• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Haha, det hade jag gjort (gett f-n i fakturorna alltså)

    Just nu sitter jag och surfar runt på kök o badrum. Är helt uppe i mina renorveringstankar just nu!
    Men det är lite jobbigt. Att allt ska hända på en gång. Andreas nytt jobb, bröllopet och nu då ett ev. husköp som dessutom är ett renoveringobjekt (vilket vi alltid sagt att vi aldrig ska köpa haha) Livet kan bli bra mkt upp och ner ibland!

  • Englali

    Det är klart att det är det, och inget av det som händer är ju direkt negativt, men jag önskar att det kanske hade hänt lite mer utspirtt så man hade fått en chans att njuta lite mer av varje enskild grej, det rullar på lite för fort!

  • Englali

    KKC: Män... jag säger då det. Men som Pumpkin skrev, är ju gulligt av honom att komma o hämta dig.

    Pumpkin: Du behöver inte vara avis. Är inte ens säkert det blir något. Jag fegar väl ur som alltid...

  • Englali

    Snitte: Japp det är ju planen att det ska komma så snart som möjligt efter brllopet. Och iofs, då vore det rättså skönt att ha ett rejält hus. Så hellre att man hittar det nu än när man går med bebismagen i 7 månaden eller något...

    Pumpkin: Haha, ja jag får väl göra det! Får helt enkelt försöka släppa kontrollen och lita på alla de människor jag har omkring mig. Skit är det att jag har ett sådant otorligt kontroll behov. Är främst därför jag vill bygga nytt, så jag har full kontroll över minsta lilla detalj (eller... jag tror åtminstone att jag har det , hantervkare vet ni... *s*)

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-29 15:23:19 följande:


    Det intressanta är ju att ni väljer att lämna bort renoveringsarbete till hantverkare, fast du har svårt att släppa kontrollen
    Hantverkarna är också våran bestman. Dvs. våra bästa vänner, de har ju ett stort familjeföretag som sysslat med sådant i många år. Så där är jag trygg! För honom kan vi ju verkligen tala om hur vi vill ha det och han förstår. Litat på honom till 110%

    Snitte: Nej badrum och sådant kan vi inte heller. Det får bli målning, tapetsering och sådant för vår del... det enklaste.
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-29 15:47:01 följande:


    Ah, ja då är det ju lättare att släppa kontrollen förstås
    Precis!

    Filifjonkan: Allt med bröllop är ju tyvärr dyrt, så fort man nämner ordet bröllop- framför något så skjuter priset i höjden!
    Vi vill också ha lite hemmaspa aktigt. Det är det jag planerar i mitt huvud just nu, i min källare...
    Vilken tidning var det du köpte? Köpte nämligen också en häromdagen där de hade gjort så i källaren och blev superinspirerad!!

    Jag ringde för en offert på en moussetårta idag. Med ställning 35 kr/portion... låter väl ganska rimligt eller??
  • Englali

    KKC: Tack för tipset... har fått det från rätt många
    Stort lycka till nu ikväll!! Håller alla mina tummar för er!

  • Englali

    Jo jag tycker det. Vi vill ju ha en helt vit tårta med blåa blommor eller bara något ljusblått band. Den ska vara stilren och snygg! Hoppas de kan ordna detta!

    Fick priset 40/bit från en annan konditor. Den sistnämnda och lite dyrare är en oerhört skicklig konditor som vunnit priser och fått utmärkelser för sina kreationer.
    Nu är frågan... ilken ska man välja? Engentligen... det är ju bara en tårta, men iaf. Blir några hundralappar i skillnad!

  • Englali

    Jag är också helt inne på det. Tror liksom inte att någon ser någon skillnad.

    Så ska vi ju förhoppningsvis på bröllopsmässa på söndag också. Där är det flera bagrier häromkring som ställer ut så då får vi ju chansen att verkligen prata med dem och höra vad som ingår.

  • Englali

    sommarbrud 080802 skrev 2008-02-29 17:13:08 följande:


    Skulle vilja ha lite hjälp tjejer: Vilken av brudnuketterna i mitt galleri är finast och skulle passa bra till min klänning? Klänningen är den i galleriet.
    Jag skulle nog köra på den med enbart rosorna och det gröna. Inte med det vita i. Din klänning är ju mkt i sig och har många fina detaljer så jag tycker aboslut att det blir snyggast med en stilren bukett som inte tar över för mkt!

    19 kr/bit?? Låter sjukt billigt ju!!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.