• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    20080614: Jag vet faktiskt inte vad hon fäste dem med, det skrev hon inget om vad jag kunde läsa iaf.
    Hm... vi får försöka klura ut något bra tillsammans här nu tjejer, så vi slipper skära mera papper

  • Englali
    20080614 skrev 2008-03-01 21:57:54 följande:
    Åh! ordning & reda.. fattar inte varför det inte finns i uppsala. Borde finnas i varje stad tycker jag! Låter superfint med kuverten iaf. Vad ni ha för färg på texten? Vore jättekul att se hur era inbjudningar ser ut "inuti" tycker jag. Lite nyfiken!
    Du har bilder i mitt galleri på hur våra ser ut på både på framsidan och inuti.
  • Englali

    Pumpkin jag vet inte... det verkar så!

    Åh jag borde också gå och lägga mig. Det här är första dagen jag känt mig något sådär pigg och då har jag givetvis styrt en massa... är helt slut nu egentligen, men så vet jag att det dröjer sååå länge innan A kommer hem och då kan jag lika gärna vara uppe lite till. Kan klistra liiite mer kort bara

  • Englali

    Jag känner iofs lika dant... sitter här o blinkar o nickar med huvudet. Kanske är dags att inta kudden iaf!?!

  • Englali

    Förresten... jag var SÅÅÅ nära att klippa mig idag!!
    Någon mer än jag som tycker det är trist att spara håret till dagen D??

  • Englali

    Ajabaja Pumpkin, INTE klippa luggen själv, det blir sällan bra tyvärr.

    Jag har ju så grymt tjockt hår så det är väl därför jag tycker det är lite jobbigt.
    Haha, jag hade verkligen mina arbetssaxar hemma och stod med en av dem i handen. Tänkte bara klippa in lite mer frisyr vid ansiktet, men så tog jag mitt förnuft till fånga
    Jag vet ju inte riktigt hur långt det behöver bli heller... i och med att det är så tjockt så behöver det inte bli för långt för då blir frisyren omöjlig.

    Har du funderat något mer på din frisyr Pumpkin??

  • Englali

    Jag lovar! Tänkte jag skulle ta med kameran och kanske fota lite om man får!

    Sov så gott! Jag hänger väl kvar här en liten stund till så får vi se om någon gör mig sällskap!

    Natti natti!

  • Englali

    Anja: Jag har verkligen inga tips. Tycker också det där är supersvårt så jag känner att jag bara skjuter det framför mig tyvärr... Tänker nog ta mina föräldrar till hjälp vad det gäller det där. De har haft en del stora fester (min student ex. med 45 pers.) så de kan räkna bättre. Plus att det har bott i Tyskland så de får hjälpa till med inhandlingen. Vi kommer maila ner en beställningslista på det vi ska ha så det är packat och klart när vi kommer.

    20080614: Tack så mkt! Pappret i inbjudningarna kommer vara med på lite olika ställen i bröllopet. Den ljusblåa väven på utsidan kommer även vara på utsidan av vigsel- och festrpgoram. Det mönstrade pappret har jag gjort mallar av till engångskamerorna som ska stå på borden, så de smälter in lite bättre. Hur gör ni med inbjudningskorten?

    Vad det gäller håert så skulle jag nog tipsa dig om att sköta om det och iaf toppa igenom det emellanåt, så det inte är så slitet när det är dags. Ska du ha en hel uppsättning är det bra om håret inte är alldeles nyklippt på bröllopsdagen, då det är enklare att göra en frisyr där topparna är lite "slitna". Ett nyklippt hår blir ju gärna väldigt glatt. Ett litet tips bara!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-03-01 23:22:21 följande:


    Usch jaalltså nu fick jag panik för nu när vi räknade igenom vad det kostade m spriten och det blev 15.000 kr!!!Vi MÅSTE alltså kapa ner det typ 5.000 för jag har lagt 10.000 i budgeten!
    Men shit Anja! 15´000!!! En kompis till mig gifte sig i somras. De hade 64 gäster och handlade allt som allt för 7000 i Tyskland och det räckte gott o väl.

    Vi ska ju då inte ha så mkt sprit. Utan vi satsar på röda o vita viner, öl, cider och mousserande. Det där med spriten... nja, det har vi bestämt oss att det får vara. Givetvis avec till tårtan o kaffet men till festen sen känns det mest överflödigt.
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.