktiskt inte... tycker dock att du ska ha ett ganska diskret halsband till din klänning som innehåller så mkt i sig. Så olika man är... jag är super-obekväm i halsband. De flesta iaf!

    Anettan: Hm, då kanske du ska vara lite försiktig med hål. Men om du tar nya, så skruva INTE på dem. Det skulle man ju alltid förut, men inte längre... ju mer man pillar desto mer infekterat. Se bara til när du duschar och så att "hålla ut" örat lite o spola rent med vatten, förstår du hur jag menar!?!

  • Englali

    Anja: Jag skulle köra på halsbandet du har i galleriet, det du sagt från början. Men, that´s me o du har väl förstått vid det här laget att jag är väldigt stilren, klassisk och lite "damig" som du utrycker det

    Åh jag gillar inte heller tunga dofter. Blir helt seg i huvudet av det. Här är det Lacoste Touch of pink som gäller. Haham ni skulle se vårat badrumsskåp. Ser såå töntigt ut, 6 olika lacosteproduter på rad. 3 är mina och 3 är Andreas, han har den där röda serien i Lacoste... skittöntigt ser det ut. Tur vi har luckor på skåpet

    Pumpkin: Då kanske jag ska prova mig på att handla därifrån.
    Har även kikat på www.lookfantastic.com De har bra priser på Decleor också. (om det nu finns "bra" priser, grejerna är ju tokdyra!!)

  • Englali

    Anja: hur lång tid brukar det ta innan du får grejerna från strawberry?

  • Englali

    Anettan: Tycker du det skär sig med klänningen så kanske du inte ska bära det. Hm... svårt. Men vill du verkligen ha det med tanke på att det är delar med från din mammas smycken så tycker jag du ska det. Det kan ju bara du avgöra!
    Du har en himla snygg frisyrbild i ditt galleri. Var hittar jag den, eller kan du skicka den till min mail?

    Pumpkin: Åja, så duktig är han inte. Det är deo, pafrym och duschcreme. Sen har han iofs hudcreme och ansiktstvätt som jag köpt åt honom och som han faktiskt efter mkt om och men använder och säger sig märka stor skillnad. Tänk att det ska vara så svårt att få dem förstå ibland

    Ha en trevlig lunch! Får se om jag vågar mig på att beställa från Strawberrynet. Jag behöver verkligen nya grejer.

  • Englali
    Anettan73 skrev 2008-02-25 12:44:38 följande:
    Måste till vc nu... Hare så länge...
    Tack och lycka till med lilltjejen!
  • Englali

    Pumpkin: Precis! Köp det åt honom, då finns det liksom ingen återvändo för dem

    Sommarbrud: På ett sätt kan jag förstå dig... ni hade velat vara ensamma om denna stora händelse i år, jag förstår det. Men självklart ska ni inte skjuta upp det. Vem vet vad som händer nästa år... då kanske ett annat par ni känner ha bröllopsplaner. Nej, försök slå bort de tankarna och gläds åt hans bror i stället. Era bröllop blir ju inte alls lika dana heller eftersom de gifter sig utomlands. Hos er får de ju vigseln och hela paketet

    Puh! Nu har jag suttit och betalat alla räkningar. Blä säger jag bara vad trist det är!
    Men... positiva är att jag räknade efter och faktum är, vi har bara 7000 kr kvar till vårat mål (ekonomiskt sett till bröllopet). Så hoppsan, vi kommer nog få ihop en hel del mer än vi räknat med till våran dag! Bara bra... då kan vi lägga det till resan och annat vi behöver. Betyder ju att vi inte behöver spara som dårar i vår!

  • Englali

    Pumpkin: Precis... nu får du sätta igång projekt "Lasses bröllopshy" Haha *asg* Min sambo skulle bli galen om han läste allt det här

    Ja till bröllopet behöver vi lägga 40´000 själva och resten betalar mina föräldrar. Det är ju lite därför vi inte har någon fast budget för vad det ska kosta, bara på ett ungefär. Mina föräldrar är rätt flexibla på den biten. Inte någon fast summa så utan mer vad som behövs!
    Sen har vu ju andra sparkonton till resor och annat.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.