• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja: Jag dömmer dig inte. Har nära vänninor som sett ut som vrak efter städigt sömnlösa nätter med ammande o gråtande barn. En tjej mötte jag en dag helt förtvivlad och hon bara brast ut i storgråt när jag frågade hur allt var. Så nej, skulle aldrig dömma!!

    Hur har ni semester i sommar Anja, lagt den ihop med bröllopet eller?

  • Englali

    Anja: OJ!! Hm... jag håller då absolut inte med dig, men jag kan förstå dig.
    Här är dock allt lite annorlunda. Andreas är vaken längre än mig ibland och ligger o kollar på tv i sovrummet. Vilket jag tycker är såå skönt. Tycker det är världens trygghetskänsla att han ligger vaken där och kikar på tv medans jag oftast ligger på hans arm/bröst o somnar där. Haha kanske låter helt knas men jag somnar mkt bättre om tvn är på.
    Vill jag läsa/titta på tv i sovrummet en kväll o han sover är det fine, han störs inte ett dugg av det. Han sover SÅ djupt.
    Om morgnarna när jag står o fönar håret vid speglen precis utanför sovrummet så vaknar han aldrig...

    Jag kan inte tänka mig att inte ha sorvrummet ihop med Andreas. Jag/vi har gärna sex i sängen och det händer ofta. Lika ofta som någon annan stans.
    Nej... det är tusan något jag kan längta hur mkt som helst efter. När vi lägger oss tillsammans på kvällen. O tanken på att han inte skulle ligga där bredvid mig om jag vaknar... näe, usch... hemska tanke!

    Jag har ju varit sambo i nästan 7 år så det är ju itne det att sambolivet är nytt för mig så därför jag njuter av det utan nej, för min del finns det inte i denna världen att jag och A skulle ha separata sovrum. MEN... tur att man är olika och jag har full respekt för att du inte tycker som jag!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-23 23:27:46 följande:


    Försvann du?
    Nej... jag författar långa inlägg

    Andreas den lilla fulingen har 6 veckors betald semester varje år. Sedan är de alltid lediga 2-3 veckor över jul. Detta är då en betald ledighet som inte på något sätt dras från hans semesterveckor. Så vi tar nog 3 veckor ihop omkring bröllopet och sparar resten till resan (jag har ju bara 5 veckor) som förhoppningsvis blir 2 veckor i början på 2009.
  • Englali

    Fast jag har kvar endel semester från förra året också... som jag ska försöka göra av med. En dag är på måndag tex. då har jag semester för att besöka tandläkaren... haha, trevlig ledighet!

    Halsen är sådär. Tack som frågar. Känns nästan som det gått över i att det kliar som tusan i halsen i stället för att det gör ont, ögonen rinner och jag nyser konstant. Som en rejäl förkylning börjar lossna. Fast det är tusan bättre än när det gör ont o man har feber. Fast feber har jag lite fortf.

  • Englali

    Förstår hur du tänker med barnen, jag är ju inte där ännu så jag kan inte sätta mig in i situationen, men hur som så tror jag ändå aldrig att vi kommer skaffa separata sovrum. Nej, jag är på tok för bunden vid honom för det!

    Haha vet inte om jag snosar på honom så mkt, sover nog mest o njuter. Tusan vad jag älskar honom!! Åh, fasen han kunde väl komma hem nu... *drömmer lite*

    Önskar jag kunde ha samma jobbförmåner som A... drömmar går ju!!

    Anja ni flyttade ju nyligen till nybyggt. Är det hus, bostadsrätt, hyresrätt!?!

  • Englali

    Vi bor ju också i nybyggt och valt det mesta själva trots att det är en hyresrätt. Vi börjar bli lite lea på att vi aldrig hittar något hus, så vi pratar lite smått om att kanske bygga ett, men jag är lite för feg för det... så mkt pengar. Vet inte om vi fixar en sådan hög boendekostnad i månaden.

    Jag har ju mitt studielån (inte csn) sedan privatskolan som jag gärna skulle vilja bli av med först innan vi bygger isf. Jag betlar av rätt mkt på det varje månad (2500 för att det ska försvinna.

    Har räknat lite på vår budget som egentligen inte finns och 15-20000 har vi kvar. Det borde vi lösa tills det är dags!
    Blev sååå nöjd (förlåt att jag skriver detta med ekonomi men det är ngt jag oroar mig så sjukt mkt för jämt) men jag var ju sjuk i början på feb så jag var olrolig att lönen skulle vara helt kass. Men... 33´000 fick vi ut ihop den här månaden... bröllopskontot nästa

  • Englali

    Anja: Det är definitivt en stor skillnad på min lön kan jag säga. Det är många sköna tusenlappar extra varje månad. Och helt ärligt så har vi inte sååå mkt räkningar varje månad heller. Vi har väl inte varit höginkomsstagare så inte jag iaf men A har haft en bra lön, fast den han har nu är betydligt bättre. När vi har fått ut detta ihop så är dock redan nya bilen bortdragen och all privat bensin från förra månaden... så helt OK! Det är ju x antal tusenlappar det...

    Pumpkin: Nej då är vi helt överrens ang. sovrumsfrågan. Förstår att det är härligt med en ordentlig lön efter flera månader på mindre. Ja lägg dem på bröllopet!

    A gör ju lite extrapengar ikväll och så blir det både fre o lör nästa helg så vi ska nog få ihop det som fattas i budgeten.

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-24 00:10:42 följande:


    www.rainbowclub.co.uk/collection.htmVAd tycker ni om denna... Klack 3 cm...Visst är den fin!
    Den gillar jag faktiskt. I och med att klacken inte är så hög så störs jag inte så mkt av att den är bred. Jag gillar inte så breda o fyrkantiga klackar annars på den typen av skor. Men här blev den inte så fyrkantig ju. En sådan skulle jag nog nästan kunna tänka mig att bära på våran dag.
  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-24 00:12:59 följande:


    Vet ni om rainbow´s skor går att finna någonannastans, på någon svensk sida som säljer dem???
    Ingen aning... Pumpkin, vet du? Du brukar ju ha stenkoll på hemsidor o sånt
  • Englali

    Grrr!!! Nu blev jag utslängd i en dryg halvtimma. Har hunnit kika runt en sväng på facebook o stört mig på en massa människor... haha! Så typiskt mig!!

    Anja: Har hört att just rainbow ska vara himla sköna skor. Tror jag ska sats på ett par sådana. Jag får oxå skoskav av ingenting.

    Ska köpa mig ett par andra skor också... inte till bröllopet. Men jag fick ett otroligt sug när jag fick syn på ett par nya Lacoste som var så nice! Mina från förra året börjar bli lite trista o slitna. Jag älskar snygga gympaskor i lacoste-stuket. Ojoj... nu hamnar jag ot igen.

    Pumkin... vad ska du ha för skor?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.