• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hedebris skrev 2008-02-25 15:28:14 följande:
    var på förlossningen i 4 timmar i fredags. men blev hemskickad.sen dess har det varit ganska lugnt..
    Ok.. får hoppas att det drar igång snart nu då. Hur många dagar har du gått över? (för du har redan haft BF har jag gör mig!?1)
  • Englali
    KKC skrev 2008-02-25 15:38:40 följande:
    frågade förut men nu är det fler som är vakna så jag frågar igen vart kan jag hitta bilder på västar och plastronger på nätet?? ska sy upp till A i kina så jag behöver bilder att skicka...
    Hm... jag vet faktiskt inte. Men på www.cavaliere.se finns det ju en hel del bilder, fast ingen där du ser hela plastrongen i sig liksom. Men kika där, du kanske alltid hittar något att använda.
  • Englali

    Fick precis ett mail från våran toastmadame, som lyder följande:

    "Jag blir ert stöd på festen, ni ska inte tänka på nåt då! Skulle också vilja komma i kontakt med dina närmsta tjejpolare, eller be dom ringa mig, jag behöver prata med dem också. Båda allvar, skoj och så hemlisar som du inte får reda på! Kram"

    Kan det bli bättre? Åh vi har valt så rätt. Hon kommer styra upp hela våran dag helt perfekt!

  • Englali

    Hedebris: Ok, hur mår du å så nu då? Känner du att det är ngt på G eller är det helt lugnt?

    Pumpkin: Visst gör det!?! Och jag vill gärna ha lite överraskningar och sådant. Vill inte veta hur hela festen ser ut... så hon ha precis förstått. Lite oroväcknde bara med tjejkompisarna

  • Englali

    Hedebris: Ja då får vi hoppas det blir en morgonbebis

    Flamora: Det låter ju toppenbra. Vi har fått priser på allt från 30 till 50 kr/bit. Frågan är då bara vad det är för tårtor och vad som ingår. Känner att vi måste börja fördjupa oss lite närmare i allt det här.

  • Englali

    Sommarbrud: Jasså... du är sugen på o åka utomlands o gifta er. Är det något ni pratat om som ett alternativ eller?

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-25 19:03:28 följande:


    Så var man hemma igen, galet trött och HUNGRIG!
    Duktig du är med träningen! Själv funderar jag på att köpa en Orbritrek... en sådan där träningsmaskin du vet. Älskar den på gymmet men jag har ALDRIG tid. Så det kanske är lika bra att investera i en här hemma... vi har iaf pratar om det.

    Jag är också hungrig. Har städat här nu så det är sååå rent! Helt galet mkt har jag städat o fick världens ryck o skurade allt kakel i badrummet o plötsligt hade jag putsat fönster också. Så det är superhärligt här!!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-25 19:11:28 följande:


    Jag skulle nog använda en Orbitrek om jag hade den hemma, men på gymmet tröttnar jag direkt eftersom det inte finns någon TV att titta på. Har problem med tålamodet kan man säga Visst är det skönt när man får såna där il och helt plötsligt har städat överallt!
    Jag har samma bekymmer, inte bästa tålamodet! Jag skulle vänta och beställa varorna. Hon har säkert någon lite provförpackning du kan få tills resten kommer.

    Ja.. här är så fint och härligt.
    Usch, jag börjar få ångest att det är jobb i morgon igen. Hatar denna jobb-ångest!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-25 19:47:08 följande:


    Frågan är om man får provförpackning när man redan varit där och fått behandling och provförpackningar förut? Kan ju fråga i alla fall, om det känns som att den håller på att ta slut. I värsta fall får jag köpa hos henne, bara tvålen alltså, om det skulle krisa.Pärlplattan: Skitbra idé ju!
    Mmm... det är klart, men köp en hos henne annars. För det känns ju lite snopet om du vill beställa mer sedan när du väl varit hos henne.
    Jag sitter o velar med mina decleorprodukter. Det jag ska ha, allt finns inte på straberry, eller jo... men ansiktscremen var i "salongs-size" och gick på nätta 790 spänn! Eh... nej. Räcker med den femhundringen den kostar i normalstorlek. Och jag vill inte ha en så stor, visst är den billigare men det är också en färskvara liksom... hm...
  • Englali

    Pumpkin: Ja det är mkt pengar. Decleor är ju endel dyrare än dermalogica, tusan också att det är de som ska fungera allra bäst på mig! Jag har väl en exklusiv hy... *asg*
    Men en sådan stor salongsförpackning av nattcreme känner jag inte kommer vara fräsch så länge som jag kommer ha den. Man behöver bara ta en ärta av den, är som ett vax som man smälter genom värmen i händerna och smörjer ut. Nej, den är för mkt färskvara för det känner jag!

    Tosa: Härligt att du kikar in! Vad är det för nytt jobb? Vart har ni flyttat, hus... lägenhet?
    Här flyter det på, vi planerar vidare för fullt. Hur går det själva? Ta tag i lokalbekymret tycker jag, ju förr desto bättre. Lokaler burkar ju bokas i ganska god tid, så ni inte blir utan. När är erat vigseldatum?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.