• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hedebris: Härligt med inbjudningarna. Våra kommer jag lägga på lådan om en halvtimma ungefär, när jag ska med bussen, så då får vi hoppas att det börjar ringa i morgon kväll!

    Uscha här spöregnar det också! Inte roligt alls... nu när man varit hemma i myst hela förmiddagen är jag inte spec. motiverad att byta om till arbetskläderna och ge mig iväg. Och spec. inte i detta väder. Tänk om jag hade fått stanna kvar hemma o krypit in under en filt i soffan med en bra film. Tja... drömma går ju iaf!

  • Englali

    Pumpkin: Förstår om du känner obehag. Du hamnar ju i en lite knivig sits, men å andra sidan om företaget inte sagt ngt till dig om att du ska vara tyst så har du ju inget att oroa dig för.. men jag förstår dig iaf. Alltid lite obehaglit med sådana situationer.

    Själv jobbar jag vidare på min kassa lön... blä! Här är det inga löneförhandlingar som gäller, allt är ju enligt avtal och de höjs inte mkt varje år vill jag lova.

  • Englali

    Nu sitcker jag till jobbet... i spöregnet, blä!!!
    Ha en bra em. tjejer så hörs vi med största säkerhet redan ikväll

    Hej så länge!

  • Englali

    God kväll!!

    Flamora: Nej jag pysslar inte, alla våra la jag på lådan idag vid lunch så i morgon kommer väl de flesta att få sina. Jag kom precis hem från jobbet.
    Sitter o pillar i mig lite mat. Orkade inte laga ngt ivkäll när jag e själv så jag tog med en sallad från ett cafe som ligger bredvid jobbet, helt underbar mat! Ikväll är det sallad med varmrökt lax, pepparots-slungad potatis, äpple, saltgurka och citron... med en lime/citronsås och bröd till. Mumma!

    Har ni skickat era inbjudningar Flamora?

    Anettan: Åh vilka underbara klänningar det är på den sidan där din är med. Så vackra!!!

  • Englali

    Ja det kändes toppen fast nästan lite overkligt idag när jag la dem på lådan. Kändes lite som att nu finns det ingen återvändo... o tänk om ngt går fel o man måste ringa runt till alla dessa. (ja inte fel mellan mig och A utan jag är mer rädd nu när mamma är sjuk) så är jag inte så lite dramaqueen heller

    Salladen är mumma, jag äter för fullt! Känner igen mig i det du skriver om controlfreak. Jag vill ju gärna ha stenkoll på allt. Ska bli spännande o se hur det går när jag ska släppa festen till toastmadame. Vårt livs fest... som ngn annan håller i trådarna. Bah!!

  • Englali

    Pumpkin: Mmm... det är ju SÅ billigt med porto också!

    Alltså fattar ni, jag e helt upprymd nu! Pratade med min gamla kollega som slutade hos oss. Hon känner en tjej som jobbar på det andra stället, ni vet dit jag ringde o där jag vill jobba. Chefen där hade tydligen pratat med alla som jobbar där och bla. gjort "efterforskningar" om mig och verkade rätt intresserad. Enda hon var orolig för är att om hon som går på mamma-ledighet nu, när hon kommer tillbaka... att vi blir för många då. Sååå tjejer, tänk om det kunde bli så! Hela mitt liv skulle ju förändras så mkt!!

  • Englali

    Flamora: Skönt o höra, att det inte bara är jag som tänker i sådana banor.

    Vi hoppas ju o håller alla tummar för att mamma ska bli pigg tills dess. Idag har hon fått sin andra cellgiftsbehandling och hon skulle göra 4 innan det är dags för operationen, så det går sakta men säkert frammåt. Åh... hon bara måste bli frisk!!

  • Englali

    Tack Flamora! Det finns liksom inga andra tankar än att hon inte ska bli det.

    Åh... låter segt att sitta och rätta. Själv kikar jag på Grey´s och spelar in Bröllopsbonanza, så det ska jag kika på efter Grey´s.

  • Englali

    Pumpkin: Hahaha, du låter precis som mig!! Jag hade värsta krampen i armarna och så ont i ryggen när jag pysslade. Vaddå otränad Hur många har du kvar?? Kan inte beskriva hur lycklig jag är över att våra är skickade... ska bli så spännande och se om det är ngn som ringer redan i morgon kväll! *hoppas, hoppas*

    Anja: Nja, jag vågar inte ta ut ngt i förskott ännu, men visst. Helt mörkt är det ju inte. Men så är det det... jag vill inte bara gå in och ta ett mamma-vick. Jag har ju en superstabil fast helttidstjänst där jag är nu.
    Men om jag skulle få jobb här, där vi bor så skulle det innebära en extra timma hemma på morgonen och 1-1,5 timma tidigare hemma varje kväll plus att dem inte jobbar lördagar som jag gör nu. Så 800 mindre i busskortskostnader varje år. Lönen är ungefär den samma tror jag...

  • Englali

    KKC: Håller helt med dig. Det känns så på riktigt nu när vi postat våra! Lite overkligt liksom, att det är nu det gäller!

    Fick nyss världens goaste sms från min darling. Åh, bara känner hur fånigt leénde jag har på läpparna, men jag blev helt varm i hjärtat av det han skrev.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.