• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin: Jo jag vet att det går o göra det... men det känns ändå lite trist. Pratade precis med A i telefonen och la fram mitt förslag om att hyra istället och han var helt med. Det är han ju alltid på mina förslag Eftersom vi bara gör det en gång i livet sa han, så får det kosta.

    Alva: Förstår att det blir stor skillnad för er. Är mäkta imponerad av er som bor i en etta. Två vuxna o en bebis. Hade räckt att vi är två vuxna och jag blivit tokig

    Anja: Visst är det? Jag ska försöka koppla bort henne, men men... så jäkla trist är det iaf. Så pratade vi om att vi ska byta bilar (A & jag). Den "lilla" bör bytas rätt snart.. men där fick jag ju höra att jag var för kräsen med årsmodell (vill ha aboslut äldst en -04) och sen den stora bilen är dags att btya till hösten för då har den gått så lång som den ska, då undrade hon varför vi skulle ha en så stor bil o varför just det märket vi föreslog. Kan man bli annat än trött?

    Åh jag ser såå mkt fram emot mässan i morgon. Ska bli riktigt spännande. Men tanke på att vår fotograf och flosriten är några av huvudutställarna.

    Förresten, nästa söndag... vad är det för datum då? Jag har möjlighet att tillbringa hela dagen i Malmö då mänligen

  • Englali

    Hahaha... Andreas är ju 176-177cm där någonstans. Men har längre överkropp än ben. Föreställ er honom i frockcoat!?! *asg* Vet ju bara hur han vantrivts när han hade en vinterjacka som var av lite längre modell.

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-01 20:30:55 följande:


    Englalivad kuuuul... Vad ska du göra i Malmö???? Jag tror att jag är ledig på söndag!
    Jag har inte hellr helt gett upp ang. Andreas. Vi får ta en dag och åka o prova ordentligt känner jag.

    Andreas ska tydligen ha någon monter på Leva/Bo mässan som ska vara där. Så jag funderar på om jag ska åka med honom ner på söndagen...
  • Englali

    Pumpkin: Japp, det är vi! Vi brukar vara det om det mesta faktiskt. Ibland är det nästan otäckt hur "smärtfritt" allt är när vi ska bestämma något. Vi bestämde tydligen nyss i telefonen att vi ska ha fotografen hela kvällen också... eller A föreslog och jag höll med. Hm... han börjar faktiskt blir mer o mer insatt, det är trevligt.

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-01 20:55:37 följande:


    Ja han kommer bli så läcker min blivande man
    Låter härligt tycker jag!!

    Kikar ni på melodifestivalen??

    Anja: Vart tog du vägen!?!
  • Englali

    Jag sitter o pysslar med inbjudningskorten så det är på i bakgrunden. Vilken skit det är! Jag gillar verkligen inte den där tillställningen.

    Ikväll måste jag försöka lägga mig i tid. Blir ju ganska tidigt i morgon till mässan. Stackars A kommer inte hem förräns 04.00 ca... och ska upp lika tidigt som mig!

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-01 21:34:25 följande:


    Ehm, ja, era gäster lär inte behöva vara törstiga i alla fall
    Anja... jag kan bara citera Pumpkin

    Ska du på Leva/Bo mässan nästa helg Anja!?!

    Ja det där med adresserna har vi inte klurat ut än hur vi ska göra. Jag vill ju helst skriva ut dem direkt på kuverten. Dels för att det är snyggast tycker jag, men så slipper jag skära till allt papper... jag är så evinnerligt trött på o skära papper!
  • Englali

    Pumpkin: Jag vet inte hur man gör. Andreas har inte provat ännu men han trodde han skulle kunna lösa det, så jag hoppas på det. Det är ev. om kuvertet är för tjockt... vi har en rätt känslig skrivare. Många skrivare tar ju inte upp bara ett kuvert.

    Läst om en tjej här på BT som "lurat" sin skrivare genom att tejpa fast kuverten på ett vanligt A4 och på så viss precis passa in var texten skulle vara, lite lurigt... men det gick ju tydligen.

    20080614: Utgifter.. ja du hon är orolig för allt!! Är otroligt ekonomisk också så det spelar nog ingen roll var vi bor utan att hon tycker det kostar för mkt.

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-03-01 21:54:42 följande:


    Englali: Du får hojta om ni får till det!
    Jag lovar. Om Andreas får till det, för det lär inte fungera tack vare mig

    Pumpin är vår klänningar i samma färg?? Jag tror det va. Lilly-klänningarna har väl en lite gul-guligare creme ton tror jag... Åh jag längtar så tills jag får ha klännigen på mig!

    20080614: Är du klar med vad du ska ha för klänning? Har du hyrt eller köpt ngn, eller kanske syr själv?
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.