• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Bellanote: Vi vill ju inte ha någon vanlig tårta med marsipan eller typ prinsess eller så. Dessutom är jag så allergisk mot mandel o nötter så det går inte.

    Vill ha moussetårta, gärna lite fruktigare.
    Vad ska ni ha för tårta?

  • Englali
    20080614 skrev 2008-02-29 19:08:56 följande:
    Usch, jag hinner verkligen inte alls hänga här med er just nu känns det som. Trist! Vill också diskutera tårtpriser och annat bröllopigt. Själv är jag bara på skolan hela dagarna och övar på rygg/nack/knä- mm -undersökningsmetoder, sen hem och plugga ännu mera. Nu ska jag nog iaf ta lite ledigt ikväll och hänga med Micke framför TV.. Nästa vecka blir det till att läsa igen och öka bröllopssufandet igen!
    Häng du lite med Micke ikväll. Själv tänker jag tillbringa kvällen med min kära A som fick sitt jobb avbokat ikväll! Ingen är gladare än jag, jag får ju ha honom hemma hos mig...
    (svider lite dock eftersom det uteblev pengar till bröllopskontot. Gillar vi inte!! Men som sagt, he´s with me tonight )
  • Englali

    Nehe... jag fick inte sällskap ikväll Han ska åka och jobba. Allt löste sig med vakter o polisen o allt vad det nu var...
    Så, någon som vill hänga här med mig ikväll!?! *ler sött* Snälla!?!

    (observera att ovanstående inlägg är inte alls desperat... *asg*)

  • Englali
    Hedebris skrev 2008-02-29 21:31:26 följande:
    jag håller på att sätta igång min förlossning.. så jag är lite upptagen.har nu testat:*hinnsvepning*hallonbladste*mörk choklad(86%)*Chili*gå i trappor*promenera*färdknäppän så länge har slemproppen gått och har lite värkar...
    Ah Hedebris! Ingen skottdags-bebis ännu iaf? Och nu är det väl liiite sent för det va, om den inte sätter en rasande fart nu några timmar.

    Hur mår du då?
  • Englali
    Sommarliv skrev 2008-02-29 22:06:48 följande:
    HejGick en väldigt lång promenade i solen med lillen sovande i vagnen.. 1 mil.. Kunde ha gått längre men hade inga bra skor.. Sen hade man tvätt tid.. blää.. men mellan där så solade jag.. Nu är man lite slut..
    Åh det låter härligt! Här har också varit sol hela dagen men jag har ju fått hålla mig inne med min halsfluss, det är också bläää...

    Kan tänka mig att det är jobbigt med tvättider. Skulle nog bli galen. Tack och lova har vi tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

    Jag sitter o pysslar för fullt med våran weddingannouncer sida, det blir nog rättså bra tillslut tror jag! *nöjd*
  • Englali

    Ah... äntligen, jag är inte ensam längre. Haha, ikväll är jag desperat!

    Ok, så det är ingen du rekomenderar då?? Låter inte som en film i min smak. Jag gillar varken musikaler eller splatter... uscha!! Var maten god då!?!

    Var är alla ikväll... o var e Anja? Hon har ju inte varit här på hela em./kvällen?? Hennes dator måste gått sönder eller ngt

  • Englali

    Det är skumt det där. För när vi var på O´Learys här hemma senast. Så hade de inte alls samma meny som de brukar, det var betydligt mindre utbud än vad som brukar vara. De har väl ändå inte ändrat och tagit bort en del i sitt koncept!?

    Jag ska också sova snart. Är supertrött. Har fixat med våran hemsida nu i en evighet känns det som... kom nämligen på tidigare idag, att det är ju rätt bra om alla info där stämmer med det som står i inbjudningarna som förhoppningsvis skickas ut nästa vecka. På hemsida stod det till och med fel datum... haha, är ju en fördel om man inte förvirrar gästerna allt för mkt!!

  • Englali

    Sov gott Pumpkin! Hoppas ni får en trevlig dag i morgon! Blir sängen för min del nu också!

    Natti natti!

  • Englali
    KKC skrev 2008-03-01 12:52:17 följande:
    han sa JA!! Ska gå ut med caisa, skriver mer om en kvart eller så när jag är tillbaka
    Åh vad roligt!! Hoppas kvällen var lyckad... vi vill höra allt när ni kommer tillbaka från er promenad!! Stort grattis!
  • Englali

    Anja: Vårat infoblad har ungefär samma innheåll som erat. Fast vi har också med att förtydlligande av vår klädkod, samt lite om övernattningsmöjligheter för lngväga gäster.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.