Någon som äter Gi mat?
Hej,
någon av er här på Bt som äter Gi mat?
Jag är inne på min 3:e dag o vore kul o prata m andra blivande brudar som äter eft Gi metoden!
Hej,
någon av er här på Bt som äter Gi mat?
Jag är inne på min 3:e dag o vore kul o prata m andra blivande brudar som äter eft Gi metoden!
Så kul o höra allas historier!
Jag mår sååå mkt bättre m Gi o gått ner både i vikt o mått.
(började för 3 veckor sedan, men precis haft influensan)
Har kört förrut.
Kör också. Utmanade min pappa och vi behöver båda tappa några kilo. Tycker frukosten är värst. Ägg, keso, ägg, keso, ägg........ Någon som har tips?
Har kört rivstart två veckor imorgon. BRA!
:)
Både jag och min man (gifte oss juli-07) kör nu GI för andra gången. Vi har hållit på en vecka med rivstarten. När man väl kommer över kolhydratbristen så funkar det utmärkt!
Något som däremot inte funkar utmärkt (för mig iaf) är GI-viktolls sajt. Vissa dagar kan jag inte logga in utan får bara ett felmeddelande. Funderar på att avregistrera mig - vad har jag för glädje av en sajt som jag inte kan logga in på?
Själva tankesättet tycker jag är toppen. Jag tillhör de sockerberoende, och kan jag bli av med sockersuget så kommer jag att gå ner i vikt bara av den orsaken..
Jag började vid årskiftet, alltså lite mer än 2 månader sedan och har genom GI och träning gått ner 10.8kg, jag tycker det funkar superbra!
Jag äter GI! Tycker det är gott, sunt, lätt att leva med och jag har gått ner 15kg.
Behöver jag säga att jag är ruskigt nöjd med GI? Tror aldrig jag kommer konvertera till nåt annat...
Who wants mjöl & socker när man kan vara slank, vacker och hälsosam?
Jag vill gärna veta mer,, kan inte någon berätta för mig lite om maten. Vad får man o inte får äta (vet det om kolhydrater). Vad äter man under första fasen?
Hittade bara recept från fas 2 o 3 på denna sida www.gi-metoden.nu
Bambo;
Nej inte til en början, jag gick lite promenader och likande, men gick ner väldigt fort endå. Sen tränade jag intensivt, cyklade och gick ca 3 mil i veckan. Men sen fick jag diagnosen MS och kunde inte fortsätta träna tyvärr. Men jag har hållt vikten endå, jag t.o.m med går ner nåt hd till då och då.
GI är varken krångligt eller dyrt, bara man lärt sig hur man ska göra. Man ska inte stirra sig blind på GI-kokböcker, då det är massa knepiga ingredienser och tilllagningssätt.
Tänk på vad du la på skräpmat, chips och godis innan, och lägg det på matkontot. Inte stor skillnad eller hur?
Jag äter helt vanlig mat, jag gör grytor och gratänger, det enda som skiljer sig är att det blir inget färdigproducerat, och där tjänar man massor! MAssor av mjöl och socker i färdigmat. Så bort med alla färdiga soppor och såser och mixer!
TA bort allt mjöl, så för att göra en tjock sås, använd vispgrädde å strunta i mjölet.
Se till att köpa osötat juice.
Ät inte söt frukt på tom mage, ta hellre en näve osaltade nötter.
Å det sista, fett är inte farligt. Äter du en god köttbit med en god sallad, gör en fet sås!
Ikväll blir det en av mina och sambons favoriträtt fläskfile med gorgonzola sås och sallad, det är så gott!
Sweetsun: Jag håller helt med dig att gi varken är krångligt eller dyrt med GI. Men det jag ibland kan känna är att det blir lite tråkigt med endast sallad därför tycker jag att det är kul med kokböcker för att få inspiration. Jag beklagar verkligen diagnosen.
Nu medan jag kom ihåg det, jag gjorde ett jätte gott mos på blomkål, palsternacka och grädde igår. Kan verkligen rekommendera det som ett komplement istället för sallad.
Ha en bra fredag!
Vad äter ni till frukost?
Jag äter nat.yoghurt 3% m 1 dl bär o pumpafrön vissa dagar o ibland omelette m makrill + 1st tomat.
Alltid kul m tips!