• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-22 23:29:55 följande:


    Englalisex??
    Det gör ju ont i hela kroppen bara han rör vid mig... värsta influensavärken, så nej tack. Inte ens det faktiskt. Är nog bland det sista jag fixar nu faktiskt.

    Fick ett sms fårn en av mina kollegor som jag faktiskt bett göra min frisyr. Hon skrev att hon gärna gör den och att vi kan göra några provuppsätnningar nu framöver så jag kan byta frirsör om jag inte är nöjd med det hon gör.
    Åh... hon är för söt. Hon vill verkligen att alla ska vara nöjda jämt. Jag skulle aldrig byta henne mot någon annan har jag kommit fram till!
  • Englali

    Urk! Jag som inte dricker något som är varmt, avskyr det! (tyvärr i sådana här lägen) sen tycker jag inte om sådant sliskigt som choklad o honung... så tyvärr tjejer, men tack iaf!

    Nu bli det sängen och jag har tagit max-dosen ipren för den här dagen!

    Natti natti! Kan ju hoppas på att jag är lite piggare i morgon!

  • Englali

    God morgon tjejer! (jag jag gick faktiskt upp nu)

    20080714: Jag har faktiskt inte heller kvar mina mandlar. De opererades bort när jag bara var 4 år. Man kan dock få väldigt ont i halsen och körtlar iaf, och det sätter sig mer på luftrören. Vet inte vilket som är att föredra... halsont eller svårt att andas!?! Hm, svårt val! Iaf fick jag ta bort dem när jag var så lite för jag hade haft halsfluss otalig gånger redan då...)

    Vi som skulle pyssla och fixa i ordning i kontoret idag. Verkar inte bli så mkt med det. Ska försöka ta mig i kragen. A är inte heller så pigg tyvärr, och han ska till Växjö o spela ikväll o totalvägrar o ringa o säga att han är sjuk. Han är ALDRIG sjuk från ett jobb. Varken sitt vnaliga eller DJ jobb...

    Jag har drömt om ringar hela natten. Alla jag provade var fel och fula... värsta mardrömmen om att den jag sedan hade på vigseln var helt fel när A plockade fram den... haha! Bridezilla varning eller bara feberyra!?!

  • Englali
    Sommarliv skrev 2008-02-23 14:17:04 följande:
    hmm hur gjorde ni med att välja en toastmadam/man?har så svårt att välja..
    För våran del blir det min kusin. Valet var inte så svårt här heller. Hon är en tjej med mkt go´i. Har varit toastmadame på både bröllop och större fester innan. Har även jobbat endel som eventfixare i GBG. Har stort ordningssinne, MKT humor och lätt för att prata o få igång folk. Behöver jag motivera vårt val ytterligare??

    Anja: Vad blev priset nu då för hår, make o naglar?
  • Englali
    Sommarliv skrev 2008-02-23 15:30:25 följande:
    Jag har nu frågat min lilla syster som sa ja.. Men ska fråga en kompis också. Så nu är det fixat.. nu kan jag skriva in dom 2..
    Skönt o ha det avklarat!

    Själv borde jag åka till posten och hämta ut de sista grejerna till inbjudningskoreten och göra klart dem... så de kommer iväg till veckan. Men jag förmår mig inte, är helt matt. Förbannade feber! FÅr skicka iväg A och handla lite o så kan han hämta det samtidigt.

    OT nu då... jag vill ha ett hus!!! NU!!
  • Englali

    Vi kommer skriva telenr till min toastmadame i inbjudan är det tänkt.

    Är dock lite sur. Har beställt lite grejer från Formatpapper och allt är betalat gjorde det direkt när jag beställde) men har inte fått grejerna ännu. Detta är nu en månade sedan och jag har mailat dem, men de svara inte. LITE sur man blir... när det är sådant vi behöver för att göra inbjudningskorten klara.

    Vad lungt det är i tråden idag, var är alla?

  • Englali

    Pärlplattan II skrev 2008-02-23 16:44:57 följande:


    Vad är viktigt att få med på ett informationsblad i inbjudan?
    Det funderar jag också på. Vi har precis varit o hämtat papper som vi ska skriva ut info-bladet på.
    Några tips?
  • Englali

    Brudar... var e ni?? Jag ska ju hänga här hela kvällen. Sjuk o ensam o jävlig... hahaha
    Ränknar med att ni dyker upp för eller senare...

  • Englali

    Brud 080524 skrev 2008-02-23 18:43:06 följande:


    Hej Englali - sitter också här sjuk och ensam!
    Åh stackare... jag lider med dig o vet hur det känns. Sitter o försöker få till våra info-blad till inbjudningarna i power point med ett typsnitt som bara jäklas med mig. Gör ju inte humöret bättre.

    Är ni klara med era inbjudningskort?
  • Englali

    Nu har jag fått ordning på det, efter lite pyssel.
    Brud 080524: Kan tänka mig att det är roligt. Här är det iofs ganska många redan som vet om att vi gifter oss så det inbjudan kommer inte som en överraskning för dem direkt.

    Bellanote jag ska också leta adresser har jag tänkt. Ska ni skriva för hand eller direkt på kuverten?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.