• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Vi är väldigt tacksama. Hade inte tänkt att de skulle bidra men det tyckte de var en självklarthet!
    Nu till vårat dilemma: Mina föräldrar erbjöd sig direkt när de fick reda på bröllopet. A:s föräldrar sa... nada! Kommenterade bara hur dyrt det faktiskt kommer bli, lite surt sådär... Nu till bekymret, hur ska vi göra för att de inte ska känna sig utanför? Säger vi inget om att mina föräldrar betalar en stor del så kanske de känner sig väldigt åsidosatta när de får reda på det. Om vi säger något, då känns det som att vi liksom propsar på att de ska betala också... och det vill jag inte att de ska känna sig tvingade till.
    Åh, här är vi verkligen kluvna. (kan ju tilläggas att de har pengar att bidra med om de vill... men är sjukt ekonomiska)

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-25 13:55:58 följande:


    Svår situation det där... Jag tog tjuren vid hornen direkt och frågade mina föräldrar om de hade tänkt bidra, bara så vi hade lite koll. De sa nej eftersom mamma är sjukskriven, helt OK! Lasse däremot tog ju ett halvår på sig att fråga och då svarade de alltså att de skulle hjälpa till...
    Jag vill ju inte ringa och be, för vi "behöver" inte pengarna men vill inte att de ska känna sig utanför eller åsidosatta. Skillnad med mina som erbjöd sig... A får väl prata med dem o säga hur vi känner. Att mina föräldrar kommer vara med och betala, men att vi aboslut inte förväntar oss att dem ska det. Utan anledningen till att vi säger det är för att vi inte vill att det ska bli diskussioner efterråt för att de inte visste ngt. osv. Kan man göra så??
  • Englali

    Tack tjejer! Tror vi... eller A blir det som får ta det. Jag vill inte vara med och höra den diskussionen
    Åh... tycker ni jag ska städa lite!?! *säg nej, säg nej!!!*

  • Englali

    Jag gillar det med det tunna guldbandet där "vi gifter oss" lappen sitter i. Faktiskt... jag tycker det är snyggast och ser proffsigast ut!

    Nu blir det lite städ iaf...

  • Englali

    Hahaha... varför är vi konstiga!?!
    Ska försöka komma ihår o ta lite bilder på min inbjudningar ikväll o lägga in. Men där är layouten redan bestämd så nåde den som misstycker... Hahaha!

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-25 14:25:05 följande:


    För att jag tycker att det med lappen som hänger ser stökigt ut, och bandet ser riktigt plastigt och billigt ut i jämförelse med det andra
    Helt ärligt (för det vill du väl att jag ska vara) så på det jag kan utläsa av bilderna, så tycker jag den andra ser billigare ut. Lite tråkigare... jag brukar ju alltid gilla det enkla, men här var det den andra somm tilltalade mig mer och såg mer inbjudande ut!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-25 14:38:56 följande:


    Där ser man Jag tycker per automatik att organzaband ser "dyrare" ut än typ plastband.Jättebra att ni är ärliga, men det är ju tur att smaken är som baken och att det är OK! Nu blir det ju dock båda sorterna som skickas ut, så vi behöver inte välja
    På bilden här så ser man inte att det är ett plastband tycker inte jag, så ser jag dem i verkligeheten kanske jag tycker annorlunda!?!
  • Englali
    Anettan73 skrev 2008-02-25 14:49:42 följande:
    Det var svinkopper som Thea hade. Dom tyckte att det var bra att jag redan hade börjat behandling på dom. Skulle fortsätta med det.Vissa var redan uttorkade.
    Usch då! Men bra att "läkningsprocessen" redan är igång.

    Pumpkin: Kör på dem, du skulle väl ändå använda båda förslagen va? Som du skrev, du gillade ju dem från början!
  • Englali

    Det blir säkert bra Pumpkin!

    Åh vi har inte tagit tag i tårt-delen. Vet inte hur vi ska göra, vart vi ska vända oss eller hur vi vill att den ska vara. Vad har ni andra fått för priser på era tårtor?

  • Englali

    Hedebris: Jag är ju inte mkt för sötsaker över huvud taget så i helgen sa jag till Andreas att bara tårtan är snygg, sen bryr jag mig inte så mkt
    Ingen bebis på G!?!

    Pumpkin: Ja du ser ju vad jag skrev ovan. Själv kommer vi nog inte göra den... hua, nej inte när jag tänker efter. Men vi kommer ju ha en dessert buffé så tårtan behöver inte vara för maffig. Vi kommer nog äta tårtan ganske sent. Tycker det känns bra. Så har det varit på de flesta bröllop vi varit på och det har fungerat superbra!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.