• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    KKC: Haha, tack!?! Vi har väl "officiellt" varit tillsammans i ca 3 år och inofficiellt så är det endel längre... hrm... Fast, så har vi känt varandra länge, vet att jag träffade honom första gången när jag gick i 3an eller 4an tror jag

  • Englali

    KKC: Avgudar din klänning, bara så du vet. För du ska väl ha den i ditt galleri??

  • Englali

    Ja... vart tog Anja vägen?? Här börjar det kännas som dags för sängen o så ska jag kika på Bröllopsbonanza. Var det en halvtimma ikväll också, sista programmet eller?

  • Englali

    Godnatt KKC o Flamora!

    Anettan, då förstår jag aboslut att du tog bort dem!!

  • Englali

    Haha men så bra att han erkänner det iaf!

    Ja jag är kvar. Har inte tänkt på det nu förräns du påpekade det, men min och Flamoras pres.bilder är väldigt lika!

    NU däremot försvinner jag. Jag e jättetrött o vill gärna hinna se bröllopsbonanza innan jag somnar.... så sov så gott tjejer!

    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Anja: Tycker det ser jättefint ut! Får nog kika in på Vistaprint känner jag...

    Semesterbruden: Skönt att det händer grejer. Spännande med inbjudningarna. Vår bör komma fram idag till folk och jag vet, ringer inte en endaste ikväll så kommer jag bli så besviken... haha! Så fånig man är! Själv, så tackade vi inte jag förräns osa. datumet, på en av mina bästa vänners bröllop förra året. Jag bara tänkte inte på det, även om det var en självklarhet att vi skulle gå. Så jag får väl tänka att det säkert finns fler som jag

    Nu ska jag åka och jobba. Har en mindre rolig em. idag vet jag iaf, segt!! Men idag kommer min darling hem och han hämtar mig på jobbet så jag har ju mkt att se fram emot. Hoppas dagen går fort. Och så är det redan torsdag idag, så fredag i morgon... yes!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Ikväll kikar jag bara in o säger hej. Min man har kommit hem så jag tänker bara vara med honom!

  • Englali

    God morgon!

    Sommarliv: Grattis, så härligt!!

    Våra inbjudningar kom fram igår... inte ett samtal Fick iofs två mail från vänner som skrev att de såg fram emot det så mkt osv... o börjat fundera på kläder. Så de tackar väl ja framöver hoppas vi!

    Fredag... jag älskar fredagar. Det är nog den bästa dagen på hela veckan. Eller fre em. fram till lör. em... bästa tiden på veckan. Då känner jag att jag kan koppla av!

  • Englali

    Ja vi hade också så innan att A jobbade på helgerna ibland men nu är han ledig då. Han är ju hemma fredagar också om det inte är ngt spec. Jag jobbar ju tyvärr då vissa lördagar... blä!!

    Hur länge ska du vara hemma då? Vad jobbade du med innan?

  • Englali

    Ok!
    Åh jag är inte avundsjuk på det där, o pyssla med att räkna dagar o allt. Ser på mina vänninor som har smått, det är ett pussel o få det att stämma.

    Nehe, nu ska jag och jobba... åh jag vill verkligen inte!!
    Ha en bra dag o njut av att du får vara hemma

    Kram o hej!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.