• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin: Nej, jag vet... men det verkar stabilt. Vi har pratat lite med folk som är "insatta" och de skulle köpa för att tjäna lite. Men men... vi får se.

    20080614: Åh... på Öland finns ett ljuvligt ställe som heter Pausgården, helt underbart. Suverän mat och lite spa-miljö. Gammaldags romantiskt. De som har det är supertrevliga och man kan få lite behandlingar o så där om man vill också. Kolla upp det! Sen har du Bo Pensionat på Öland också, det är supermysigt och fantastisk mat om man tycker den biten är viktig. Vi brukar sticka över dit ngn helg iblanf och bara njuta. Där var vi även när vi förlovade oss. Har ju faktiskt bara 45 minuter, sen är vi på Öland.

    Vi ska Andersson/Ulvaeus - Arrival som ingångsmusik och till 90% bestämt oss för att han introt till Änglagår ut. Solosånger bli Av längtan till dig (Åsa Jinder/Cajsa-Stina Åkerström) och Kärleken förde oss sammans. Pianostycke blir musiken (vinjetten) til skärgårdsdoktorn... åh, älskar den musiken så mkt!

  • Englali
    20080614 skrev 2008-02-24 17:39:04 följande:
    Englali: Det ska jag absolut kolla upp! Vore kul att ha ordnat en överraskning, kanske skulle boka in oss på pausgården.. Fina låtar! Finns en bröllopsmarsch som jag tycker påminner lite om skärgårdsdoktorn, brudmarsch från väddö. Är lite sugen på den. Men Micke vill nog ha delsbo brudmarsch låter det som. Får väl se. Funderar lite på att låta några vänner sjunga någon trall som vi kan gå ut till också. Skulle typ kunna få ihop en liten kör!
    Pausgården har en hemsida som du kan kika på, likaså BoPensionat och vill du verkligen lyxa till det finns hotell Skansen i Färgestaden, nyrenoverat med nytt spa och om det är Sverigest största whiskey källare (om m2b är ngt whiskeyfan eller så)

    Min moster kommer sjuna alla solosånger. Ev sjunger hon och mi morbror Kärleken förde oss samman. De sjunger grymt bra ihop! Har en musikalsik familj. Sen skulle jag inte bli helt överraksad om mamma överraskar oss med någon sång i kyrkan, helt utan vår vetskap. Men, det beror nog på hur hon mår och hur behandlingen har gått. Hon börjar på onsdag... oj vad jag är nervös för det där!

    Anja: Tacka och ta emot! Du ÄR en jättesöt tjej. På pres.bilden ser du så bra ut, har ju faktiskt inte sett någon annan ansiktsbild på dig när jag tänker efter
  • Englali

    Ah! Dä rä ju bilderna! Åh Anja vilka ljuvliga små barn du har. Lilla Alice... jag smälter

    Är nog också lite rädd för att det ska komma tårar kyrkan, men... vad tusan, gör det de så gör det! Fine, det är nog ganska vanligt har jag en känsla av..

  • Englali

    Där är bilderna ska det stå. Skriver som en kratta idag!!

  • Englali

    Godnatt Pumpkin! Själv är man ledig i morgon... så det känns lite som lördagskväll för mig!!

    Flamora: Åh.. en veckas lov, låter underbart!

    20080614: Pauluns böcker är jättebra och lika så Oscar van de Hoog eller vad han nu heter Jag har ganska många GI-kokböcker och det är god mat som vi gärna äter!
    Kul o kika på din hemsida, får som sagt ett ansikte.

    Sitter o kikar på lite "mini-bröllopsresa" till oss, tänkte åka måndagen den 11 augusti... om allt klaffar med ledighet och så!

  • Englali

    Just det Hedebris... hm, kanske är bebisdags nu!

    Här velar vi fram och tillbaka ang. hus. Jösses vilka bekymmer vi fått nu, hm...

    Ska nog skriva ut det sista till inbjudningskorten nu också!

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-24 23:22:10 följande:


    Englaliiiigå inte, då blir jag ju ENSAM *asg*Du kan väl hänga här lite istället
    Min kära A drar i mig o vill gå o lägga sig, tror du jag kan motstå det?? Vi som är nyförälskade o allt
  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-02-24 23:41:53 följande:


    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
    Sorry, nu är det faktiskt dags för sängen! Jag vill ju så gärna gå o lägga mig samtidigt som honom! Men... i morgon är jag här igen. Jag är ju för tusan ledig i morgon
    O min lilla mamma kommer hit en sväng med, har inte fått träffa henne nu när jag varit sjuk. Hon få aboslut inte bli smittad av något nu när hon ska påbörja behandling och så. Men i morgon kommer hon *myser*

    Natti Anja!
  • Englali

    Hej tjejer/God morgon (för en som nyss klivit upp)

    Sommarliv: Vad tråkigt! *kramar om* Bodde hon i Finland eller? Med tanke på det du skrev om att snart åka dit.

    Själv är jag ännu krassligare idag, så det blir ingen dag med mamma som jag hoppats på. Kan inte träffa henne när jag är genomförkyld, febrig o halsont. Hon får inte bli dålig tills hon ska börja cellgiftsbehandlingarna på onsdag.

    I natt har jag drömt att vi byggde hus. Vi byggde o byggde så tillslut missade vi bröllopet. Var värsta helsnurriga drömmen!
    Jag är nog en väldigt krävande person när jag tänker efter... har det rätt bra som det är men vill ändå ha nytt jobb, nytt hus och ett stort fint bröllop! "Vaddå vara nöjd med det lilla"... suck, jag blir så trött på mig själv ibland.

    Ni vet min svärmor som vägrar nämna bröllopet, hon ringe o sa att "ni vet väl att det är bröllopsmässa på slottet nästa helg, så ni inte missar den" Gah! Skojar ni att jag höll på å trilla ur stolen av förvåning! Vad har det tagit åt människan!?!

  • Englali

    Pumpkin: Min goding åkte o köpte massa god fruktost till i morse. Och något som jag är väldigt förtjust i... vaniljmunk. Så sällan jag äter sådant men han tyckte jag skulle ha det när jag inte är pigg. Så hade han varit förbi apoteket också och köpt lite jag skulle kurera mig. Han är underbar!

    Jag vet, det är jobbigt att inte träffa henne. Jag har inte träffat henne på en hel vecka nu, inte sedan förra söndagen

    Sommarliv: Då har du ju något trevligt att se fram emot, tänkte på tiarorna. Vad ska A börja för jobb då?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.