• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    sajberpillan skrev 2008-03-23 11:25:55 följande:
    Engali: Det är BF den 5/5 så har ca 6 veckor kvar. Det är väl bara att sätta igång verkstaden då?!
    Ok, då är det ju snart då!! Är det första??

    Nja... vi gifter oss ju 080809... så tre månader innan har vi bestämt att vi ska börja. Jag har ju redan inhandlat min klänning och allt, så vi håller oss ett litet litet tag till. Men sen hoppas vi på bebisa snabbast möjligt!
  • Englali
    sajberpillan skrev 2008-03-23 13:12:13 följande:
    det är andra barnet. Har en vilding på 2 ½ år. men te månader innan, det blir ju i början av maj då?! bara en månad kvar...
    Ja det har du rätt i, härligt!!

    Jag har fått ryggskott!! För en timma sedan ungefär... det bara small till längst nere i ryggen när jag damsög under bordet i vardagsrummet och sedan när jag resta på mig så kom det en hel-etisk värk!! Sjukt ont gör det ju! Har aldrig haft det innan.
    Ringde sjukvårdsupplysningen och de sa att mkt värktabletter och rörelse var bästa "medicinen". Inte lägga sig ner och vila för då blir det bara värre. Utan promenader och rörels... i den mån det inte gör ont.
    KUL! Vi som ska ha gäster o allt ikväll
  • Englali

    Hej hej Anja!
    Jobbat hela påskhelgen lr?

    Jag ska med sambons största hjälp, nu försöka få till lite middag till gästerna som kommer ivkäll... hm, de får ta det för vad det är...

  • Englali

    Hej tjejer!

    Anja: Nej jag var hemma i fredags... hade ingen lust alls att gå ut så jag kröp ner i soffan o såg en romantisk komedi istället, perfekt!!

    Snitte: Japp... ledig o härligt. Idag har vi världens slappar dag. Inte dumt alls!!

  • Englali

    Anja: Jag kommer tyvärr inte ihåg nu vad den hette. Har blivit mååånga sådana filmer nu på senaste för att hålla mitt humör uppe. Jag kan inte se thrillers, drama eller likanande... jag bara tjuter eller så är jag skräckslagen efteråt.
    Trist med pengarna... jag vet hur det känns ibland. Den här månaden såg superljus ut och x antal tusenlappar kunde gå in på bröllopskontot, men sedan insåg jag att jag ska ju till tandläkaren om 2 v och då ska min feta räkning där på cirkus 3000 betalas... *suck* Men men, det går runt iaf.
    Får ni ihop till bröllopsbudgeten iaf då!?!

    Anettan: Åh... så tråkigt med hunden. Jag lider verkligen med dig. Bara tanken på att få lämna i från mig någon av mina små dunbollar (katterna) ger mig kalla kårar.
    Finns det ingen i er närhet som kan ta den? Släkt eller vänner? Kollegor??

  • Englali
    Sommarliv skrev 2008-03-24 18:39:38 följande:
    Hejsan Alla..Lite blää är det tråkiga.. Blir inget bröllop i sommar.. Vi drar fram det pågrund av att lille Oscar ska få ett syskon.. Lite tråkigt.. Att lämna den här tråden..*snyft*
    Men wow sommarliv!! Stort GRATTIS!!! Så himla härligt med en liten till väl!?! Kramar om!
    Ni kan inte hålla bröllopet till sommaren iaf då??
    När är den lill* beräknad?

    Anja: Trist, att behöva ta av de pengarna. Jag hoppas så innerligt att vi klarar spara ihop allt vi räknat med... jag nojjar mig hela tiden över det!
    Haha, trevlig o se på film "ihop" då
    Jag är känslig i vanliga fall och just nu SUPER-känslig... så de e lika bra o undvika allt sådant.
  • Englali

    Sommarliv: Ok, det kan jag ju iofs förstå.
    Men sååå mysigt! Jag lbir ju så galet avundsjuk... vi längtar ju så efter smått här. Och har gjort länge....
    Det är ganska "nyupptäckt" då för eran del antar jag!?!

  • Englali
    Sommarliv skrev 2008-03-24 18:58:57 följande:
    Japp, tog testet för skoj skull i torsdags.. För mensen var sen, o mår lite illa.. Men inte alls som det var när jag väntade Sonen.. Så blev det ett plus.. Blir lite jobbigt ibörjan.. när man har 2 små att ta hand om till hösten.. Men det fixar sig..
    Det kommer fixa sig!! Min bästa kompis har en liten dotter på 1 år och 4 månader och hon väntar en liten till på torsdag (BF då). Har flera vänner med "tättingar" och visst det är lite tufft ibland men samtidigt ljuvligt för de ha så mkt glädje av varandra när det inte är så långt mellan. Jag har 1,5 år mellan mig och nin lillebror och det är toppen!!
    Här är mensen också såå sen. Den skulle kommit mån-ons förra veckan, men inget! Brukar alltid liksom känna på mig när den kommer men inget, inte ett symtom. Gjorde för säkerthetskull ett grav-test i lördags men det visade neg. Börjar bli lite orolig att allt inte är som det ska!
  • Englali

    Anja: Ja... kanske det. Fast, vi har ju inte haft så mkt sex nu det senaste så det känns som en omöjlighet
    Och testet gjorde jag på em. i lördags... är det "osäkrare" då? Det stod på förp. att det var ok vilken tid som helst på dygnet.

    Sommarliv: Har ni skickat ut inbjudningarna ännu då? Sak samma... alla kommer förstå, det är ju för bra sak ni får ställa in det!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.