• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin: Helt OT men du kanske kan hjälpa mig. Hur länkar jag direkt från ett hus på tex. hemnet? Så jag kan lägga länken här o ni hamnar direkt på huset jag menar. Hjälp!?!

  • Englali

    www.hemnet.se/tipsa/tipsa

    Vi har blivit ernjudna att köpa detta huset för 800´000... helt sanslöst är det det! De blir inte av med det och igår sänkte de utgångspriset från 1´295´000 till 950´000... fast 800 till oss då. Det är ju stor renovering som gäller, men tusan det är ett superläge och ett toppenhus. Vi har ju varit på visning på det och atmosfären i det är underbar... mkt viktigt!

    Och, jag är ju petig. Kommer aldrig att hitta ett hus som jag vill ha det! Så det här vore kanske det bästa? Ett med bra planlösning och läge, men att vi får göra allt invändigt till vårt. (iofs så kommer jag så smångingom vilja byta fasaden också... haha och det vet min kära blivande man )

  • Englali

    Jag gillar tegelvillor.... om de är i vitt eller grått! Så det går att ordna, vi har redan pratat med ett företag som sysslar med sådant. Vill aboslut inte ha ett trähus... not! Såå mkt underhåll som vi inte är intresserade av.

    Alltså... tanken är ju att när vi är klara så kommer det inte synas att det är detta huset är vår tanke. Grejen är den att vi var o kikade på ett liknanade hus på en tvärgata till detta, i betydligt sämre skick och det gick för 1250000... så det är ju värsta kapet!! Säljaren måste bli av med det snabbt för de står med dubbla hus. Så vi funderar på att bjuda dem 700´ och sedan låna upp till säg... 1,4 milj. Då har vi 700´att renovera för. Det kan bli mkt fint! Tanken är att hela källaren ska rivas ut till grunden och ändras totalt planlösning och allt. Vi har redan skissat på detta med lite folk i branschen. Åh... jag är så förvirrad! Vi hade helt slagit bort detta huset för vi tyckte det blev för dyrt, men nu... *suck*

  • Englali

    Oh.. i love funkis! Mmm det är drömmen och någon gång bygger vi ett, det är helt bestämt

    Hm villiga o jobba. Vi kommer nog att leja bort en hel del av det faktiskt. Så lata är vi Skämt o sido, vi hinner inte. Riva, visst... men inte det andra. Tur att vår bestmans familj äger ett stort golvläggnings- och matt företag + badrum. Det är kanon

  • Englali

    Vi har nog mer pengar än kontakter!

    Åh jag är faktiskt less på allt bröllopsplanerande. Efter det underbara fotospelet jag såg så vill jag nu faktiskt GIFTA mig. Vill inte bara planera o planera o drömma... jag vill tusan göra slag i saken nu! Varför i hela helsike bestämde vi augusti!?! Sååå sent!! *asg*

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-02-28 21:11:48 följande:


    Jag känner som dig, varför måste sommaren ligga så jäkla långt bort?!
    Den ligger sjukt långt bort... jag vill tusan stå brud i morgon!! Jag vill nu, nu & NU!!
  • Englali

    Sov gott Pumpkin!

    Anja... jag gissade på att du skulle kika in här ungefär nu . Gå tillbaka lite i tråden o se min länk om huset och vad jag skrivit om det. Gissa om jag har beslutsångest!!

  • Englali

    Jag vet, det finns ju värsta möjligheterna men vi ska ta det allt med besiktningsmannen också. För det är fukt i källaren som måste bort, det är därför de inte blir av med det. Eller det är inte fukt... men det är byggt så knepigt så det kommer bli förr eller senare så därför ska vi riva ut hela källarplanet.

    Det mesta blir i vitt.. haha! Vi älskar ju vitt o grått. Tänker mig ett vitt kök, gärna lite högblankt med rostfria grejer och sådär svagt turkos-grönt kakel som går hela vägen upp till taket. Haha... jag kan hålla på hur länge som helst!
    Det vore verkligen toppen, med tanke på vad alla andra hus i den klassen går för här.. det senaste vi kikade på gick för 1,2 milj. Så det är helt klart värt det!
    Ett stort prio. är också ett jättebadrum i källaren där vi bara kan vara o rå om varandra... mmm!! (nyförälskelsen... *asg*)

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-28 23:29:14 följande:


    Englaliklart det är värt det... för mig, som bor i skåne så FÅR man lixom inte ens ett hus för 800.000 *asg*Vår lägenhet, en trea från 1970 gick för 1.210 000
    Anettan 73: Men fy... har han åkt på magsjuka?? Inte roligt! Hoppas det går om snart
    Har du kikat på www.projectwedding.com Där finns massor av biler på frisyrer. Du går in under kategori photos o sen väljer du hair & make up. Finns över 1800 bilder... lycka till!

    För mig är det också det. Du vet Kalmar... det är inte billigt. Lägenheterna där ligger i samma klass som det du beskriver! Men det är just det, känns lite föööör bra för o va sant. Vad e haken liksom!?! Förstår du hur jag menar? Lika bra o ta dit besiktingsman o allt hantverksfolk vi känner!

    Nu ska vi krypa ner i sängen o kika på en film!
    Så... jag lämnar dig/er här! Sorry

    Natti natti på er!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.